simbik Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Nawet nie wiem co napisać :placz: :placz: :placz: ...to taka bezsilność na to co się dzieje wokół nas. Lento mam nadzieję, że tam gdzie teraz jesteś jest lepszy świat (*)(*)(*). Quote
mariee Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Jak to dobrze, ze zabralam tego boksia Maxa, jeszcze kilka dni i tez nie bylo by go! dziekuje wam wszystkim za pomoc! Nie moge sie z tym pogodzic,,,jak najlepsza metoda na pozbycie sie problemow jest pozbycie sie przyjaciela...po tylu wspolnie przezytych latach.. Jakie to nie ludzkie... :shake: Quote
mariee Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Biegaj szczesliwy Lento za Teczowym Mostem, moze spotkasz tam tez naszego Maksia I! Quote
anielica Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 dzisiaj bardzo smutny dzień: Lento ('), Psotka('), Czarnulka('), sunia z Trnowa (') popieprzone to wszystko :-( mariee: też pomyślałam o naszym boksiu, nie wiem czy jescze by żył, gdybyście go nie zabrali... Quote
Dabrowka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Rzeczywiście - kilka podobnych do siebie postów... O psach, które nie doczekały się domu :-( Ale może trzeba pocieszać się historią tych, którym się udało?... Quote
Imbirka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Lento kochanie, tak mi przykro :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Lento chudzielcu kochany... odeszłeś od nas... ale my o Tobie pamiętamy.... [*] [*] [*] Quote
Aganiok Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ojej to już tyle czasu minęło....Lentusiu ['] Quote
Recommended Posts