magenka1 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 cioteczki dziekuje za bycie na wątku Jakuba, teraz już będę w domu dłuugoo i wezmę się do roboty jak ogarnę się , Napiszę do Juli, Kubusiu do góryyyyyy Quote
beataczl Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 o, już się Cioteczka wywczasowała, to bedą nowe wiadomości o Kubusiu ,fajnie! Quote
magenka1 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 już napisałam info do wolontariuszki Kubusia Quote
magenka1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 wiem dlatego napisałam prośbę do Julii o nowe fotki czekam.... Quote
beataczl Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 kopiuję ze strony www.psy.warszawa.pl [FONT=Verdana]22 maja 2010[/FONT][FONT=Comic Sans MS]SOBOTA NA PALUCHU - dużo psów wyjdzie dziś na spacery. Nie wyjdą te, których wolontariuszy wykluczono... "Moje" nie wychodzą już od 11 marca, niektóre sporadycznie, gdy wolontariuszom zostanie chwilka, inne nigdy... Bulik wciąż czeka... Sila przeniesiona do licznej klatki, w której nie wychodzi z budy, jamnik Kuba wrócił na "koniec świata"... Kolejni wolontariusze na cenzurowanym...[/FONT] Quote
magenka1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 baeatczl wiem, ze na Palachu jest nieciekawe, Kubuś jest gdzieś w środku schroniska :( Julia wolontariuszka może normalnie odwiedzać schron, nie mam jeszcze żadnych odpowiedzi na meia Quote
madcat1981 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Widzieliście zdjęcia Kaja, które jest pod linkiem w informacji z 22 maja? Ma zakrwawione całe ucho... serce mi pęka... Quote
magenka1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Kasiu te zdjęcie pieska jest stare chyba z marca ........ serce wtedy też mi pękło :( Quote
beataczl Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 tak, .... widziałam , i to i inne... chyba trzeba sciagnać tą petycje dla internautów na dogo .. Quote
magenka1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 trzeba się dowiedzieć dokładnie dogmaniaczek jak to jest, ja wierzę Pani Eli ale wiecie różnie bywa... Tam dzieją się dziwne rzeczy .... Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 dostałam meila: Hmm Kubus jest na końcu znow przeniesiony :(, opiekun mi chyba na zlosc robi non stop go przenosi tam ,bo zawsze kontenerek kuby jest potrzrebny dla innego psa...:( no ale nic zawsze ktos mi go pomoze wyciagnac z zatłoczonej klatki.....tyle ze ma tam 0 sznase na adopcje a nosek juz wylecozny....bardzo sie zsocjalizował od tych spacerów wczesniej powarkiwał na opiekunów a teraz nawet mówia ze jest miły i tylko chce wyskakiwac z klatki na spacery ....no ale niestety ma zapewniony 1 w tygodniu....Dlatego tymczas chociaz by się przydał aby szukac mu domu w normalnych warunkach .....on dogaduje sie naprawde ze wsyztskimi psiakami...nawet jak dzis z amstafem sie witał tamten warczal a on nic merdal ogonem .Natomiast ten jamniczek drugi ze zjdjęć ten z podsiwiałym pyszczkiem jest w konterku przy biurze wiec mysle ze pojdzie tam szyzbko ,jak bede miała ze tak powiem wolne rece to nim tez sie zajme ;) Quote
beataczl Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 nie wiem o którego drugiego chodzi.... Czyli nie mamy nowych fotek do ogłoszeń? Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 zdjec nie mam niestety ale napisałam jeszcze jednego meila w tej sprawie... muszę zrobić porządek na tej stronie bo mi się bałagan zrobił bałaganiara ze mnie jest Na początku był problem bo oprócz Kubusia jest jeszcze jeden piesek do nie go podobny Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Kubus znowu jest na pierwszej stronie http://www.psy.warszawa.pl/ są tam zdjęcia i na jednym zdjęciu jest ten drugi piesek ps. jeszcze coś wstawię : http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7928013,Powodz_nie_oszczedza_rowniez_zwierzat.html Quote
madcat1981 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Magencko, kto jak kto, ale tyś najporządniejsza jaką znam :-) Wystarczy porządkować na bieżąco informacje w pierwszym oście. To ważne dla nowych osób. Jeśli ktoś od dawna śledzi "losy" Jakuba, to wie co i jak. Ale dla nowych to pierwszy post zawsze najważniejszy :-) Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 pieniążki są już na kocie Myszki Miki , właśnie wysyłam meila do cioteczki i będę ogłoszenia Beatko dziękuje! ps. meil z danymi już wysłany! Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Cioteczki zobaczcie pierwszą stronę może tak być? Wiecie mam reklamy takie duże na pierwszej stronie (i nie tylko ) nie wiecie jak to można wyrzucić pół postu mi zajmuje Quote
beataczl Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pierwsza stronka bardzo ładna, tylko w tekscie do ogloszen jest, ze wykastrowany , a w tym opisie Jakubka pod zdjeciami, ze nie wiadomo. Reklamy u mnie tez sa taaaaaaaaaakie duze, dostałam na PW ze jak chce ich nie miec to 50 zł jednorazowo musze zapłacic na 1 rok, i wtedy znikną... Dobrze, ze pieniadze trafily na ogloszenia i juz sa nawet u Myszki Miki. Bedziemy czekac z niecierpliwoscia na duzo ogloszen Kubusia. Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Już zmieniam przecież on kastrat, Myszka Miki vel. Agnieszka już robi ogłoszenia , 50 zl przecież to dużo pieniędzy ciekawe na co idzie ta kasa Quote
Recommended Posts