Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Moj TZ na imie ma Jakub...od zawsze meczy mnie o jamnika...jesoo musze go jutro tu przyprowadzic:loveu: I wiecie co...nawet podobni sa do siebie:evil_lol: To byłaby bardzo słuszna decyzja. A skoro są z TZtem bardzo podobni to jeszcze lepiej. Bo jamniki najlepiej się chowają jak są dwa. Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Pozdrowienia od Kuby dla Kuby:hand: Dziękuję w imieniu Kuby :) Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Taki jestem fajny:loveu: źródło: www.psy.warszawa.pl Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 będzie więcej zdjęć? Porobiłabym chłopakowi obrazki do ogłoszeń... Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dzika_Figa ja bazuję tylko na zdjęciach ze strony www.psy.warszawa.pl jest ich niewiele, napiszę do wolontariuszki o zdjęcia, z tego co słyszałam to wolontariusze nie mogą robić zdjęcia ale to tyko słyszałam nie mogę tego potwierdzić, Za ogłoszenia byłabym wdzięczna Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 jesli chodzi o ogłaszanie, to jestem w tym beznadziejna... specjalizuję sie w obrazkach... przechlapane z tymi zdjęciami, bo zdjęcia to podstawa... ech... Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ja jeszcze jestem gorzej niż beznadziejna w ogłoszeniach ale napisze do Jul w sprawie zdjeći :) Dzika_Figa kiedy będziesz już w Polsce? na stałe to Ci znajdziemy :) Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Na stałe to nie prędzej niż za trzy lata chyba... Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wlasnie, bez fotek to ciezko strasznie ciezko kogos zainteresowac psiakiem...choc moj Kuba juz zakochany:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Wlasnie, bez fotek to ciezko strasznie ciezko kogos zainteresowac psiakiem...choc moj Kuba juz zakochany:loveu: Furciaczek, to bierz go... chłop chce psa, co się rzadko zdarza... imię to samo, podobni, czego tu jeszcze chcieć? Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Wlasnie, bez fotek to ciezko strasznie ciezko kogos zainteresowac psiakiem...choc moj Kuba juz zakochany:loveu: Powiedź furiaczku Swojemu TZ, że w wzajemnością Jakub też kocha choć jeszcze nie zna swego Pana :) Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Na stałe to nie prędzej niż za trzy lata chyba... Dzika_ Figa to strasznie długoo :( A jak zadowoleni z ustawy o zdrowi publicznym Obamy? Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Furciaczek, to bierz go... chłop chce psa, co się rzadko zdarza... imię to samo, podobni, czego tu jeszcze chcieć? magenka1 napisał(a):Powiedź furiaczku Swojemu TZ, że w wzajemnością Jakub też kocha choć jeszcze nie zna swego Pana :) Jezu ciotki ciszej ciszje...jeszcze mi chlop to przeczyta i zeswiruje...on gdyby mogl to by wsie psy bral ( wiem szczesciara ze mnie:loveu:)...gdybym miala warunki, gdyby nie ta kwarantanna itd to pewnie bym wkoncu ulegla... ale no kurna nieda rady:placz: Ale pomoge w szukaniu domku, choc tyle moge zrobic. Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Jakuubieee gdzie jesteś choć tu na wątek :) Ale jestem wdzięczna za każdą pomoc czy to obróbka zdjęć czy ogłoszenia Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 W weekend mogą być zdjęcie naszego przystojniaka Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Super, to czekamy na fotki. A tekst do ogloszen jest?? Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Prosiłam jedną cioteczką od jamniczków o tekst jeszcze nic nie dostałam ale myślę, że dostaną poczekam a potem się przypomnę nie chcę się narzucać Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zobacze czy dzisiaj sie wyrobie z allegro dla chłopaka, a jak nie to juterkiem. Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Isadora7 napisał(a):Zobacze czy dzisiaj sie wyrobie z allegro dla chłopaka, a jak nie to juterkiem. A nauszysz mnie jak robic takie cudowne allegro co??:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):A nauszysz mnie jak robic takie cudowne allegro co??:loveu: ależ oczywiscie :) Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Isadora7 napisał(a):ależ oczywiscie :) To kiedys sie zglosze :) Quote
magenka1 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Jakubie dostojniki buziaczku z samego rańca, Ciekawe jak On tam sobie radzi w tym schrinisku ale jak już jest dwa lata to chłopak jest dzielny Quote
Recommended Posts