Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z piłeczki to niewiele zostało po parunastominutowej zabawie Kubusia :evil_lol:

To takie na razie wstępne fotki, jeszcze z człowiekiem zrobimy, tylko nie wiem czy jutro się wyrobię.

Posted

pierwszy raz widziałam Kubusia na "żywo" ale to niesamowite uczucie,
ps. dobrze, ze pieniądze doszły, ja tak codziennie obiecuję sobie zrobić porządek na pierwszej stronie ale zawsze coś innego się jeszcze znajdzie do pracy na dogo i w domu

Posted

bianka0 napisał(a):
Ładny piesek naprawdę, aż szkoda, że tyle lat w schronisku nie był zauważalny, zmarnowałby się tam gdyby nie Julia i promocja na dogo przez magdenkę.
Widzę że ulubioną zabawką jest piłeczka.
Ciapie też typowo dla jamnika :evil_lol: Wspaniała jest ta jego radość życia.

ho ho ho
piłeczkowy maniak jak na jamola przystało!!!
ja znam takiego jednego co za piłkę życie by oddał :P
taki mały, szczotkowaty, a imię jego na G. sie zaczyna.....

ale sie uśmiałam.............
ON NIE MA JAJECEK :P

plakacik od Cioci Anity :)

Posted

Tak Anito, jamniki lubią bawić się piłeczką. Goliacik życie za piłeczkę by oddał, ale też Tuptuś i Frytka bardzo lubią bawić się piłką. Więc niech ktoś powie że Jakub obok jamnika nawet nie leżał.:mad:
A ja właśnie przyglądam się staruszkowi z koszyczka na paluchu- Szarpowi.:crazyeye:

Posted

[quote name='bianka0']Tak Anito, jamniki lubią bawić się piłeczką. Goliacik życie za piłeczkę by oddał, ale też Tuptuś i Frytka bardzo lubią bawić się piłką. Więc niech ktoś powie że Jakub obok jamnika nawet nie leżał.:mad:
A ja właśnie przyglądam się staruszkowi z koszyczka na paluchu- Szarpowi.:crazyeye:
przyglądasz sie i masz niecny zamiar :)

tu były plakaciki ze złym imieniem :)

Posted

W ostatnim zdaniu na plakacie pojawia się imię "Kuba" ;)

Niewiarygodne, żeby tak trzeba było kombinować w sytuacji, gdy chce się po prostu pomóc psu i ofiarować mu szansę na dom.
Choć kilka rzeczy zmienia się na lepsze, i tak nie znoszę tego schroniska.

Posted

Dada M napisał(a):
W ostatnim zdaniu na plakacie pojawia się imię "Kuba" ;)

Niewiarygodne, żeby tak trzeba było kombinować w sytuacji, gdy chce się po prostu pomóc psu i ofiarować mu szansę na dom.
Choć kilka rzeczy zmienia się na lepsze, i tak nie znoszę tego schroniska.

jezusicku...jeszcze raz..SOKOLE OKO :)

poczytałam sobie na blogu o schronie...chcialam wysłać tą petycję..ale na jaki adres...:/
straszne rzeczy mowicie...straszne...szczególnie, ze jast to jedno z lepiej dotowanych schronisk w PL :/

Posted

danka1234 napisał(a):
Ruszamy z ogłoszeniami dla tego słodziaka czy poczekamy jeszcze na fotki z Hanią?

Ruszamy Danusiu z ogłoszeniami piesek już prawie tydzień w hoteliku, a tam gdzieś czeka na niego z niecierpliwością dom. No i inne jamniczki czekają na miejsce po Kubusiu :cool3: