Mysia_ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Coś z Lento jest nie tak :( biedak załatwia się z krwią :( najprawdopodobniej jutro zobaczy go weterynarz... Quote
Bodziulka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Lento, nie ładnie ciotki straszyć! Oby to tylko jakieś przeziębienie było... Quote
Zu Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Lento, trzymamy kciuki, żeby to nie było nic poważnego Quote
Mysia_ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: najpierw Dobi, potem Baniś, a teraz Lento... :placz: :placz: :placz: Lento został uśpiony... dzisiaj nie byłam w schronisku , ale kumpela wysłała mi smsa, że miał marskość wątroby i coś jeszcze... :-( :-( :-( Już nie mam sił... :-( :-( :-( Quote
Aganiok Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 <'> :placz: :placz: :placz: życie jest niesprawiedliwe a takiego kogoś, kto wyrzuca na stare lata psa do schroniska - życzę mu, żeby z nim równiez ktoś tak samo kiedyś postąpił :angryy: Quote
boksiedwa Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [*] :placz::placz::placz: a ja zapytam jakie dowody są na to, że psiak miał marskość wątroby? tak nagle z dnia na dzień ktoś mu zrobił badania? Dla mnie to podejrzane i bardzo smierdzące :angryy: Quote
Mysia_ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 boksiedwa napisał(a): :placz::placz::placz: a ja zapytam jakie dowody są na to, że psiak miał marskość wątroby? tak nagle z dnia na dzień ktoś mu zrobił badania? Dla mnie to podejrzane i bardzo smierdzące :angryy: Lento dzisiaj rano pojechał do lecznicy i tam zostały przeprowadzone badania... Quote
Aganiok Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ja sie obawiam o pozostałe boksiowe staruszki, Radka, Bonę..:( żeby im tego samego nie zrobili w schroniskach :( Quote
Zu Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 biedny Lento....:-( a tych ludzi co go wyrzucili na stare lata do schroniska to bym.....:angryy: Quote
AgaiTheta Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Nieeeeeeeeeeeeee, nie teraz :shake: Lentuś [*] Quote
boksiedwa Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Lento dzisiaj rano pojechał do lecznicy i tam zostały przeprowadzone badania... ok, zapytałam o to ponieważ wiem z wielu źródeł o dziwnych praktykach w schronach, które polegają na usypianiu starych zwierząt. Jedno tylko mi nie bardzo pasuje, skąd tak szybko były wyniki tych badań, ale może niepotrzebnie się czepiam. Quote
Małgośka z Boksą Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teraz już sobie biegasz po zielonych pastwiskach wieczności....szczęśliwy, nakarmiony, spokojny, zdrowy.... Dla Ciebie słoneczko to światełko (*) Quote
Recommended Posts