Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

jeszcze raz Rózia - trochę tu dużo Rózi ale tak kocham moją niunię, że muszę sie pochwalić jak wyładniała :D zestawienie: 1 dzień po schronisku (maj) i dzisiaj :)

Posted

filodendron napisał(a):
Śliczności - nie tylko wypiękniała ale i odmłodniała :) No i to zainteresowanie światem w oczkach i uszkach.

jak przyjechała ze schroniska to sąsiedzi się dziwili "że takiego starego psa sobie wziełam ze schroniska" a Rózia ma przecież rok dopiero - teraz już wygląda na swój wiek :)

Rózia dziękuje wszystkim za komplementy :)

• 2 weeks later...
Posted

Sens naszego działania najlepiej oddają metamorfozy psiaków po znalezieniu swojego kącika w
kochającym domku.

Gizela w gliwickim schronisku

By ninka1 at 2010-07-31

Teraz Figa w super domu w Bibicach

By ninka1 at 2010-08-01

By ninka1 at 2010-08-01:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='karrrolaa']U nas zadziała się metamorfoza troszkę w innym kierunku :) Nie ostrzygłam go jeszcze, wręcz przeciwnie ;)

W schronisku:

U mnie pierwszego dnia:

I ostatnio:

Czy to Czesio????

Posted

A oto nasz Zulus. Umierający w schronisku, bardzo schorowany, ten, który omal nie umarł po operacji, który przyprawił nas o tyle stresu, że szkoda nawet pisać..

Takiego go wyciągałam:

A taki jest obecnie - dzięki ogromnemu wsparciu i konkretnej, wielkiej pomocy tylu dobrych dogomaniaków, w tym Pudelkowej Skarbonki:)

Szkoda tylko;), że ten czort po cudownym powrocie do sił próbuje zagryźć kotkę.. ale i tak ma sporo ząbków usuniętych, więc mu się raczej nie uda:)

Posted

Leonarda to Wasza zasługa, że Zulusik tak wygląda i jest na tym świecie, wielkie dzięki za serce, opiekę i ... wspaniały dom dla niego:loveu:
Jest cudny:loveu:
A braki w uzębieniu może jednak pozwolą ocalić kotkę:evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pudelki z pseudo:-( jeszcze w schronisku...

A tu już w domach tymczasowych u Journey:loveu: i AniRe:loveu:za które bardzo, bardzo im dziękuję:Rose::Rose::Rose:

Tonic- leży w klatce obok srebrnej suni- u AniRe, po kilku dniach:loveu: