magenka1 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Murka podpowiedziała, ze dziewczyny z Zamościa przyjeżdżają do stolicy idę do nich się zapytam czy by nie wzjeły naszego przystojniaka a z powodu Fionka bardzo mi przykro każde odejście psiaka przeżywam ostatnio Kumpel ach... Quote
beataczl Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 czytam tytul i oczom nie wierze , myslalam ze cos z dogo nie tak, to prawda ? pyt. retoryczne - bardzo sie ciesze Quote
Isadora7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='beataczl']witaj Kubusiu ! i jak, bedzie allegro ? [quote name='magenka1']jutro zamówię, jak wróciłam musiałam nadrobić pracę nad bazarkami i dzisiaj robiłam następny ale jutro pójdę na bazarek Isadory i wykupie piękne podświetlane allegro :) Kubuś ma od wielu tygodni u mnie nieprzerwanie allegro (zwykłe). Może jak pojedzie będzie trochę nowych zdjęć i w plenerze to zrobi sie nowe allegro. Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 ja wiem Isadoro o tym allegro ale mam pieniądze na takie podświetlane ale teraz masz rację, Kubuś niech jedzie będą nowe zdjęcia to i się zrobi allegro , pieniądze też się przydadzą na transport Quote
Isadora7 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 magenka1 napisał(a):ja wiem Isadoro o tym allegro ale mam pieniądze na takie podświetlane ale teraz masz rację, Kubuś niech jedzie będą nowe zdjęcia to i się zrobi allegro , pieniądze też się przydadzą na transport nowe allegro koniecznie musi już być i z nowymi zdjęciami, ja myslę że gdyby była taka możliwość i Kubuś miał wiecej zdjęć, dobrych zdjęć to dawno byłby już w domu. No ale wiem tez że tam gdzie jest - praktycznie nierealne. Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Prubójemy zgrać transport najlepiej jak by ktoś był z miejscowości ODDZIAŁ albo w pobliży bo tam jutro będzie Ekipa z Zamościa , będzie rano a wydawanie psów na paluchu jest od godz 12 do 17 Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Skontaktujcie się z niezastąpioną anitą_happy, już wróciła z wojaży, jest wypoczęta, ma jasny umysł, może coś doradzi :cool3: Quote
Isadora7 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='magenka1']Prubójemy zgrać transport najlepiej jak by ktoś był z miejscowości ODDZIAŁ albo w pobliży bo tam jutro będzie Ekipa z Zamościa , będzie rano a wydawanie psów na paluchu jest od godz 12 do 17 Wiem, że wątek założony na transporcie, ale czy poza tym pytałaś tutaj (najlepiej telefonicznie) http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29 albo tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/131533-Oferuj%C4%99-transport Ja już nie mogę się doczekac i licze na sesje zdjęciowa u Murki wykonana przez Psiego Fotografa (link w banerku) Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dziękuję za wszystko właśnie dostałam info od Juli , że jedzie po Kubusia za ok 1 godzinę :placz: to ze wzruszenia Kubuś spędzi noc w hoteliku gdzieś pod Warszawą a potem Zamość odbiera gdzieś na trasie (Julia zna szczegóły) , hotelik opłaca Julia a jeśli chodzi o kasę za transport to ile jeszcze nie wiem Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Tak, zazdroszczę ale się cieszę biankaO nie wiem jak Ci dziękować jestem bardzo wdzięczna , Julia też jakoś trudno nam uwierzyć w to wszystko co się dzieje Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Pewnie nie nacieszę się długo Kubusiem , taki piękny chłopak szybko znajdzie dom :lol: Quote
Isadora7 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 bianka0 napisał(a):Pewnie nie nacieszę się długo Kubusiem , taki piękny chłopak szybko znajdzie dom :lol: On miał zawsze bardzo dużo wejść na all i obserwatorów. Wiem że jak tak jest to warto wstzrelić się ze zdjęciem, takim od serducha i działa. Teraz na pewno sie uda. Dobre zdjęcia to co najmniej połowa sukcesu adopcji. "Wiszą" na aukcjach latami sliczne psy, ale mają zdjęcia wielkości znaczka pocztowego, albo ustawione z góry (deformujące psiaka), z oddali - generalnie złe. A psiaki taki jakich tysiące, a nawet brzydkie (o ile takie są) z dobrym zdjęciem znajdują błyskawicznie dom. Każdy z nas jest wzrokowcem. Nie każdy natomiast ma wystarczająca wyobraźnie aby z niedobrego zdjęcia dostrzec piękno psa. Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Może u Murki trochę schudnie bo on ma taką nadwagę , przez te zasiedzenie on długo nie wychodził na spacery tylko siedział w klatce , ale on na pewno nic nie przeczuwa, że już nie długo spokojnie się wyśpi w ciszy Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 U Murki będzie miał dobrze, zanim trafi do swojego domu Kubuś sobie porządnie odpocznie. Będzie miał dużo zieleni, biegania, ciągły kontakt z człowiekiem i innymi psami. Czeka go tyle ciekawych rzeczy po dwuletnim pobycie w schronie.:p Quote
beataczl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 z tego nadmiaru szczescia az mi sie plakac chce... Kubusiu juz niedlugo bedziesz wolny !... dziewczyny jestescie super! i jaka szybka ,,akcja" Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 beataczl ja też jeszcze nie wierzę , dzięki , że jesteś z nami z Kubusiem Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 wczoraj w nocy jak rozmawiałam z Julią o Kubusiu popytałam się o te psiaki co są na zdjęciach wyżej Sunia Alicja jest od tego roku bardzo przyjazna Niuniuś ten podobny do jamnika dwa lata trochę zadziorny i Fredy ten czarnulek 1 rok w schronie chyba nic nie pomyliłam nie mam żadnych wieści czy Kubuś już w hotelu gdzie spędzi jedną noc nie chce przeszkadzać Juli Ona tam stanęła na palcach żeby wszystko zgrać załatwiła ten hotelik i koleżankę z autem aby przewieść Kubusia Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Kubuś pięć minut temu dojeżdżał do hoteliku :p Quote
beataczl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 moze dziewczyny fotki porobia, jak z emocji nie zapomna ,:evil_lol: czesto tak bywa - i podesla...:loveu: Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 wspomniałam Juli oczywiście o fotkach , żeby pamiętała pstryknąć:p Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dzwoniła Julia, Kubuś ładnie jechał w aucie, jak Julia go zostawiła w hoteliku to płakał za nią, Julia opłaciła hotelik i koleżance dołożyła za paliwo. Zamość mówił mi, ze chcą za transport jakąś symboliczną kwotę na ich jakiegoś pieska, Mam pytanie czy 50 zł to tak wypada? Z tej kawy co sprzedałam tak myślę na razie bym dołożyła i resztę jakoś bym skombinowała tylko czy tyle wystarczy proszę podpowiedzcie Quote
magenka1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 a jeśli chodzi o zdjęcie Julia ma w komórce chciała mi przesłać mmsem ale ja nie mam kabelka żeby wrzucić na komp gdzieś go podziałam poszukam Quote
beataczl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ciesze sie, ze dojechali szczesliwie do hoteliku :multi: tylko szkoda Kubusia, ze tak plakal za Julia, ech...:-( ja mysle, ze 50 zł. bedzie dobrze :smile: za kawe jest 25 zł z bazarku, ja dodam druga czesc ... Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mam przesłane zdjęcie, ale......właśnie szukam kabelka, chyba córka mi skonfiskowała.:evil_lol: Mogę na razie Wam go tylko opisać. Jest piękny :loveu: Quote
Recommended Posts