Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co z Jakubkiem? interesuje się ktoś? może trzeba by było zrobić fotki z plenerze ładniejsze może ktoś by go zabrał... zróbcie mu te fotki czasami sa decydujące aby piesek byl zaadoptowany......

Posted

aldira ja jestem z okolic Olsztyna kontakt z Jakubem mają wolontariusze z Palucha i ja tylko na tych wiadomościach bazuję, czekam na zdjęcie od wolontariuszki tylko tyle mogę zrobić,
Nie mam jak jechać do Warszawy niestet...
Gdybym była z Warszawy to na pewno już by były zdjęcia, a co do domku sama wiesz jak jest z domami tymczasowymi BRAK

Posted

Magenka1 nie ma dostępu chwilowo do komputera i prosiła o przekazanie takich wieści o Jakubku....piesio został przeniesiony wgłąb schroniska, gdyż nie ma miejsca już koło dyrekcji, w niedzielę prawdopodobnie juz magenka będzie mogła wstawic zdjęcia..zadzwoniła jedna zainteresowana Pani w jego sprawie ale drugi raz już nie odezwała się

Posted

Taką dostałam informację:
[FONT=Arial]O to i fotki Jakuba ze spaceru 2 tyg temu bo dzis niestety nie moglam go wziasc ze wzgledu na jego pobyt na końcu;/ , jego ulubioną zabawą jest tarzanie w trawie jak widac a potem jej konsumpcja:D ...Oj biedny ten psiak ,ciagle go tak przenosza ,może by sie wkoncu tak do własnego domu przeprowadził....:([/FONT]

Posted

Wczoraj przywioezioną mi komputer ale pech to pech znajmoy wgrał mi nowy system i coś się stało z netem jestem zła dzisiaj mają przyjechać magiki z tpsy zobaczymy co zrobią w kazdym razie znowym mam dostę do netu tylko w pracy :(
Pamiętajcie o Kubusiu biedny teraz znowu jest gdzieś na końcu świata :(

Posted

Już jestem i będę bo sama z panią z infolinii zrobiłam neta pozdrawiam Panią, tłumaczyła mi krok po kroki
Kasiu ja też się stękniłam :)
Podnoszę Kubusia on czeka nadal wsród 2300 piesków :(

Posted

Własnie rozmawiałam z Julią , ona go widziała tydzień temu i jeszcze ostatecznej decyzji nie było, nosek jest w leczeniu,
Niestety Julia teraz będzie dopiero w przyszłym tygodniu wieć świezych informacji brak :(