Mysia_ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Lento szuka domu! :-( schronisko mu nie sprzyja :shake: Dzisiaj trochę się z nim pobawiłam, a potem poprzytulałam :) no i Lentuś nie chciał mnie wypuścić z boksu :evil_lol: "nie odchodź..." Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jaka chudzinka :placz: :bigcry: Kochana mordka szuka domciu! Quote
Imbirka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 jaki chudzieńki, staruszku kochany kto cię przygarnie i pokocha??????????? Quote
Zu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :placz: jaki on biedny!!! ale ja naprawde nie dam rady go wziąć:-( kto się zlituje nad staruszkiem??? Quote
simbik Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Myślę o nim cały czas i też będę próbowała namawiać do jego adopcji ludzi dzwoniących do mnie w sprawie bokserów. Tigrze tak się udało, to teraz Bonka, Lento i Radek (staruszki górą), nie dać się smutkom, szukamy domku. Quote
boksiedwa Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Biedna chudzina, żeby szybko znalazł chocby domek tymczasowy Quote
Zu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Simbik, może jak ty "weźmiesz sprawy w swoje ręce" to ktoś się znajdzie...ale z takim staruszkim będzie ciężko:placz: Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Zu napisał(a):Simbik, może jak ty "weźmiesz sprawy w swoje ręce" to ktoś się znajdzie...ale z takim staruszkim będzie ciężko:placz: Bubuś też wyglądał na staruszka (mój tata pomylił nawet go na zdjęciu z Boxem :roll:) - a się okazało, że o połowę młodszy jest - moze trzeba Lento porządnie zajrzeć w ząbki - boksery w samotności podupadają mocno psychicznie i siwieją. Quote
boksiedwa Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Po zabkach czasem trudno wiek określić bo jak zwierzak jest w złych warunkach to i ząbki sa w nie ciekawym stanie Quote
Imbirka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Lento nic się nie martw, simbik zaczyna działać, będzie ok.!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts