Isadora7 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No dobra jest już trochę fot to sie przymierzam do nowego allegro Quote
Murka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Z piłeczki to niewiele zostało po parunastominutowej zabawie Kubusia :evil_lol: To takie na razie wstępne fotki, jeszcze z człowiekiem zrobimy, tylko nie wiem czy jutro się wyrobię. Quote
beataczl Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 fantastyczne zdjecia Kubusia! pieknie siad robi :smile: Quote
Luna123 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sobie zaznaczę;) super wesoły ten Kubuś:p Quote
magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 pierwszy raz widziałam Kubusia na "żywo" ale to niesamowite uczucie, ps. dobrze, ze pieniądze doszły, ja tak codziennie obiecuję sobie zrobić porządek na pierwszej stronie ale zawsze coś innego się jeszcze znajdzie do pracy na dogo i w domu Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 bianka0 napisał(a):Ładny piesek naprawdę, aż szkoda, że tyle lat w schronisku nie był zauważalny, zmarnowałby się tam gdyby nie Julia i promocja na dogo przez magdenkę. Widzę że ulubioną zabawką jest piłeczka. Ciapie też typowo dla jamnika :evil_lol: Wspaniała jest ta jego radość życia. ho ho ho piłeczkowy maniak jak na jamola przystało!!! ja znam takiego jednego co za piłkę życie by oddał :P taki mały, szczotkowaty, a imię jego na G. sie zaczyna..... ale sie uśmiałam............. ON NIE MA JAJECEK :P plakacik od Cioci Anity :) Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Tak Anito, jamniki lubią bawić się piłeczką. Goliacik życie za piłeczkę by oddał, ale też Tuptuś i Frytka bardzo lubią bawić się piłką. Więc niech ktoś powie że Jakub obok jamnika nawet nie leżał.:mad: A ja właśnie przyglądam się staruszkowi z koszyczka na paluchu- Szarpowi.:crazyeye: Quote
Mika31 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kubuś prawdziwy jamol mój Maks uwielbia pluszowe króliki! Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='bianka0']Tak Anito, jamniki lubią bawić się piłeczką. Goliacik życie za piłeczkę by oddał, ale też Tuptuś i Frytka bardzo lubią bawić się piłką. Więc niech ktoś powie że Jakub obok jamnika nawet nie leżał.:mad: A ja właśnie przyglądam się staruszkowi z koszyczka na paluchu- Szarpowi.:crazyeye: przyglądasz sie i masz niecny zamiar :) tu były plakaciki ze złym imieniem :) Quote
magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Anito dziekuję za plakat tylko przepraszam ale imię na plakatach musi być zmienione Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 magenka1 napisał(a):Anito dziekuję za plakat tylko przepraszam ale imię na plakatach musi być zmienione to jak on ma na imie....b juz sie chyba pogubialm Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 anita_happy napisał(a):to jak on ma na imie....b juz sie chyba pogubialm Musisz pisać Edi i nie może być nazwy schronu. Bardzo dziękuję :loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 już Ci wszystko pisze albo zobacz tutaj http://www.dogomania.pl/threads/182145-Jamniczek-ju%C5%BC-u-Murki-teraz-szukamy-domu-sta%C5%82ego/page49 wpis Dada M pod koniec Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 link do plakaciku/A4 http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/reklamakuba.jpg Quote
danka1234 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ruszamy z ogłoszeniami dla tego słodziaka czy poczekamy jeszcze na fotki z Hanią? Quote
Dada M Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 W ostatnim zdaniu na plakacie pojawia się imię "Kuba" ;) Niewiarygodne, żeby tak trzeba było kombinować w sytuacji, gdy chce się po prostu pomóc psu i ofiarować mu szansę na dom. Choć kilka rzeczy zmienia się na lepsze, i tak nie znoszę tego schroniska. Quote
anita_happy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dada M napisał(a):W ostatnim zdaniu na plakacie pojawia się imię "Kuba" ;) Niewiarygodne, żeby tak trzeba było kombinować w sytuacji, gdy chce się po prostu pomóc psu i ofiarować mu szansę na dom. Choć kilka rzeczy zmienia się na lepsze, i tak nie znoszę tego schroniska. jezusicku...jeszcze raz..SOKOLE OKO :) poczytałam sobie na blogu o schronie...chcialam wysłać tą petycję..ale na jaki adres...:/ straszne rzeczy mowicie...straszne...szczególnie, ze jast to jedno z lepiej dotowanych schronisk w PL :/ Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 danka1234 napisał(a):Ruszamy z ogłoszeniami dla tego słodziaka czy poczekamy jeszcze na fotki z Hanią? Ruszamy Danusiu z ogłoszeniami piesek już prawie tydzień w hoteliku, a tam gdzieś czeka na niego z niecierpliwością dom. No i inne jamniczki czekają na miejsce po Kubusiu :cool3: Quote
magenka1 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1670636,0,1,pocieli-psa-nozyczkami,wiadomosc.html kiedy to się skończy? Można już ogłoszeniami ruszać? kurczę tylko ja z ogłoszeniami to nie za bardzo :( Quote
Mika31 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 polska rzeczywistość a pomyśleć że żyjemy w katolickim kraju to gdzie miłosierdzie i umiłowanie drugiej istoty? Quote
danka1234 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 alegratka dzisiaj tylko alegratka,tekst z plakatu Anity(mam nadzieje ze mogłam sciagnąć)jesli trzeba cos dopisac w ogłoszeniu to piszcie, jutro wieczorem po pracy dorobie ogłoszeń. Quote
leni356 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ja też pomogę z ogłoszeniami, tylko wklejcie może tekst do ogłoszeń na pierwszą stronę. Kubuś aka Edi cudo :loveu: Quote
Recommended Posts