Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka podpowiedziała, ze dziewczyny z Zamościa przyjeżdżają do stolicy idę do nich się zapytam czy by nie wzjeły naszego przystojniaka
a z powodu Fionka bardzo mi przykro każde odejście psiaka przeżywam ostatnio Kumpel ach...

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']witaj Kubusiu !
i jak, bedzie allegro ?

[quote name='magenka1']jutro zamówię, jak wróciłam musiałam nadrobić pracę nad bazarkami i dzisiaj robiłam następny ale jutro pójdę na bazarek Isadory i wykupie piękne podświetlane allegro :)

Kubuś ma od wielu tygodni u mnie nieprzerwanie allegro (zwykłe).
Może jak pojedzie będzie trochę nowych zdjęć i w plenerze to zrobi sie nowe allegro.

Posted

ja wiem Isadoro o tym allegro ale mam pieniądze na takie podświetlane ale teraz masz rację, Kubuś niech jedzie będą nowe zdjęcia to i się zrobi allegro , pieniądze też się przydadzą na transport

Posted

magenka1 napisał(a):
ja wiem Isadoro o tym allegro ale mam pieniądze na takie podświetlane ale teraz masz rację, Kubuś niech jedzie będą nowe zdjęcia to i się zrobi allegro , pieniądze też się przydadzą na transport

nowe allegro koniecznie musi już być i z nowymi zdjęciami, ja myslę że gdyby była taka możliwość i Kubuś miał wiecej zdjęć, dobrych zdjęć to dawno byłby już w domu. No ale wiem tez że tam gdzie jest - praktycznie nierealne.

Posted

Prubójemy zgrać transport najlepiej jak by ktoś był z miejscowości ODDZIAŁ albo w pobliży bo tam jutro będzie Ekipa z Zamościa , będzie rano a wydawanie psów na paluchu jest od godz 12 do 17

Posted

[quote name='magenka1']Prubójemy zgrać transport najlepiej jak by ktoś był z miejscowości ODDZIAŁ albo w pobliży bo tam jutro będzie Ekipa z Zamościa , będzie rano a wydawanie psów na paluchu jest od godz 12 do 17

Wiem, że wątek założony na transporcie, ale czy poza tym pytałaś tutaj (najlepiej telefonicznie)

http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29

albo tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/131533-Oferuj%C4%99-transport

Ja już nie mogę się doczekac i licze na sesje zdjęciowa u Murki wykonana przez Psiego Fotografa (link w banerku)

Posted

Dziękuję za wszystko właśnie dostałam info od Juli , że jedzie po Kubusia za ok 1 godzinę :placz: to ze wzruszenia
Kubuś spędzi noc w hoteliku gdzieś pod Warszawą a potem Zamość odbiera gdzieś na trasie (Julia zna szczegóły) , hotelik opłaca Julia a jeśli chodzi o kasę za transport to ile jeszcze nie wiem

Posted

bianka0 napisał(a):
Pewnie nie nacieszę się długo Kubusiem , taki piękny chłopak szybko znajdzie dom :lol:

On miał zawsze bardzo dużo wejść na all i obserwatorów. Wiem że jak tak jest to warto wstzrelić się ze zdjęciem, takim od serducha i działa. Teraz na pewno sie uda. Dobre zdjęcia to co najmniej połowa sukcesu adopcji. "Wiszą" na aukcjach latami sliczne psy, ale mają zdjęcia wielkości znaczka pocztowego, albo ustawione z góry (deformujące psiaka), z oddali - generalnie złe. A psiaki taki jakich tysiące, a nawet brzydkie (o ile takie są) z dobrym zdjęciem znajdują błyskawicznie dom. Każdy z nas jest wzrokowcem. Nie każdy natomiast ma wystarczająca wyobraźnie aby z niedobrego zdjęcia dostrzec piękno psa.

Posted

Może u Murki trochę schudnie bo on ma taką nadwagę , przez te zasiedzenie on długo nie wychodził na spacery tylko siedział w klatce , ale on na pewno nic nie przeczuwa, że już nie długo spokojnie się wyśpi w ciszy

Posted

U Murki będzie miał dobrze, zanim trafi do swojego domu Kubuś sobie porządnie odpocznie.
Będzie miał dużo zieleni, biegania, ciągły kontakt z człowiekiem i innymi psami. Czeka go tyle ciekawych rzeczy po dwuletnim pobycie w schronie.:p

Posted

wczoraj w nocy jak rozmawiałam z Julią o Kubusiu popytałam się o te psiaki co są na zdjęciach wyżej
Sunia Alicja jest od tego roku bardzo przyjazna
Niuniuś ten podobny do jamnika dwa lata trochę zadziorny
i Fredy ten czarnulek 1 rok w schronie
chyba nic nie pomyliłam
nie mam żadnych wieści czy Kubuś już w hotelu gdzie spędzi jedną noc nie chce przeszkadzać Juli Ona tam stanęła na palcach żeby wszystko zgrać załatwiła ten hotelik i koleżankę z autem aby przewieść Kubusia

Posted

Dzwoniła Julia, Kubuś ładnie jechał w aucie, jak Julia go zostawiła w hoteliku to płakał za nią,
Julia opłaciła hotelik i koleżance dołożyła za paliwo.
Zamość mówił mi, ze chcą za transport jakąś symboliczną kwotę na ich jakiegoś pieska,
Mam pytanie czy 50 zł to tak wypada?
Z tej kawy co sprzedałam tak myślę na razie bym dołożyła i resztę jakoś bym skombinowała
tylko czy tyle wystarczy proszę podpowiedzcie

Posted

ciesze sie, ze dojechali szczesliwie do hoteliku :multi: tylko szkoda Kubusia, ze tak plakal za Julia, ech...:-(

ja mysle, ze 50 zł. bedzie dobrze :smile:
za kawe jest 25 zł z bazarku, ja dodam druga czesc ...