magenka1 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 no właśnie to mnie dzisiaj bardzo przybiło jak z Kiku postąpili .... Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubusiu jutro twój ostatni dzień w hoteliku , kawał drogi przed tobą.:roll: Ale pan na Kubusia bardzo czeka, swój dom to swój dom. Quote
Isadora7 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 magenka1 napisał(a):no właśnie to mnie dzisiaj bardzo przybiło jak z Kiku postąpili .... Niestety, w tym kraju obowiązuje moralność Kalego. Te same osoby na innym wątku odpytują darczyńców na co wpłacać kasę gdy sytuacja się zmieniła. A na wątku kikou olewają darczyńców nie pytając sie ich co dalej. Kali może Kalemu nie. Przykre to że kikou praktycznie została zaszczuta. bianka0 napisał(a):Kubusiu jutro twój ostatni dzień w hoteliku , kawał drogi przed tobą.:roll: Ale pan na Kubusia bardzo czeka, swój dom to swój dom. Cały czas podglądam wątek Kubusia i tak się cieszę że chłopak jedzie do domu. U Murki już miał raj w porównaniu z tym co miał. A teraz DOM to już superraj. Pan musiał go naprawdę pokochać skoro czekał tyle czasu. Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A mnie zawsze żal, wszystkie bym je trzymała blisko siebie, nawet jak nie mam czasu do nich zaglądać. Jestem wtedy spokojna dopóki są w hotelikach, że są bezpieczne. Quote
magenka1 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 To w sobotę Kubuś już jedzie? Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nie, Kubuś już jest w drodze :evil_lol: O godz 24 w Zgorzelcu odbierze go jego nowy pan :multi: Quote
magenka1 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 wo matko to już za jest w drodze:multi::multi::multi: Quote
Luna123 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 i superowo:multi: to już zyczymy wszystkiego naj Kubusiowi i jego Pańciowi:cool3: Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na miejsce po Kubusiu przyjeżdża ten facet z Palucha :cool3: Quote
magenka1 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ciekawe czy Szarp też z charakterku jak Kubuś i pokocha Murkę :) Quote
danka1234 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 trzymamy zatem kciuki i czekamy na wiesci. Szarp z wyglądu jest bardzo podobny do Kubusia, Quote
Mika31 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubuś szerokiej drogi i trzymam kciuki;) Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 magenka1 napisał(a):Ciekawe czy Szarp też z charakterku jak Kubuś i pokocha Murkę :) Na pewno, to pieszczoch i kanapowiec.:p Mówiła Ania jego opiekunka,która go dzisiaj wykupiła ze schronu, że po kąpieli władował się do łóżka i poszedł spać. Jest bardzo grzeczny i łagodny. A Kubuś już dojeżdża. O drugiej w nocy będzie zabrana z powrotem Polcia od Kikou. Quote
Luna123 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 i elegancko, już niedługo, bardzo:cool3: trzymam kciuki, za Kikou też. Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubuś juz przekazany, jedzie do swojego domu :multi: Bez problemu wskoczył do samochodu swojego pana i usadowił się na kolanach jego siostry. Rano zadzwonię do niego. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dokladnie tak bylo jak napisala Bianka0. Ale zeby na Kubusia jamnik napisac, to naprawde ;-) dla mnie to basset zmieszany z gonczym, mega-duuuzy jamnior jesli juz. Quote
yunona Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 bianka0 napisał(a):Kubuś juz przekazany, jedzie do swojego domu :multi: Bez problemu wskoczył do samochodu swojego pana i usadowił się na kolanach jego siostry. Rano zadzwonię do niego. No to Kubuś już pewnie w domeczku swoim słodko chrapie:lol::evil_lol: Quote
magenka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 wzruszyłam się w końcu się doczekał chłopak Quote
bianka0 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 magenka1 napisał(a):wzruszyłam się w końcu się doczekał chłopak I to jest odpowiedź dla wszystkich, którzy wątpią w to czy warto wyciągać psy ze schronów do hotelików. Kubuś pewnie dalej siedziałby na Paluchu, przez nikogo niezauważony. Quote
magenka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 biankO to dzięki Tobie Ty pomogłaś Kubusiowi:loveu: i dzięki Julii:loveu: to Ona zauważyłam go w schronie i donosiła nam o nim kurczę bardzo się cieszę, bardzo ale to bardzo w schronie nie miałaby szans Quote
bianka0 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Magdenka założyłaś mu wątek.:cool3: Kiedy szukałam pieska na miejsce Filonka [*] znalazłam go na stronach jamników do adopcji. Nie miałabym pojęcia o istnieniu Kubusia bo Julia jest spoza dogo. Quote
magenka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 moja rola tu jest najmniejsza ale jeśli chodzi o zmianę tytułu to poczekam kilka dni :) biankO a jak z opłata za transport? Quote
bianka0 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='magenka1']moja rola tu jest najmniejsza ale jeśli chodzi o zmianę tytułu to poczekam kilka dni :) biankO a jak z opłata za transport? Transport będzie kosztował do 20-tu zł. Tylko kawałek który musiał powieźć Szerman. Dzięki Reno2001 Kubuś miał transport gratissowy :loveu: Quote
magenka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 tylu ludzi pomogło Kubusiowi ale ma ładny prezent w sumie jeszcze nie mikołajowy ale prezent piękny dla takich chwil warto żyć:multi::multi::multi: a jeśli chodzi o pieniądze to proszę nr konta i decyzja na co ma pójść scheda po Kubusiu Quote
Recommended Posts