al'akir Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cudna przemiana pudelków i pudlowatych Ratując jednego psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa... wątek pudli w potrzebie : KLIK ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^ FIBI w schronisku : w DT u Pati : w nowym domu: wątek: KLIK ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^ Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [SIZE=2]^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ CZESIO [SIZE=2]w schronisku : w nowym domu: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Quote
Energy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ I jeszcze cudny CZESIO:loveu: Psiaczek ma wielkie szczęście, trafił do super domku:multi: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [SIZE=2]^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KUBA u dawnych właścicieli : w hotelu: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Kuba dalej szuka domu! wątek : KLIK Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [SIZE=2]^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ JAMMAL w schronisku: DT u mrowy23 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Jammal dalej szuka domu! wątek : KLIK Quote
Energy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ [SIZE="4"]SANTI/MISIA Sunia znaleziona w stodole W dt u Atkaaaa Santi trafiła do nowego domku, 1,5 miesiąca od zaginięcia. Kilka dni później odnalazła się jej poprzednia właścicielka... Sunia wróciła do swojego domu:lol: A wspaniały domek, w którym była kilka dni Santi, otworzył swe serce dla Czesia:loveu: Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 miło popatrzeć jak pudliszony się pozmieniały:multi:. Szczęśliwe , kochane , zadbane i "uśmiechnięte" :loveu: Quote
Energy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='GPooLCLD']miło popatrzeć jak pudliszony się pozmieniały:multi:. Szczęśliwe , kochane , zadbane i "uśmiechnięte" :loveu: Bardzo miło:multi::multi::multi: Czesio jeszcze w schronie:shake: A tu w domku:loveu::loveu::loveu: Z ukochaną Panią:loveu: Quote
al'akir Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 metamorfoza Czesia wymiata:multi::loveu: a wystarczyła jedna wizyta u fryzjera , ciepły kącik i kochający właściciele :loveu: Quote
filodendron Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wspaniale, że powstał ten wątek :) Teraz tylko trzymać kciuki, żeby przybywało w nim tyle samo fotek z nowych domków, co pudelków w wątku z pudelkami w potrzebie. Quote
Equus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A ja mam jeszcze takie zdjęcie z czasów gdy Fibi była w domu tymczasowym u pati Quote
Energy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Equus']A ja mam jeszcze takie zdjęcie z czasów gdy Fibi była w domu tymczasowym u pati http://img402.imageshack.us/img402/2088/99cb020a69c676fcmed.jpg Pamiętam to zdjęcie z wątku, śliczne:lol: Quote
Equus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A i jeszcze jedno, jeśli chodzi o Fibi, niezapominajmy, ze w jej metamorfozie duży udział miała też Fizia - ona podesłała na pudlowy wątek jej zdjęcie i odpowiadała na milion moich pytań :P a potem prowadziła wątek morelki :) Quote
al'akir Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Equus napisał(a):A i jeszcze jedno, jeśli chodzi o Fibi, niezapominajmy, ze w jej metamorfozie duży udział miała też Fizia - ona podesłała na pudlowy wątek jej zdjęcie i odpowiadała na milion moich pytań :P a potem prowadziła wątek morelki :) oczywiście, że o tym pamiętamy :loveu::loveu::loveu: o tym, że Ty zainicjowałaś wyciągnięcie Fibi ze schronu też pamiętamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 CZESIO MA PRZYJACIELA:loveu::loveu::loveu: cudne zdjęcia:lol: Quote
al'akir Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Czesio:loveu::loveu::loveu: a dla nowej Pani :B-fly::Rose: Quote
mari23 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Energy']CZESIO MA PRZYJACIELA:loveu::loveu::loveu: http://img402.imageshack.us/img402/4782/czesio1.jpg http://img217.imageshack.us/img217/4184/czesio2.jpg cudne zdjęcia:lol: to nie jest przyjaciel... ;)tylko przyjaciółka... Misia! :loveu: Quote
Equus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 GPooLCLD napisał(a):o tym, że Ty zainicjowałaś wyciągnięcie Fibi ze schronu też pamiętamy :loveu::loveu::loveu: E tam:oops: Szkoda, ze z Miki mi tak nie idzie:-( A Czesław cuuuudooooo - moja Larka tak czasem śpi z Dicksy - tzn. pudel robi za misia:diabloti: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Equus napisał(a):E tam:oops: Szkoda, ze z Miki mi tak nie idzie:-( A Czesław cuuuudooooo - moja Larka tak czasem śpi z Dicksy - tzn. pudel robi za misia:diabloti: nie bądź taka skromna :) z Miki też musi się udać ! Quote
ona03 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Czesio na kanapach cud-miód :) Wszystkim Pudliszonkom życzę takich kanap :):):) Quote
Energy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='ona03']Czesio na kanapach cud-miód :) Wszystkim Pudliszonkom życzę takich kanap :):):) I ja też:lol: Cudny Czesio przedświąteczny:lol: - wykąpany i pachnący:loveu::loveu::loveu: Jak oglądam jego zdjęcia to naprawdę serce się raduje:loveu: Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Czesio:multi::loveu: Energy, a masz informacje co tam u niego słychać ? Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GPooLCLD napisał(a):Czesio:multi::loveu: Energy, a masz informacje co tam u niego słychać ? Wyjeżdza na Święta:multi:wszysto dobrze:lol: Quote
Recommended Posts