Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niedługo będzie u Murki,
Pieniądze z bazarku jeszcze nie doszły ale już dołożyłam ze swoich i wysłałam 60 zł na psiaki z Zamościa będę tylko prosiła o potwierdzenie tutaj, że doszły pieniądze, żeby wszystko było jasne :)

Posted

Właściwie dopiero teraz wróciłam od Kuby.
Jest niesamowity :evil_lol:
Chłopak przyjechał wypoczęty, odprężony, pełen energii. Wariat nie pies.
Szalał po podwórku, strasznie ciągnie na smyczy, a siły ma jak doberman :evil_lol:
Natychmiast obsikał co się dał i nie dało, 2 x posadził klocka i zabrał się do przekąszania suchej karmy. Zobaczył misia i pięknie się nim bawił, potem poszła w ruch piłeczka.
Nie widać było grama stresu, czy przeżyć związanych z nowym miejscem.
Potem chciałam mu zrobić trochę zdjęć, więc ze względu na jego ruchliwość była próba przytrzymania tej paskudnej kufy. Kubuś zachował się jak 100% jamnik, dziabnął Murkę w palec :diabloti:
Jest jak jamnik standard z kufą posokowca. Silny, mocnej budowy, zdrowie z niego kipi.
Dziękuję zadrze i mężowi Toli za przywiezienie i przepraszam, że Kubuś natychmiast porwał mnie w siną dal , po prostu skradł mi serce od pierwszego wejrzenia.:p

Wieczorem jak mój TZ skończy marudzić wstawię zdjęcia.

Posted

Kubutek zaznaczył teren,:lol: Murce pokazał kto tu będzie rządzić:eviltong::evil_lol: i obejmuje włości we władanie.:mad:
Mądrutki ;) i na pewno fajny, jak go dwa lata zamknięcia nie złamały, to tylko pewnie przy życiu trzymała go laseczka,:eviltong::p (Julia), która go odwiedzała systematycznie i dbała o niego.:multi::multi:
Kubutek czuje , że jego domek niedaleczko :p.