Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech pan się szybko decyduje na Kubusia bo przy siedmiu obserwatorach może się zdziwić jak tego pięknego pieska już nie będzie w hoteliku :evil_lol:
Murko, jeżeli wyrazisz zgodę po Kubusiu przyjedzie następny jamnik. Niedługo będziecie ekspertami tej rasy.( wcześniej była też Figa )
Kuba do domu, zwalniaj miejsce :cool3:

Posted

Pan się na razie nie odzywa, podejrzewam, że go jednak ta odległość odstraszyła, że wolałby móc sam po psiaka pojechać, zobaczyć go na żywo itd.

Figa to musiał być mix jamnika, to była (i jest zresztą z tego co wiem) chodząca łagodność :loveu: Takie właśnie jamniki poznałam kiedy w liceum na weekendy jeździłam pomagać do schroniska i nocowałam w domu u szefowej, ona miała m.in. dwie superowe jamniczki, zawsze mnie budziły włażąc znienacka pod kołdrę :loveu:

A Kubuś jest do utemperowania, ale trzeba na niego huknąć czasem :mad:

Posted

Figa i jamniczki pani to były już te ułożone jamniczki. Kuba to jest ten surowy jamniczy materiał do obróbki. I to jest najtrudniejszy moment, bo albo wyrośnie terrorysta, albo chodząca łagodność.;)
Dzisiaj była taka ładna pogoda, że połowa ludzkiej populacji w Polsce latała po lasach za grzybami, pan pewnie też.

Posted

Bazarek grzybowy w trakcie przygotowań :p dlatego tak rzadko jestem na dogo.
Swoją drogą to podgrzybków zajączków u nas się nie zbiera, uważany jest za grzyb gorszego gatunku. Teraz lecą borowiki, maślaki, podgrzybki brunatne, kołpaczki :cool3:

Posted

hehe co do zajączkow to nie wiedziałam, po prostu wczoraj znalazlam i pobiegłam zapytac,czy jest jadalny;Ppowiedziano mi że tak zatemw zięłam....a zająćzki to miłe zwierzaczki więc może będzie ok:):):):)

Posted

Dzwonił ten pan z Dolnego Śląska, jest zdecydowany na Kubusia/Ediego :multi::multi::multi:
Tylko tam są koty i to aż cztery... pan z tego problemu nie robi, bo one żyją na podwórku, nie wchodzą do domu. Poza tym pan stwierdził, że "jakoś się będą musiały zwierzaki dogadać".

Także potrzebna jest wizyta przedadopcyjna: OLSZYNA LUBAŃSKA k. Zgorzelca, Jeleniej Góry, Lubania.
Daleko, ale jest szansa na gratisowy transport za ok. 3 tygodnie (muszę dopytać czy się Kubuś zmieści).