Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Moj TZ na imie ma Jakub...od zawsze meczy mnie o jamnika...jesoo musze go jutro tu przyprowadzic:loveu:

I wiecie co...nawet podobni sa do siebie:evil_lol:

To byłaby bardzo słuszna decyzja. A skoro są z TZtem bardzo podobni to jeszcze lepiej. Bo jamniki najlepiej się chowają jak są dwa.

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzika_Figa ja bazuję tylko na zdjęciach ze strony www.psy.warszawa.pl jest ich niewiele, napiszę do wolontariuszki o zdjęcia, z tego co słyszałam to wolontariusze nie mogą robić zdjęcia ale to tyko słyszałam nie mogę tego potwierdzić,
Za ogłoszenia byłabym wdzięczna

Posted

Ja jeszcze jestem gorzej niż beznadziejna w ogłoszeniach ale napisze do Jul w sprawie zdjeći :)
Dzika_Figa kiedy będziesz już w Polsce? na stałe to Ci znajdziemy :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Wlasnie, bez fotek to ciezko strasznie ciezko kogos zainteresowac psiakiem...choc moj Kuba juz zakochany:loveu:

Furciaczek, to bierz go... chłop chce psa, co się rzadko zdarza... imię to samo, podobni, czego tu jeszcze chcieć?

Posted

furciaczek napisał(a):
Wlasnie, bez fotek to ciezko strasznie ciezko kogos zainteresowac psiakiem...choc moj Kuba juz zakochany:loveu:

Powiedź furiaczku Swojemu TZ, że w wzajemnością Jakub też kocha choć jeszcze nie zna swego Pana :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Furciaczek, to bierz go... chłop chce psa, co się rzadko zdarza... imię to samo, podobni, czego tu jeszcze chcieć?

magenka1 napisał(a):
Powiedź furiaczku Swojemu TZ, że w wzajemnością Jakub też kocha choć jeszcze nie zna swego Pana :)

Jezu ciotki ciszej ciszje...jeszcze mi chlop to przeczyta i zeswiruje...on gdyby mogl to by wsie psy bral ( wiem szczesciara ze mnie:loveu:)...gdybym miala warunki, gdyby nie ta kwarantanna itd to pewnie bym wkoncu ulegla... ale no kurna nieda rady:placz:
Ale pomoge w szukaniu domku, choc tyle moge zrobic.