Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nosek odpuścił, ale uszka znowu łuszczące się :shake:
Odebrałam wczoraj maść od bianki0 i od dzisiaj smaruję.

Jeszcze krótki filmik Kubusia sprintera ;)
[video=youtube;0Cr9Mt6XM5o]http://www.youtube.com/watch?v=0Cr9Mt6XM5o[/video]

Posted

hehhe słodziak to on jest , na zdjęciach to istny aniołek wierzę, ze też taki jest w realu :)
ja nadal w telefonie mam zdjęcie Kubusia z auta jak wyszedł ze schronu, na tapecie oczywiście
biankO a ten jamniczek co przyjedzie na miejsce Kubusia ma swój wątek?

Posted

Nie Szarp nie ma wątku, APSA wstawiała jego zdjęcie na wątku zbiorczym.
Jego zdjęcie jest też na jamnikach do adopcji.
Julia miała mi podać tel. do Anny, która jest jego opiekunką.Po zawiezieniu Kubusia do Zgorzelca, Reno2001 przywiezie Polę do Łodzi. Będę musiała wynająć PatiC z Łodzi do Janowa. Jakby się dziewczyny sprężyły mógłby razem z nią przyjechać Szarp.
Dlatego tak czekam na dokładny termin transportu.

Posted

mój znajomy w niedziele jedzie z Olsztyna do Pustków(wa) koło Dębicy i Mielca to prawie pół Polski ale to wszystko nie w trasie ale na wszelki wypadek piszę
biankO pamietaj o kasie Kubusia jak byś potrzebowała to pisz

Posted

magenka1 napisał(a):
mój znajomy w niedziele jedzie z Olsztyna do Pustków(wa) koło Dębicy i Mielca to prawie pół Polski ale to wszystko nie w trasie ale na wszelki wypadek piszę
biankO pamietaj o kasie Kubusia jak byś potrzebowała to pisz

Magdenka , czy do transportu będzie trzeba dopłacić da znać Murka. Kubuś ma transport zapewniony, czy będzie trzeba zwrócić część kosztów, tego jeszcze nie wiem.

Posted

Przyszły Pańcio Kubusia potwierdził: czeka na łobuziaka z niecierpliwością :)
Nie będzie żadnego problemu z odebraniem Kubusia w Zgorzelcu (tam prawdopodobnie nastąpi przepakowanie futra ;) ), chyba, że Reno umówi się gdzieś indziej, nie wiem dokładnie którędy będzie jechać.

Posted

Ktoś tu pytał o koszty transportu; będę wszystko wiedzieć po akcji, bo nie wiem jeszcze ile psiaków będzie jechało i jak rozbiją się koszty. Na pewno coś do dorzucenia będzie, ale będą to niewielkie koszty (ok. 50 zł).
Wygląda na to, że za tydzień z hakiem Kubuś będzie już w swoim domku :multi:

Posted

Murka jakie to dobre wiadomości już nie mogę się doczekać fotek Kubusia z nowego domku , zdjęcia z łózka będą mile widziane :)
tylko jestem ciekawa jak on w domu się zachowuję bo u Ciebie mieszkał w kojcu

Posted

Nie sądzę aby był problem, Kubuś uwielbia być w domu, wpada czasem jak mu jego koleżanka Jara drzwi otworzy ;) Był też po kąpieli w domu. Poza tym jest super czyściochem. Ani w domu, ani w boksie nigdy nie zdarzyłu mu się nawet nic podsikać. Jestem niemal pewna, że kiedyś mieszkał w domu.
Tylko to taki rozrabiaka, wciąż chce się bawić :) Pańcio nudził się nie będzie :)

Posted

Kubusiu odwiedzam Cię w tą ponurą i smutną sobotę, miałam dzisiaj jechać do schroniska w Olsztynie ale nie wyszło,
tata zabrał mi auto do pracy tak jakoś wyszło ,ale jutro jadę na koncert SDM tak na poprawę nastroju

Posted

Nie, pan nie został skażony dogomanią :roll:
Ale mieszka niedaleko Kikou.
Miejmy nadzieję, że jak dziewczyna dojdzie do siebie i zostawią ją w spokoju, to zrobi wizytę poadopcyjną jak było w planach.