Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Niestety Łatka zostaje bo jest suczką, a nie pieskiem...

O mamo... :( No to ja mam plan ;) Fiziulec do domu, a Łatka do Madalleny, o ile wcześniej się dom po nią sam nie zglosi ;)
No Łatka to już zdecydowanie mikropsiak ;)

Posted

Dziewczyny,Łatka juz jest zdrowa i p.doktor przyjrzała sie małej dokładniej,jest zdania ,ze mała moze byc wysterylizowana juz w następnym tygodniu.Ekstra !A wtedy Łateczko tylko domu ci trzeba!

Posted

[quote name='Romka']Plan ekstra o tym samym myślałam.A tak szalałam zanim zachorowałam.

Łatka zniknęła z drugiego zdjęcia a jeszcze wczoraj tam była ,dogo ucięło!

Posted

[quote name='Andzike']Widzę Romka, że myślimy jednotorowo :D Trzeba jeszcze Madallenie ten pomysł przedstawić :D[/QUOTE]

Tylko czy pomysł spodoba sie Madallenie,Łatka nie jest taka księzniczka jak Fizia!

Posted

Dziewczyny wiecie, że na lowicz.eu pisze, że Łatka ma ok. 6 miesięcy- czyli tyle ile Fionka!
Z tej strony można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy!

Posted

[quote name='Romka']Fizia dość zgodnie zyje z kocurkami ale widziałam także jak dla zabawy pogoniła Łiskasa![/QUOTE]

Fizia ??? Romka, ja wiem, że my dziś wszystkie jednym tematem żyjemy... ;)

Posted

[quote name='Andzike']Fizia ??? Romka, ja wiem, że my dziś wszystkie jednym tematem żyjemy... ;)[/QUOTE]
No oczywiście, czytałam i oglądałam naszego Fiziulca i napisałam!Łatka oczywiście!

Posted

Sylwia K. chciała ogłaszac nasza Łatkę!Mamy jakies zdjęcia ?Paula miała jak pamietam bo prosiłam ja o zrobienie zdjęć!Łatka na moich rękach !Paula wrzuc te zdjęcia jesli mozesz!