Energy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tonic:loveu: Myszka i Bambi u Journey, też po kilku dniach:loveu: Quote
Energy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Myszka i Bambi :loveu: i po kolejnych kilku dniach:lol: Quote
Energy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tu ze ślicznotą chiłkiem Journey:loveu: I cudny Tonic po kolejnych kilku dniach u AniRe:loveu: z kotkiem:loveu: Quote
Energy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I sunie po kolejnych kilku dniach:lol: Dla porównania jeszcze jedno zdjęcie ze schroniska:shake:Tonic i Myszka...bały się ruszać, bały się załatwiać, bardzo niewielka ilość pokarmu znikała tylko w nocy... Bardzo dziękuję raz jeszcze AniRe i Journey za dt dla pudliszonków, bez Was te psiaki nie miałyby szans na nowe życie:loveu::loveu::loveu: wątek pudliszonków:p http://www.dogomania.pl/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-w-TRAGICZNYM-stanie-ZBIÓRKA-NA-KARMĘ-I-LECZENIE!!! Quote
aneta Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Niesamowita przemiana. ALe kto mógł po prostu tak wyrzucić psy na ulice -( Bo co, bo mało rodziły? Bo interes się nie kręcił ??? Jakbym dorwała drania to by odpowiedział - jest przecież winny śmierci 2 psów i zaniedbaniu w stosunku do reszty !!! Quote
Energy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No niestety nie wiadomo kto:shake:Psiaczki były przywiezione do schronu przez 2 czy też 3 osoby bo się rozbiegły. Dwa pudelki jak piszesz straciły życie pod kołami, Tonic miał ropnia na szyi być może od uderzenia, a sunie były na pewno uderzone przez samochód-jedna ma złamaną miednicę, druga pękniętą:shake: Nie będę pisać co bym mu zrobiła... Quote
filodendron Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 O! Są nareszcie w metamorfozach - super. AniaRe i Journey - kawał roboty, jestem pełna podziwu :loveu: Quote
Energy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='filodendron']O! Są nareszcie w metamorfozach - super. AniaRe i Journey - kawał roboty, jestem pełna podziwu :loveu: Ja też:lol: Wszystkie zdjęcia pudelków z pseudo są na ich wątku, wczoraj dodałam dużo zdjęć suniek, które otrzymałam od Journey-sesja wyjazdowa:lol:ale tu też będę wstawiać. A tu Czesio i jego cudna metamorfoza:loveu:, zapomniałam wcześniej wstawić zdjęcie:oops: Wcześniejsze zdjęcia Czesia też są na tym wątku;) dla przypomnienia, tak wyglądał w schronie... Quote
filodendron Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Energy napisał(a): Wszystkie zdjęcia pudelków z pseudo są na ich wątku, wczoraj dodałam dużo zdjęć suniek, które otrzymałam od Journey-sesja wyjazdowa:lol:ale tu też będę wstawiać] Ja już je widziałam - super sunieczki :) No a Czesio, Czesio to wymiata :D Quote
megii1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zapisuję i wstawię Dorkę po zdjęciu kubraka i strzyżeniu:) Quote
coronaaj Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 megii1 napisał(a):Zapisuję i wstawię Dorkę po zdjęciu kubraka i strzyżeniu:) To czekamy na zdjecia... Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cos tutaj cisza a sporo pudelkow znalazlo domki, umieszczajcie tutaj niech serce sie raduje. Quote
Atkaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To ja dodam jeszcze świątecznego Czesia ;) : i moje ulubione: Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A Czesio twoj? To drugie morelowe sliczne kto to? Musze znalesc zdjecia moich pudli TCup z Meksyku i tez je tutaj umiescic... Quote
Atkaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 coronaaj napisał(a):A Czesio twoj? To drugie morelowe sliczne kto to? Nie, Czesio jest następcą Santi/Misi ode mnie. To ten sam pies co kilka postów wyżej wrzuciła Energy. Quote
filodendron Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Pelasię można by tu wrzucić - ładne te zdjęcia od Migdaleny Quote
Equus Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 filodendron to wrzuć tu proszę bo ja nie wiem gdzie te zdjęcia - jeszcze się nie połapałam do końca po przerwie ;) Quote
Energy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czesio jest przeuroczy, cudo:loveu: http://img703.imageshack.us/img703/4578/dsc03739f.jpg Quote
coronaaj Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Energy napisał(a):Czesio jest przeuroczy, cudo:loveu: http://img703.imageshack.us/img703/4578/dsc03739f.jpg Przecudny Quote
filodendron Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To jest Pelasia z Migdaleną (z Migdaleny ręką, jak mniemam ;). Miałam wstawić wczoraj, ale tak mi się dogo ślimaczyło, że nie dało rady. Podobno zdjęcie jest zrobione tuż po wyjściu ze schroniska, ale ona wygląda tu uroczo - zupełnie inaczej niż na tym pierwszym zdjęciu, ktore jest w ogłoszeniach - zarośnięta w jakimiś niebieskim plastikowym czymś. Quote
Energy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To też jest zdjęcie z Migdaleną:lol:gdy Pelasia wychodzi ze schronu:multi: A to z nowego domu Pelaśki, dzięki wielkie Jurosia:loveu: A tak wyglądała w schronie Quote
Recommended Posts