magenka1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nowe i piękne zdjęcia str 27 i 28 2.11.2010 Kubuś jedzie do domu do Zgorzelca w końcu poprawie trzech latach 19.08.2010 Kubuś trafia do Hoteliku Murki i poznaje biankęO :loveu: Cioteczki i wujkowie chciałabym Wam przedstawić Kubusia, który od dwóch lat czeka na swój domek, proszę was serdecznie o pomoc w ogłoszeniach, szukamy ds albo dt (choć teraz jest ciężko o taki domek) nie mamy pieniążków na opłacenia hoteliku (chyba, ze znajdzie się sponsor). A oto Kubuś zobaczcie jaki on jest piękny (jak wszystkie psiaki zresztą) Wiek: Ok 4 lata Płeć: Sliczny chłopiec :) Wielkość: jamnikowa Województwo: Hotelik u Murki Szuka domu: stały Stan zdrowia: zdrowy jak rybka Kastracja: kastrat (brak klejnotów były za ciężkie :)) Stosunek do zwierząt: dobry chyba, ze ktoś mu nadepnie na stópki, nie wiemy jak do kotów Stosunek do dzieci: nie wiemy Dla kogo: dla tych kto go pokocha Gdzie przebywa: Hotelik u Murki Kontakt: [SIZE=3]nr do Murki 503 68 30 50 kasia@bezdomne.com prytek@tg.home.pl OPISY DO OGŁOSZEŃ PO ZDJĘCIACH Na koncie dn 19.09.2010 jest 80 zł z bazarku Strony na których ogłoszony jest Edi: alegratka kokosy gumtre kupie psa adopcja psa ojej cafeanimal nasi pupile e-oferty przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka szerlok ogłoszenia olx psy,pl giełda ogłoszen psydoadopcji facebook Quote
olalolaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 bidulek, trzeba go ogłsaszac, ladniutki jest Quote
Isadora7 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zaraz mu zrobie banerek i zapisuje sobie do allegra Quote
magenka1 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dziękuję bardzo, to jest mój pierwszy wątek nie wiem co z tego będzie, Wolontariuszka Julia dzwoniła bo była dzisiaj u niego i tak na gorąco wszystko robiłam Quote
magenka1 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No to świeże informacje od Julii Dyrekcja na prośbę wolontariuszki przeniosła Jakuba w dobre miejsce, pieniędzy nie zbieramy robimy za to ogłoszenia i na spokojnie szukamy dobrego domku, Och się dzieje :) ps. Cioteczki jak zmienić tytuł wątku?? Quote
magenka1 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Trochę sytuacja się uspokoiła, będę ogłoszenia i miejmy nadzieje, że domek się znajdzie :) Quote
Kasia77 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kubusiu malutki,jestem i ja... Moje ogłoszenia mają być dopiero przed wekeendem- taka długa kolejka... Quote
Kasia77 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Zaraz mu zrobie banerek i zapisuje sobie do allegra Isadorko, Ja opłace Kubusiowe Allegro i dzięki Ci za nie z całego serca;) Quote
magenka1 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Cioteczki witam u Jakuba w niedzielę, Quote
Isadora7 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kasia77 napisał(a):Isadorko, Ja opłace Kubusiowe Allegro i dzięki Ci za nie z całego serca;) Oby tylko znalazł się domek Quote
anetek100 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 hopsnę:):) zrobiłam ogłoszonka na tych stronach:) kupiepsa eoferty.com adopcjapsa aleokazja bono-polska na gumtree mam komunikat ze niezgodnie z regulaminem, czy nie wtym dziale..a robilam tak jak zawsze Quote
bianka0 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Magdenka, czy możesz zerknąć czy to jest ten sam pies, który został wrzucony na stronę jamników do adopcji jako Jantar ? [FONT=Comic Sans MS]Jantar z Palucha - schronisko tymczasowe, klatka nr 61[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wolontariusz - 503 069 502[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tego jamnikopodobnego pieska fotografuję już od kilku miesięcy. Niestety przebywa wśród wielu psów w schronisku tymczasowym, gdzie mało kto dociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj koleżanka poprosiła mnie o pomoc dla niego...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja poprosiłam panią Dyrektor o przeniesienie go bliżej i danie mu szansy..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Poprośmy razem... jest taki piękny...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie zapomnijmy o nim... [/FONT] to jest link na stronę bo zdjęcie nie chce się skopiować http://www.psy.warszawa.pl/ Quote
magenka1 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 TAK biankaO to ten sam, wyjaśniałam to już z Julią wolontariuszką , bo też się zastanawiałam się nad tym, Quote
magenka1 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 anetek100 napisał(a):hopsnę:):) zrobiłam ogłoszonka na tych stronach:) kupiepsa eoferty.com adopcjapsa aleokazja bono-polska na gumtree mam komunikat ze niezgodnie z regulaminem, czy nie wtym dziale..a robilam tak jak zawsze Anetko dziękuję :) Quote
furciaczek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Moj TZ na imie ma Jakub...od zawsze meczy mnie o jamnika...jesoo musze go jutro tu przyprowadzic:loveu: I wiecie co...nawet podobni sa do siebie:evil_lol: Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Moj TZ na imie ma Jakub...od zawsze meczy mnie o jamnika...jesoo musze go jutro tu przyprowadzic:loveu: I wiecie co...nawet podobni sa do siebie:evil_lol: Furiaczek dawaj tu Jakuba a noż widelec będzie to miłość od pierwszego spojrzenia :) Quote
Recommended Posts