Murka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Parę fotek słodziaka, co byście nie zapomnieli jaki to słodziak ;) Prezentujemy nosek, póki co bez strupów Quote
Murka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nosek odpuścił, ale uszka znowu łuszczące się :shake: Odebrałam wczoraj maść od bianki0 i od dzisiaj smaruję. Jeszcze krótki filmik Kubusia sprintera ;) [video=youtube;0Cr9Mt6XM5o]http://www.youtube.com/watch?v=0Cr9Mt6XM5o[/video] Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Śliczna ta morda, mam ją na tapecie komputera ;) Murko, czy znana jest już dokładna data transportu Kubusia ? To jest cudowne :crazyeye: Quote
magenka1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 hehhe słodziak to on jest , na zdjęciach to istny aniołek wierzę, ze też taki jest w realu :) ja nadal w telefonie mam zdjęcie Kubusia z auta jak wyszedł ze schronu, na tapecie oczywiście biankO a ten jamniczek co przyjedzie na miejsce Kubusia ma swój wątek? Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nie Szarp nie ma wątku, APSA wstawiała jego zdjęcie na wątku zbiorczym. Jego zdjęcie jest też na jamnikach do adopcji. Julia miała mi podać tel. do Anny, która jest jego opiekunką.Po zawiezieniu Kubusia do Zgorzelca, Reno2001 przywiezie Polę do Łodzi. Będę musiała wynająć PatiC z Łodzi do Janowa. Jakby się dziewczyny sprężyły mógłby razem z nią przyjechać Szarp. Dlatego tak czekam na dokładny termin transportu. Quote
magenka1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Szkoda, że te wszystkie trasy nijak się mają z moim miejsce zamieszkanie i nie mogę pomóc , Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 magenka1 napisał(a):Szkoda, że te wszystkie trasy nijak się mają z moim miejsce zamieszkanie i nie mogę pomóc , Dziękuję magdenka, myślę że damy radę :p Quote
nemesea Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Zgorzelec po niemieckiej stronie czy polskiej... to chyba jest marzeniem Jakuba aby miec domek i pobiegac za pileczka.. Quote
bianka0 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 nemesea napisał(a):Zgorzelec po niemieckiej stronie czy polskiej... to chyba jest marzeniem Jakuba aby miec domek i pobiegac za pileczka.. Opolno koło Zgorzelca Quote
bianka0 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Murka napisał(a):Olszyna Lubańska k. Lubania ;) Pomyliło mi się wszystko przez to szukanie transportów dla trzech psów,:evil_lol: a nadal nie wiem jak to zgrać :shake: Quote
magenka1 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 mój znajomy w niedziele jedzie z Olsztyna do Pustków(wa) koło Dębicy i Mielca to prawie pół Polski ale to wszystko nie w trasie ale na wszelki wypadek piszę biankO pamietaj o kasie Kubusia jak byś potrzebowała to pisz Quote
bianka0 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 magenka1 napisał(a):mój znajomy w niedziele jedzie z Olsztyna do Pustków(wa) koło Dębicy i Mielca to prawie pół Polski ale to wszystko nie w trasie ale na wszelki wypadek piszę biankO pamietaj o kasie Kubusia jak byś potrzebowała to pisz Magdenka , czy do transportu będzie trzeba dopłacić da znać Murka. Kubuś ma transport zapewniony, czy będzie trzeba zwrócić część kosztów, tego jeszcze nie wiem. Quote
magenka1 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 OK kasa czeka już tyle czasu to jeszcze poczeka Quote
Murka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Przyszły Pańcio Kubusia potwierdził: czeka na łobuziaka z niecierpliwością :) Nie będzie żadnego problemu z odebraniem Kubusia w Zgorzelcu (tam prawdopodobnie nastąpi przepakowanie futra ;) ), chyba, że Reno umówi się gdzieś indziej, nie wiem dokładnie którędy będzie jechać. Quote
Murka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ktoś tu pytał o koszty transportu; będę wszystko wiedzieć po akcji, bo nie wiem jeszcze ile psiaków będzie jechało i jak rozbiją się koszty. Na pewno coś do dorzucenia będzie, ale będą to niewielkie koszty (ok. 50 zł). Wygląda na to, że za tydzień z hakiem Kubuś będzie już w swoim domku :multi: Quote
magenka1 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Murka jakie to dobre wiadomości już nie mogę się doczekać fotek Kubusia z nowego domku , zdjęcia z łózka będą mile widziane :) tylko jestem ciekawa jak on w domu się zachowuję bo u Ciebie mieszkał w kojcu Quote
Murka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nie sądzę aby był problem, Kubuś uwielbia być w domu, wpada czasem jak mu jego koleżanka Jara drzwi otworzy ;) Był też po kąpieli w domu. Poza tym jest super czyściochem. Ani w domu, ani w boksie nigdy nie zdarzyłu mu się nawet nic podsikać. Jestem niemal pewna, że kiedyś mieszkał w domu. Tylko to taki rozrabiaka, wciąż chce się bawić :) Pańcio nudził się nie będzie :) Quote
Reno2001 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ja tylko proszę o klatkę bądź kontenerk na podróż dla Kubusia. Odeślę potem, gdzie będzie potrzeba. Quote
magenka1 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 to pan będzie miał wesoło w domu, mam nadzieje, że nie czyta wątku :) Quote
magenka1 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Kubusiu odwiedzam Cię w tą ponurą i smutną sobotę, miałam dzisiaj jechać do schroniska w Olsztynie ale nie wyszło, tata zabrał mi auto do pracy tak jakoś wyszło ,ale jutro jadę na koncert SDM tak na poprawę nastroju Quote
bianka0 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To już tylko tydzień. To się panisko na Kubusia oczekało.:diabloti: Tym samym zdał egzamin wytrwałości i udowodnił, że mu na Kubusiu zależy :p Quote
magenka1 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 a biankO nie wiecie czy Pan wie co to jest dogomania? heheh bo chodzi czy będziemy miały jakieś nowe wiadomości o chłopaku? Quote
bianka0 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie, pan nie został skażony dogomanią :roll: Ale mieszka niedaleko Kikou. Miejmy nadzieję, że jak dziewczyna dojdzie do siebie i zostawią ją w spokoju, to zrobi wizytę poadopcyjną jak było w planach. Quote
Recommended Posts