magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Mika31 napisał(a):polska rzeczywistość a pomyśleć że żyjemy w katolickim kraju to gdzie miłosierdzie i umiłowanie drugiej istoty? oj jak ludzie siebie nawzajem nie umieją się szanować to co będą zwierzaki szanować nieeee Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dziękuję za ogłoszenia.:loveu: Magdenka rzeczywiście trzeba wkleić na pierwszą stronę tekst z telefonem kontaktowym do Murki. Quote
magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 A tekst do ogłoszeń to ten co napisała Anita na plakacie? Miałam jakiś wymyśleć ale jeszcze nie zdążyłam Quote
Isadora7 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dane kontaktowe w aukcji dawać do Murki tak? Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 magenka1 napisał(a):A tekst do ogłoszeń to ten co napisała Anita na plakacie? Miałam jakiś wymyśleć ale jeszcze nie zdążyłam Na razie ten tekst, jest całkiem niezły. Szkoda czasu dla Kubusia. Tak Isadoro telefon kontaktowy jest podany do Murki. Kubusiu ruszamy szukać domu dla ciebie. Na twoje miejsce czeka kolega Szarp ;) Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 plakacik do druku A4 link http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/reklamakuba-2.jpg Quote
Luna123 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Edi jest cudny:loveu: Mam sentyment do tego imienia, bo kiedyś poznałam ( nawet u mnie w domu, ale to dawnie licealnie czasy;) ) dyrektora stowarzyszenia Misie Ratują Dzieci. wszyscy mówili mu zawsze Edi:razz: Quote
bianka0 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='danka1234']kokosy gumtre Dziękuję Danusiu, jesteś jak zawsze niezawodna :loveu: Quote
danka1234 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 cd.ogłoszeń . kupie psa adopcja psa ojej cafeanimal nasi pupile e-oferty przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka szerlok ogłoszenia olx psy,pl giełda ogłoszen Quote
Murka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kubuś zarzył dzisiaj kąpieli, na wszelki wypadek założyłam mu kaganiec nylonowy, ale widać było, że polewanie prysznicem to dla niego nie pierwszyzna. Stał spokojnie, tylko pod koniec zaczynał się niecierpliwić. Przy okazji spotkał się w domu z kotem i... bezpieczniej mu szukać domu bez kotów :diabloti: Poza tym jest bardzo grzeczny, przebywa chwilowo z suczką w boksie i nie ma żadnych problemów, świetnie się dogadują, nie ma żadnej wojny o miskę itp. Kubuś ładnie zachowuje czystość i nic nie niszczy. UWIELBIA piłeczki i pluszaki. W następną sobotę będzie u nas fotograf muzzy, więc gdyby do tego czasu nie było odzewu z ogłoszeń to będą nowe super fotki. Na tłuszczaka i ząbki będziemy się umawiać na przyszły tydzień, bo już jest jedna suczka do sterylizacji na ten czas, może coś się jeszcze zabierze do lecznicy. A poniżej parę fotek obrazujących, że Kubuś to big jamnik ;) Quote
magenka1 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 tak, cudny a ja nie długo zrobię mini bazarek to się dorzucimy do czyszczenia ząbków :) Quote
eloise Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 witam Kubusia, dopiero do ciebie dotarłam chłopaku :) Quote
bianka0 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kuba jest śliczny, nawet to zdjęcie ze schronu jak wychylał łepek z budki było ładne. Czy po kąpieli nie ma już tak tłustej sierści ? Magdenka czy można coś więcej wiedzieć o Szarpie z tego samego schronu ? Quote
danka1234 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 magenka1 skopiuj i wklej prosze te linki ogłoszeniowe na 1 strone by było widać gdzie juz jest ogłaszany alegratka kokosy gumtre kupie psa adopcja psa ojej cafeanimal nasi pupile e-oferty przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka szerlok ogłoszenia olx psy,pl giełda ogłoszen Quote
magenka1 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Danusiu1234 już wkleiłam, BiankaO mogę spytać się Juli o tego jamniczka, zadzwonię do niej choć na pewno Ona czyta wątek Quote
magenka1 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='bianka0']Kuba jest śliczny, nawet to zdjęcie ze schronu jak wychylał łepek z budki było ładne. Czy po kąpieli nie ma już tak tłustej sierści ? Magdenka czy można coś więcej wiedzieć o Szarpie z tego samego schronu ? biankaO chodzi Ci o tego pieska? On nazywa się Szarpie? Quote
bianka0 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Tak Magdenka, znalazłam Szarpa na wątku - koszyczek niechcianych staruszków.Wiem tylko że ma chore stawy. Przepraszam ale będę teraz trochę rzadziej na dogo. Muszę przygotowywać ,,materiał '' na zimowe bazarki :cool3: Quote
Recommended Posts