al'akir Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Energy napisał(a):No coś Ty:crazyeye:to on już adoptowany??? przyglądnij się na nosek - identyczny ! Quote
karrrolaa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nie powiedziałabym, że JUŻ adoptowany - nie wiem jakim cudem siedziałtak długo w schronisku :( Ale mi to w sumie na rękę, bo dzięki temu jest teraz mój :) Od piątku jest u mnie. Złoty z niego pies, przegrzeczny i straszna przytulanka :) Quote
al'akir Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 karrrolaa napisał(a):Nie powiedziałabym, że JUŻ adoptowany - nie wiem jakim cudem siedziałtak długo w schronisku :( Ale mi to w sumie na rękę, bo dzięki temu jest teraz mój :) Od piątku jest u mnie. Złoty z niego pies, przegrzeczny i straszna przytulanka :) no niestety pasuje tutaj JUŻ - jak najbardziej , niektóre psiaki siedzą dłużej w schronie :( Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Rózia:loveu: W schronisku:shake:ktoś ją przywiązał i zostawił pod mostem:-( I już w super domku u Monias:loveu: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 I ślicznotka po wizycie u fryzjera:loveu: Monias dzięki:loveu: Quote
Monias Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 cała przyjemność po mojej stronie :D:D:D za jakiś miesiąc zamieszczę zdjęcia Rózi już podtuczonej i odrośniętej :p już sie nie mogę doczekać:lol: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 jeszcze Bambo i Tobiaszka trza tu wstawić:eviltong: Energy , wiesz gdzie te zdjęcia są ? Bo mnie już wątek pudli w potrzebie , przeraża - jeżeli chodzi o doszukiwanie się czegoś :evil_lol: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):jeszcze Bambo i Tobiaszka trza tu wstawić:eviltong: Energy , wiesz gdzie te zdjęcia są ? Bo mnie już wątek pudli w potrzebie , przeraża - jeżeli chodzi o doszukiwanie się czegoś :evil_lol: No tak a ja szperacz jestem:diabloti: poszukam, może się uda:cool3: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Energy napisał(a):No tak a ja szperacz jestem:diabloti: poszukam, może się uda:cool3: no ja też szukam , doszłam u Bambo do chyba 11 str i chwilowo zaniechałam poszukiwań:cool3::eviltong: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zdjęcia chyba są dalej, znajdę, mam nadzieję:evil_lol: Tobiaszek w schronisku:shake: A tu u Farmerki:loveu:Tobiaszek przed wyjazdem do domu:lol: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No wkleiłam w tym samym prawie czasie:evil_lol:to już usuwam:eviltong: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 hihi , no to ja wkleję dalej , czyli w drodze do hoteliku: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tutaj w hoteliku u Murki:loveu: Prawie rok nie widział trawki, Murka mówiła, że strasznie się cieszy na spacerze:lol: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):teraz ja dodałam te same :evil_lol: A chciałam Ci zrobić niespodziankę:evil_lol: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Energy napisał(a):A chciałam Ci zrobić niespodziankę:evil_lol: a ja Tobie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Monias Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zapraszam do galerii Rózi: http://www.dogomania.pl/threads/186863-R%C3%B3zia?p=14804142&posted=1#post14804142 Pieseczki pudeleczki są cudne - gdybym mogła wziełabym wszystkie :D Quote
karrrolaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Piękne przemiany, super że psiaki tak dobrze trafiły :)) Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 karrrolaa napisał(a):Piękne przemiany, super że psiaki tak dobrze trafiły :)) Bambo jeszcze czeka na dom , jest w hotelu . Jutro będą się ważyć jego losy (wizyta przed adopcyjna u zainteresowanej nim Pani) - trzymanie kciuków wskazane :D Quote
Monias Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 karrrolaa napisał(a):Aaa, trzymam więc kciuki jak najbardziej :) ja też ja też :) Quote
Energy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Całusek obecnie Dżekuś:loveu::loveu::loveu: Tu jeszcze w schronisku:shake: I już w super domu u Migdaleny:loveu:miał to być dt, ale długo nim nie był:evil_lol: Quote
Monias Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale piękny jest Dżekuś !!!!!!!!!!! :D:D :D Nic tylko przytulać takiego :D Quote
Recommended Posts