Paula03 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No wiem!!! Ona jest wspaniała, ale ja mam przeczucie, że ona zaraz pójdzie do domku! Quote
Andzike Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mamanabank napisał(a):Niestety Łatka zostaje bo jest suczką, a nie pieskiem... O mamo... :( No to ja mam plan ;) Fiziulec do domu, a Łatka do Madalleny, o ile wcześniej się dom po nią sam nie zglosi ;) No Łatka to już zdecydowanie mikropsiak ;) Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Plan ekstra o tym samym myślałam.A tak szalałam zanim zachorowałam. Quote
mamanabank Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ale ona może mieć sterylizację dopiero za dwa miesiące... chyba nie udźwigniemy cen warszawskich, skarpeta stopniała... Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Za dwa miesiące to Fizia będzie juz w domu mam nadzieję,Łatka po sterylizacji u doktor Majki i u Magalleny! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziewczyny,Łatka juz jest zdrowa i p.doktor przyjrzała sie małej dokładniej,jest zdania ,ze mała moze byc wysterylizowana juz w następnym tygodniu.Ekstra !A wtedy Łateczko tylko domu ci trzeba! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Romka']Plan ekstra o tym samym myślałam.A tak szalałam zanim zachorowałam. Łatka zniknęła z drugiego zdjęcia a jeszcze wczoraj tam była ,dogo ucięło! Quote
Andzike Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Widzę Romka, że myślimy jednotorowo :D Trzeba jeszcze Madallenie ten pomysł przedstawić :D Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Skoro Fizia chyba będzie w domku tylko wizytę trzeba zrobic, to można by Madallenie pokazać Łatkę i przedstawić ten pomysł :p Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andzike']Widzę Romka, że myślimy jednotorowo :D Trzeba jeszcze Madallenie ten pomysł przedstawić :D[/QUOTE] Tylko czy pomysł spodoba sie Madallenie,Łatka nie jest taka księzniczka jak Fizia! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Dziewczyny wiecie, że na lowicz.eu pisze, że Łatka ma ok. 6 miesięcy- czyli tyle ile Fionka! Z tej strony można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy! Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Fizia dość zgodnie zyje z kocurkami ale widziałam także jak dla zabawy pogoniła Łiskasa! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Romka']Fizia dość zgodnie zyje z kocurkami ale widziałam także jak dla zabawy pogoniła Łiskasa![/QUOTE] Fizia ??? Romka, ja wiem, że my dziś wszystkie jednym tematem żyjemy... ;) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Fizia :placz: :placz: :placz: Łatka jest naprawdę malutka, ktoś ją wstawiał na mikropsiaki? Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andzike']Fizia ??? Romka, ja wiem, że my dziś wszystkie jednym tematem żyjemy... ;)[/QUOTE] No oczywiście, czytałam i oglądałam naszego Fiziulca i napisałam!Łatka oczywiście! Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Łatka, pokazuj się !!! Ktoś Cię musi wypatrzeć :) Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczyny czy my mamy jakieś fajne zdjecia Łatki nadające sie o ogłoszeń?Pamietacie ,ze był chetny do ogłaszania dziewczynki! Quote
kajkoowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Chyba nie mamy! W sobotę zabierzemy ją na sesję! Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sylwia K. chciała ogłaszac nasza Łatkę!Mamy jakies zdjęcia ?Paula miała jak pamietam bo prosiłam ja o zrobienie zdjęć!Łatka na moich rękach !Paula wrzuc te zdjęcia jesli mozesz! Quote
kajkoowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Romciu ja też mam takie zdjęcia, ale nie nadają się do ogłoszeń! Quote
Recommended Posts