Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam Kubusia na adopcje.org (pod imieniem Edi), ale jeszcze od soboty nie umieścili :roll: To fajny psiak, na pewno szybko znajdzie domek. A jaki ma tubalny głos :crazyeye: W ogóle bawi się jak szczeniak, w życiu bym mu nie dała tych paru latek. I jest taki pocieszny :loveu:

Posted

Jak tu cioteczki zauważyły, Isadora wydziergała piękne alllegro :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:dla Ediego. Oby przyniosło mu szczęście:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

yunona napisał(a):
Jak tu cioteczki zauważyły, Isadora wydziergała piękne alllegro :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:dla Ediego. Oby przyniosło mu szczęście:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Przycupniętych obserwatorów ma, może ktoś się zdecyduje.

Posted

Wrzuciłam Kubusia na adopcje.org (jako Edi), ale od soboty jeszcze nie umieścili :roll:
To bardzo fajny pogodny psiak, na pewno szybko znajdzie dom.
A jaki ma głos tubalny :crazyeye: Bawi się jak mały szczeniak, w ogole nie widać po nim tych paru latek. Pocieszny z niego słodziak :loveu:

Posted

Nagram na pewno, tylko musi przestać padać, bo od wczoraj cały czas leje... Pogoda obrzydliwa, psiaki niechętnie nawet na spacery wychodzą, wszystko zmoknięte i ubłocone, nienawidzę jesieni :shake:

Czasu nie marnujemy i jutro Kubuś jedzie na usunięcie tłuszczaka i ząbki ;)

Posted

[quote name='Murka']Nagram na pewno, tylko musi przestać padać, bo od wczoraj cały czas leje... Pogoda obrzydliwa, psiaki niechętnie nawet na spacery wychodzą, wszystko zmoknięte i ubłocone, nienawidzę jesieni :shake:

Czasu nie marnujemy i jutro Kubuś jedzie na usunięcie tłuszczaka i ząbki ;)[/QUOTE]
Ale chyba Kubuś nie będzie się stresował on taki odważny jest, u mnie też taka jesienna pogoda moja trójca właśnie szaleje mi pod nogami

Posted

Dzisiaj byłam u weta i przy okazji zapytałam o wyniki zeksrobiny, którą Kubuś miał pobraną z nochalka. Wyszedł tam delikatny grzybek. Mamy w hotelikowych zapasach Imaverol w sprayu, ale Kubuś bardzo stanowczo protestuje przed stosowaniem tego, nie da rady i już, klawiatura ząbków i za nic nie daje się zblizyć ani do nochalka ani do uszek. Jutro spróbuję smarować namoczonym gazikiem.

Posted

próbuj przekupstwem mój Pik ma chore oczy musi mieć zakraplane nienawidzi tego gryzł warczał aż go nauczyłam że jak sobie pozwoli to dostanie przysmaczek i teraz problem z głowy

Posted

Mogę pożyczyć jamniczy kaganiec, moim wszystkim muszę zakładać do obcinania paznokci, a Frytce obowiązkowo do czyszczenia uszu. Niestety mój mąż po wielokrotnym dotkliwym pogryzieniu :diabloti: przez jamniczą bandę bez kagańca nie chcę ich potrzymać.
Dziękuję za allegro Isadoro, takiej wspaniałej falującej wody jeszcze nie widziałam, aż mnie zatkało.:lol:
Przepraszam za sporadyczną obecność na wątku, ale jeszcze trochę to potrwa :razz:

Posted

Kubuś już po zabiegu, wszystko ok :)
Z grzybkiem radzimy sobie gazikiem: Kubuś pozwala sobie smarować i nie protestuje. Po każdym smarowanku smaczek co by mu się dobrze kojarzyło ;)