Imbirka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Bodziulka, nie znęcaj się nad nami psychicznie, jak widze coś takiego to mi się ryczeć chce i mam ochotę biec do tego schroniska i zabrać z tego więzienia wszystkie fafluny, nie tylko Lento... Ale nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta moja bezsilność mnie wku...... Quote
Aganiok Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Bodziulka'] :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Tweety Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje. pozdrawiam wszystkich gorąco:multi: przepraszam wszystkich, którzy przeczytają ten post na innych wątkach ale może jest on sposobem na chwilowe pełne michy w którymś ze schronisk Quote
Bodziulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Imbir1 napisał(a):Bodziulka, nie znęcaj się nad nami psychicznie, jak widze coś takiego to mi się ryczeć chce i mam ochotę biec do tego schroniska i zabrać z tego więzienia wszystkie fafluny, nie tylko Lento... Ale nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta moja bezsilność mnie wku...... Ja momentami nie mam już nawet siły na podbijanie... nie mogę... ale mam nadzieję, że takie podbijanie zdjęciami w końcu zmiękczy i skusi osobę, która psiurowi jest przeznaczona... Quote
Mysia_ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Lentuś zmykaj na pierwszą stronkę... :roll: Quote
Mysia_ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Lentuś kocha dotyk człowieka... czy ktoś pokocha jego? :-( Quote
Zu Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 tak mi przykro, że nic więcej nie mogę dla ciebie zrobić niż znowu wrzucić cię na 1szą stronę Quote
Imbirka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 co u Lento słuchać, są jakieś wieści??????????? Quote
Recommended Posts