Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są w Metrze. Dzwoni wiele osób w sprawie Rudzi, w sprawie Melki zadzwoniła jedna.
Są dwa w miarę sensowne domy, dlatego potrzebujemy kontroli PA w Łodzi dla Rudzi i w Gliwicach dla Melki. Nie wiem jak damy rade z transportem, ale może coś się wymyśli ;)
KTO MOŻE POMÓC??

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale że co Papryczka chili ma wejścia w Metrze?? Kiedyś ogłaszało się psa i wybierali mniej więcej o stałych porach, jak psa się wtedy umieściło, to pojawiął sie w papierowym wydaniui, a teraz bardzo ciężko się dostac. Nie wiem jak przebiega selekcja.

A swoją drogą, czekamy na kogos kto pomoże zrobić wizytę.
Marlena napiszę do Reno ona jest z łodzi, ale nie pamiętam kto z Gliwic.

Posted

Dzięki dziewczyny ;) W Gliwicach pani zdecyduje się najprawdopodobniej na Bobika od teściowej jogi , zamiast Melki. O Melkę zero zapytań.. no było jedno ,ale rozmowa wyglądała tak:
-Czy ona umie chodzić?
-Na smyczy?
-Nie, czy umie chodzić.
-No uczy się chodzić na smyczy i coraz lepiej jej to wychodzi
-To jak kur*a ogłasza Pani psa, który nie umie chodzić?!
i się rozłączyłam, no ale aż mną telepało. Babka z Bydgoszczy,też z Metra

POTRZEBUJEMY TEŻ KONTROLI W KATOWICACH - również dla Rudzi! Jeśli Ruda pojedzie jednak do Łodzi, pani weźmie inną malizne! Także sprawdzać sprawdzać! Bardzo miła kobieta, na pytanie czy zgadza się na kontrole odpowiedziała gromkim 'oczywiście' :) Była na to przygotowana, bo jej rodzina już zapsiona i zakocona :)

Posted

W Gliwicach, Katowicach i Łodzi - dla Rudzi.
Drugi w Gliwicach dla Bobbiego - psiak w typie border collie od teściowej jogi - też chcieli Rudzię, ale na nią jest dużo chętnych a szczeniaka nie chcą ;)
Także Melka narazie 'wolna' ;)

Posted

Jestem.
Ale ponieważ jestem na urlopie, to ze sprawdzenia domku nici. Napiszcie do: _Lary, soboz4, Reyes, Bjuta, ihabe. A w jakim rejonie Katowic trzeba tą wizytę zrobić? Na jakiej ulicy?

Posted

Do Lary pisałam, tez zapytała gdzie. Na to jednak pytanie musi odpowiedzieć Marlena, bo to do niej ludzie dzwownili.

Zaraz tez napisze do Bjuty i ihabe