madcat1981 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ja pamiętam i będę podnosić Jakubka :) Mój brat ma tak na imię :D Quote
magenka1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Jakub jeszcze w schrnisku, zdjęcie jeszcze nie dostalam czekam jak tylko dostane wkleję, miłego dnia cioteczki!!! Quote
aldira Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 co z Jakubkiem? interesuje się ktoś? może trzeba by było zrobić fotki z plenerze ładniejsze może ktoś by go zabrał... zróbcie mu te fotki czasami sa decydujące aby piesek byl zaadoptowany...... Quote
magenka1 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 aldira ja jestem z okolic Olsztyna kontakt z Jakubem mają wolontariusze z Palucha i ja tylko na tych wiadomościach bazuję, czekam na zdjęcie od wolontariuszki tylko tyle mogę zrobić, Nie mam jak jechać do Warszawy niestet... Gdybym była z Warszawy to na pewno już by były zdjęcia, a co do domku sama wiesz jak jest z domami tymczasowymi BRAK Quote
anetek100 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Magenka1 nie ma dostępu chwilowo do komputera i prosiła o przekazanie takich wieści o Jakubku....piesio został przeniesiony wgłąb schroniska, gdyż nie ma miejsca już koło dyrekcji, w niedzielę prawdopodobnie juz magenka będzie mogła wstawic zdjęcia..zadzwoniła jedna zainteresowana Pani w jego sprawie ale drugi raz już nie odezwała się Quote
magenka1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Cioteczki jestem już mam zdjęcia tylko teraz mam gości dzisiaj na pewno wstawię Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Taką dostałam informację: [FONT=Arial]O to i fotki Jakuba ze spaceru 2 tyg temu bo dzis niestety nie moglam go wziasc ze wzgledu na jego pobyt na końcu;/ , jego ulubioną zabawą jest tarzanie w trawie jak widac a potem jej konsumpcja:D ...Oj biedny ten psiak ,ciagle go tak przenosza ,może by sie wkoncu tak do własnego domu przeprowadził....:([/FONT] Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Wczoraj przywioezioną mi komputer ale pech to pech znajmoy wgrał mi nowy system i coś się stało z netem jestem zła dzisiaj mają przyjechać magiki z tpsy zobaczymy co zrobią w kazdym razie znowym mam dostę do netu tylko w pracy :( Pamiętajcie o Kubusiu biedny teraz znowu jest gdzieś na końcu świata :( Quote
madcat1981 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Marzenko, niech Ci magicy się sprawią dobrze bo ja tęsknię :loveu: Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Już jestem i będę bo sama z panią z infolinii zrobiłam neta pozdrawiam Panią, tłumaczyła mi krok po kroki Kasiu ja też się stękniłam :) Podnoszę Kubusia on czeka nadal wsród 2300 piesków :( Quote
beataczl Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 a Kubuś już wyleczony , czy w trakcie leczenia? bo tak jakby cos na nosku jeszcze widać..... Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Własnie rozmawiałam z Julią , ona go widziała tydzień temu i jeszcze ostatecznej decyzji nie było, nosek jest w leczeniu, Niestety Julia teraz będzie dopiero w przyszłym tygodniu wieć świezych informacji brak :( Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dziekuję wszystkim za zaglądanie do Kubusia Quote
magenka1 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 był tylko jeden telefon Pani raz zadzwoniła i miała jeszcze zadzwonić ale już tego nie zrobiła Quote
Recommended Posts