Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Czytałam ostatnio w jakiejs gazecie, że psy z Białorusi uciekają do Polski, bo jest tam zimno, sa bezdomne i nie maja co jeść... Co o tym sadzicie? Quote
betty_labrador Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 uciekaja same, wpadlszy wczesniej na taki pomysl? wiedzac gdzie jest Polska? Quote
Veris Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hmmmm...może uciekają, bo mają coś na sumieniu,a wiedzą, że Łukaszenka i tak wygra quasi - demokratyczne wybory:cool1: ?!? A Polska to demokrytyczny azyl...dla każdego boskiego stworzenia..jak widać nawet dla Kaczki:p Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Asta napisał(a):Betty ja tylko przekazuje co pisali;) ja rozumiem Ciebie ;) ale tekstu nie bardzo:lol: Quote
Asta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 No to może tak... Pisali to chyba w fakcie... Wiec do nich pisz za nie zrozumialy tekst:lol: Quote
Evelina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Asta napisał(a):No to może tak... Pisali to chyba w fakcie... Wiec do nich pisz za nie zrozumialy tekst:lol:Ja rozumiem :roll: Migracja ptakow jest niemile widziana, wiec psy zaczely. :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 moze zle sie wyrazilam, tekst rozumiem, ale sensu niet:lol: Quote
Recommended Posts