Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka, nie znęcaj się nad nami psychicznie, jak widze coś takiego to mi się ryczeć chce i mam ochotę biec do tego schroniska i zabrać z tego więzienia wszystkie fafluny, nie tylko Lento...
Ale nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta moja bezsilność mnie wku......

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje.
pozdrawiam wszystkich gorąco:multi:
przepraszam wszystkich, którzy przeczytają ten post na innych wątkach ale może jest on sposobem na chwilowe pełne michy w którymś ze schronisk

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bodziulka, nie znęcaj się nad nami psychicznie, jak widze coś takiego to mi się ryczeć chce i mam ochotę biec do tego schroniska i zabrać z tego więzienia wszystkie fafluny, nie tylko Lento...
Ale nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta moja bezsilność mnie wku......

Ja momentami nie mam już nawet siły na podbijanie... nie mogę... ale mam nadzieję, że takie podbijanie zdjęciami w końcu zmiękczy i skusi osobę, która psiurowi jest przeznaczona...