Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
polska rzeczywistość a pomyśleć że żyjemy w katolickim kraju to gdzie miłosierdzie i umiłowanie drugiej istoty?

oj jak ludzie siebie nawzajem nie umieją się szanować to co będą zwierzaki szanować nieeee

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
A tekst do ogłoszeń to ten co napisała Anita na plakacie? Miałam jakiś wymyśleć ale jeszcze nie zdążyłam

Na razie ten tekst, jest całkiem niezły. Szkoda czasu dla Kubusia.

Tak Isadoro telefon kontaktowy jest podany do Murki.

Kubusiu ruszamy szukać domu dla ciebie. Na twoje miejsce czeka kolega Szarp ;)

Posted

Edi jest cudny:loveu:

Mam sentyment do tego imienia, bo kiedyś poznałam ( nawet u mnie w domu, ale to dawnie licealnie czasy;) ) dyrektora stowarzyszenia Misie Ratują Dzieci. wszyscy mówili mu zawsze Edi:razz:

Posted

Kubuś zarzył dzisiaj kąpieli, na wszelki wypadek założyłam mu kaganiec nylonowy, ale widać było, że polewanie prysznicem to dla niego nie pierwszyzna. Stał spokojnie, tylko pod koniec zaczynał się niecierpliwić.

Przy okazji spotkał się w domu z kotem i... bezpieczniej mu szukać domu bez kotów :diabloti:

Poza tym jest bardzo grzeczny, przebywa chwilowo z suczką w boksie i nie ma żadnych problemów, świetnie się dogadują, nie ma żadnej wojny o miskę itp.
Kubuś ładnie zachowuje czystość i nic nie niszczy. UWIELBIA piłeczki i pluszaki.
W następną sobotę będzie u nas fotograf muzzy, więc gdyby do tego czasu nie było odzewu z ogłoszeń to będą nowe super fotki.

Na tłuszczaka i ząbki będziemy się umawiać na przyszły tydzień, bo już jest jedna suczka do sterylizacji na ten czas, może coś się jeszcze zabierze do lecznicy.

A poniżej parę fotek obrazujących, że Kubuś to big jamnik ;)

Posted

Kuba jest śliczny, nawet to zdjęcie ze schronu jak wychylał łepek z budki było ładne.
Czy po kąpieli nie ma już tak tłustej sierści ?

Magdenka czy można coś więcej wiedzieć o Szarpie z tego samego schronu ?

Posted

[quote name='bianka0']Kuba jest śliczny, nawet to zdjęcie ze schronu jak wychylał łepek z budki było ładne.
Czy po kąpieli nie ma już tak tłustej sierści ?

Magdenka czy można coś więcej wiedzieć o Szarpie z tego samego schronu ?
biankaO chodzi Ci o tego pieska?
On nazywa się Szarpie?

Posted

Tak Magdenka, znalazłam Szarpa na wątku - koszyczek niechcianych staruszków.Wiem tylko że ma chore stawy.
Przepraszam ale będę teraz trochę rzadziej na dogo. Muszę przygotowywać ,,materiał '' na zimowe bazarki :cool3: