magenka1 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 beataczl ale masz banerka w spr pseudohotelu ja tam mam pieska.... musze wejść na wątek i poczytać bo się przeraziłam Quote
beataczl Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zmienilam podpis na taki, to moze szybciej sie rozniesie po dogo. Co z Twoim psiakiem taraz? Quote
madcat1981 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochani, uspokójmy emocje, na razie to tylko kilka zdjęć. Prawdę mówiąc taką szopkę mam u rodziców na wsi i czasami wchodzi tam sobie mój pies i tak samo "wyziera" zza desek. Może sobie wchodzić i wychodzić. Miski mogły być pełne cały dzień i zfotografowane akurat po tym jak psy wypiły wodę. Może naiwne, ale nie niemożliwe. Zdjęcia łatwo zinterpretować niekoniecznie tak jak jest naprawdę. Nikogo nie bronięi nie mam w tym interesu, ale coraz częściej na dogomanii widzę jak ludzie się nakręcają wzajemnie zamiast wyjaśniać sprawę spokojnie. Co to jest Popielarnia o której niby to AlinaS miała napisac komuś w PRYWATNEJ WIADOMOŚCI? edit. Oczywiście piszę o zdjęciach na wątku, do którego prowadzi podpis - Jakubek nie ma z tym nic wspólnego :) Quote
magenka1 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 No nie wiem co będzie.... Dla mnie to drugi koniec Polski ale zobaczymy Quote
beataczl Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='magenka1']No nie wiem co będzie.... Dla mnie to drugi koniec Polski ale zobaczymy i jeszcze to: http://forumrottweiler.vot.pl/viewtopic.php?p=69552 Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dzis otrzymalam wspaniala info odn. domka dla jamnika ,dzwonilam do Pani i podalam namiary tel. i mail do wolontariuszki Julii. Trzymam kciuki i czekam na nowe dobre wiadomosci. Julia tez juz wie, ze ma sie dobrze przygotowac na pytania... Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 jestem w pracy nie za bardzo mogę korzystać z netu ale już napisałam do myszki miki w spr ogłoszeń trzymam kciuki!!!! Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Kasiu wiedziałam, że się pomyliłaś ale Ci wybaczamy :) Quote
madcat1981 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Pisałam a propos sygnaturki nad swoim postem a wyszło na to, że ... nie wiadomo o co chodzi :diabloti: sorki raz jeszcze. Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Od razu domyśliłam się, że pomyliłaś wątek ale w Twoim stanie wszystko Ci wybaczam :) Quote
paros Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 W celu zaproponowania domkom dla jamników zapisałam dane o Jakubie i zdjęcia. Szkoda, że nie ma aktualnych zdjęć. Zostaje nam cichutko trzymać kciuki Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='paros']W celu zaproponowania domkom dla jamników zapisałam dane o Jakubie i zdjęcia. Szkoda, że nie ma aktualnych zdjęć. Zostaje nam cichutko trzymać kciuki moze jeszcze jakies znajde i podesle na pW Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 kurcze blade pisze smsa do Juli.... ps. zadzwoniłam rozmawiałam fajna dziewczyna z tej Juli :) będzie w weekend postara się zrobić , Kubuś jest taki ruchlwy n spacerch, ze jej te zdjęcia nie wychodzą ja się jej nie dziwię bo jak ja mam zrobić swojej helci to zalewa mnie krew Kubuś jest wesolutki fajny chłopak zdrowy ale dostaje jakieś ochronne leki , Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 magenka1 napisał(a):kurcze blade pisze smsa do Juli.... ps. zadzwoniłam rozmawiałam fajna dziewczyna z tej Juli :) będzie w weekend postara się zrobić , Kubuś jest taki ruchlwy n spacerch, ze jej te zdjęcia nie wychodzą ja się jej nie dziwię bo jak ja mam zrobić swojej helci to zalewa mnie krew Kubuś jest wesolutki fajny chłopak zdrowy ale dostaje jakieś ochronne leki , tak-fajna, tez z nia kiedys rozmawialam...:-) 3 zdjecia inne przeslalam paros na PW, ale takie swiezutkie to by sie przydaly, jak da rade Julia zrobic. Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 anetek100 napisał(a):i na pewno się znajdzie..:):):):) i tak trzymać!!! Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 ale mi się marzy domek przynajmniej dla 100 psiaków z dogo:oops: Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 anetek100 napisał(a):i one też znajdą:):):) też w to wierzę!!! Quote
magenka1 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 No to podniosę Kubusia w ten pochmurny poranek... Quote
magenka1 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 cioteczki do Kubusia zaglądają dzieki bardzo :) Kubuś by na pewno Was wylizał :) Quote
Recommended Posts