Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
biankaO ja też się zgadzam z Tobą jest piękny to jestem ciekawa kto pierwszy znajdzie kabel , fajnie wyszedł na zdjęciu :)

Niestety znalezienie czegokolwiek ( nawet jednego z jamników) w pokoju mojej córki, podczas jej nieobecności graniczy z cudem :shake:

Posted

beataczl napisał(a):
ciesze sie, ze dojechali szczesliwie do hoteliku :multi: tylko szkoda Kubusia, ze tak plakal za Julia, ech...:-(

ja mysle, ze 50 zł. bedzie dobrze :smile:
za kawe jest 25 zł z bazarku, ja dodam druga czesc ...

Dziękuję bardzo!!

Posted

To Julia przez dwa lata życia w schronie, przenosiła Jakuba , dbała o niego i ona robiła wszystko, żeby nie został zapomniany.
A Ty magdenka1 pomimo odległości (czytam że z Olsztyna )założyłaś mu wątek, który był prowadzony bardzo ciepło i spokojnie, aż przyjemnie go się czyta.
Mój będzie tylko finał znalezienia mu domku. :evil_lol:

Posted

bianka0 MELDUJE SIE :)

widze, ze z transportem uporałyscie sie..ja jutro jade do Garwolina...mogłam zabrac..ale widze, ze juz jest transport...

i dobrze!!!
chyba znajoma jedzie jutro do lublina..ale nie wiem czy dalaby rade z dwoma psami..wiezie swojego...
to co...szukamy DOMU :)

a baner JEST !!! :)

Posted

anita_happy napisał(a):
a tak na marginesie to JAkub ma coś w sobie z posokowca...ale łapki mu ucieli 10 ccm ponad ziemia...

rozbawił mnie wpis :)
ja pracuję w Olsztynie a mieszkam na wsi niedaleko miasta, jestem z tych co lubią wieś choć różnie tutaj się żyje

Posted

magenka1 napisał(a):
rozbawił mnie wpis :)
ja pracuję w Olsztynie a mieszkam na wsi niedaleko miasta, jestem z tych co lubią wieś choć różnie tutaj się żyje

A pomagasz pieskowi z Warszawy :p

Posted

magenka1 napisał(a):
Inaczej wygląda fakt niż na zdjęciach ze schronu też mnie się do rzuciło

A ja licze na cudne zdjęcia psiego fotografa grasującego ostatnio u Murki. Cudne zdjęcia robi. Wydobywa piękno jakie jest w psiakach. A Kuba jest śliczny.