beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='bianka0']Przeklejam zdjęcia Kubusia z wątku hoteliku u Murki, specjalnie dla Julii :lol: ja nie widze zadnych... Quote
anetek100 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a ja juz widzę:):):)śliczny pycholek:):):):) Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 anetek100 napisał(a):a ja juz widzę:):):)śliczny pycholek:):):):) i ja , i ja tez widze :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 kurczę ale on jest piękny i cale nie przetłuszczoną ma sierść Quote
Murka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jutro postaram się o jakieś fotki, choć nie wiem czy nie poczekać na kąpiel (może jutro jak będzie ciepło). Kubuś uwielbia zabawy. Poza tym jego pasją jest węszenie i zwiedzanie ;) Z innymi psami dogaduje się fajnie, z naszą Hanią (2 latka) też ok, ale tak jak wspomniała bianka0, do małych dzieci się nie nadaje, bo potrafi capnąć jak się mu coś nie podoba. Poza tym nie jest szczekliwy (bałam się, że będzie dziamgotał na każdego psa, ktory mu przemknie przed boksem). Z czystością jest tak, że wpadki się zdarzają, ale to na pewno kwestia czasu. Przez 2 lata przecież załatwiał się do boksu. No i pieszczoch z niego nieziemski, jak nie gryzie to jest nawet calkiem miły ;) Nie wiem czy na ten tydzień umawiać się na tego tłuszczaka? Czy poczekać jeszcze aż się chłopak zaklimatyzuje (on w sumie zaklimatyzowany jest wszędzie i zawsze ;) ). Quote
nemesea Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 to pieknie ze juz nie jest w schronisku , byl taki biedny i nie widoczny , moze znajdzie sie domek staly Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Murko, może tego tłuszczaka wytniemy, jak będziecie jechali do lecznicy z innym psem. Ciekawe czy ząbki nie będą do czyszczenia. Quote
magenka1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 non stop zabierają u mnie prąd jak wejdę na dogo to pstryk ale to przez te burze Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 magenka1 napisał(a):non stop zabierają u mnie prąd jak wejdę na dogo to pstryk ale to przez te burze A u nas jak zwykle, przez całe lato w tym roku piekielne upały i susza. Quote
magenka1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Doszły pieniądze 25 zł od beatczl, 25 zł z bazarku i 10 zł ode mnie wysłałam te pieniądze za zamojskie bidy (już o tym pisałam) zrobie te rozliczenie na pierwszej stronie Quote
yunona Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie dziwię się Biance, można w Kubusiu zakochać się na zabój!:lol::evil_lol: Jest cudny , tylko do kochania:loveu::loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 zobaczcie co APSA wkleiła na wątek staruszków z palucha :( Jest w schronisku Na Paluchu od maja 2008 roku. Energiczny, przesympatyczny pies. Na spacery "wyprowadza się sam", zawsze bierze smycz w pyszczek i wybiegamy ze schroniska. Dopiero gdy da upust swojej energii i jesteśmy daleko zaczyna się zabawa. Tarzanie w śniegu lub trawie, łapanie piłek (muszą być mocne), mocowanie się ze mną poprzez szarpanie smyczy. Jest psem o łagodnym usposobieniu w stosunku do ludzi jak i do zwierząt. Najlepiej gdyby miał do dyspozycji podwórko. Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 O rany kolejny jamnik i to jaki świetny :crazyeye: Quote
Murka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Oki, to jak będzie się szykował jakiś wyjazd do lecznicy to się umówimy też na Kubusia. Nie wiem dlaczego, ale dziś rano miał strasznie załzawione oczy, to nie była ropa. Czy w schronisku też tak miał? Doszła książeczka szczepień Kubusia :) Dosżło też 60 zł od magenki :) przekazałam info zadrze, oni zdecydują na konto którego psiaka to pójdzie. O zeskrobinę muszę jutro zapytać weta, bo dzisiaj zapomniałam (i on też, bo był u nas). Ale to co zeskrobał z noska ładnie się goi i wysusza, więc wygląda tylko na strupka. Z ciekawostek: Kubuś potrafi ładnie robić siad. Tylko musi jakiś argument przed oczami mieć :p Poza tym... no sami zobaczycie na fotkach ;) [video=youtube;h7dQnchpvKg]http://www.youtube.com/watch?v=h7dQnchpvKg[/video] Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ładny piesek naprawdę, aż szkoda, że tyle lat w schronisku nie był zauważalny, zmarnowałby się tam gdyby nie Julia i promocja na dogo przez magdenkę. Widzę że ulubioną zabawką jest piłeczka. Ciapie też typowo dla jamnika :evil_lol: Wspaniała jest ta jego radość życia. Quote
Recommended Posts