ekardas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nie znajdą domku dla mnie? juz tyle tu czekam, nie zajmę Ci miejsca dużo, kawałek kąta, miseczka i już , nauczyłem się posłuszeństwa w schronie, tak bym chciał mieć przyjaciela! nie odchodź bezemnie....... Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Maksio zmykaj na pierwszą!!! :cool3: Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Nadchodzi trzecia zima Maksia w schronisku :( Quote
ekardas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nikt, naprawde nikt nie otworzy serca dla tej biedy, trzecia zima sie zbliża, myslisz ze dużo miejsca Ci zajmie? z pewnościa wcale, popatrz na tego psiaka i pokochaj go.... Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 poraz kolejny zapraszam na pierwszą stronkę... :roll: Quote
ekardas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Śliczny szarobiały Maksio chce do domku! on czeka na Ciebie, nie omijaj mnie! juz dwa lata czekam, nie chce dłużej, przyjedź, zobacz jaki jestem, na żywo umiem więcej nawet się uśmiecham..... Quote
ekardas Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Maksio chciałby do domku!!!! jestem taki samotny bez Ciebie, tyle czekam już, nie sprawię kłopotu, nie zjadam dużo, umiem chodzić na smyczy i bez, a sierść mam taka milutką jak aksamit, fajnie było by się przytulić do mnie!!!! Quote
Mysia_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 szukaj domku Maksiu, szukaj.... Ile można czekać :( Quote
ewatr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 iiiiiiiiiiiiiiiii twardziel do góry :oops: Quote
ekardas Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Maksiu ida święta, może teraz ktoś Cię wypatrzy, to taki czas, gdzie wszyscy sa mili, kochaja się, nie przechodź obojętnie, ten psiak nie zna innego zycia, a z Toba będzie piękne..... Quote
Recommended Posts