furciaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 lolka napisał(a):Fur Ty się nie martw o Oskara....w tej Bogatyni tkwi jakiś nieznany nam dotąd potencjał......może i chłopak znajdzie tam domek :) tylko musimy posterylizowac towarzystwo bo tfu tfu ....hodowla CC jeszcze tam zakwitnie....żart oczywiście, no głupi zresztą Wlasnie, trzeba sie zastanowic co ze sterylka Bryzy i Eci, Oscara napewno tez bedziemy przed adopcja jeszcze ciachac. Quote
magda z. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 niom, czas podejmowac chyba decyzje, bo sie rozciągniemy, zapomnimy i tak sprawa umrze śmiercią naturalną. Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Odwiedzinki u Oscara w niedziele...dzisiaj pogoda fatalna a Kasia przeciez ma bardzo daleko do hoteliku i chce tam troszke dluzej z nim posiedziec :) Quote
magda z. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 teraz juz pogoda super, od 15 się zrobiło ciepło i niebo czyste:) Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Pierwsza porcja zdiec. U oScara wszystko dobrze, zmeznial chlopak, dalej wariat z niego ale juz bardziej pilnuje sie czlowieka, na spacerach trzyma sie blisko, uwielbia rozdawac buziaczki:loveu: Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Na poprzedniej stronie tez fotki sa! Quote
magda z. Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ale on fajnie się prezentuje, a kółko najlepiej na czole mu sie nosi;) Quote
furciaczek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Fajny chlopak z niego, niestety pomimo ogloszen niema zainteresowania :( Ale wierze ze znajdzie sie ktos wyjatkowy:loveu: Quote
magda z. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 u nas też wszystko stoi, tylko znalazł się jeden chętny na mała czarna parówek od Beaty z dt, no ale pan jest fanem czarnych psów:) Quote
furciaczek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Zainteresowanie niewielkie jest, dzwonil tylko jakis totalny itiota.... Quote
furciaczek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 magda z. napisał(a):a chłopak taki fajniusi.... Za malo rasowy ;) Quote
magda z. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 furciaczek napisał(a):Za malo rasowy ;) ale jaki ma w sobie potencjał;) Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Potrzebna osoba do wizyty przed adopcyjnej w okolicy NDM!! Quote
lolka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 furciaczek napisał(a):Potrzebna osoba do wizyty przed adopcyjnej w okolicy NDM!! Fur a cóz to NDM?? :) Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 lolka napisał(a):Fur a cóz to NDM?? :) Nowy Dwor Mazowiecki :) Quote
lolka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 furciaczek napisał(a):Nowy Dwor Mazowiecki :) aha :p ....no ciekawe kto tam w tym Dworze zapragnął ancymona :evil_lol:...niestety nikogo stamtąd nie kojarzę a ja będę miała fotki Bryzeldy:eviltong: Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 lolka napisał(a):aha :p ....no ciekawe kto tam w tym Dworze zapragnął ancymona :evil_lol:...niestety nikogo stamtąd nie kojarzę a ja będę miała fotki Bryzeldy:eviltong: POKAZUJ!!! Wlasnie z madzia na gg rozmawiamy ze tesknimy za widokiem jej fafelkow:evil_lol: Quote
magda z. Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 furciaczek napisał(a):POKAZUJ!!! Wlasnie z madzia na gg rozmawiamy ze tesknimy za widokiem jej fafelkow:evil_lol: noo, bo lolka musi gg sobie w końcu zamontować na tajne narady:diabloti: a okolice domu się prezentują świetnie dla chłopaka, ktoś na dogo jest stamtąd, musze pomyślec.... Quote
lolka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 furciaczek napisał(a):POKAZUJ!!! Wlasnie z madzia na gg rozmawiamy ze tesknimy za widokiem jej fafelkow:evil_lol: no jeszcze nie mam :)....też czekam z niecierpliwością Quote
lolka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Fur mało masz tych swoich fafelkow :cool3:, a tak wogóle to ile masz tych faflowych stworów? Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 lolka napisał(a):Fur mało masz tych swoich fafelkow :cool3:, a tak wogóle to ile masz tych faflowych stworów? Mi ciagle malo:evil_lol: Pytasz sie adopcyjnych fafelkow czy prywatnych??:diabloti: Bo ja je wszystkie jak moje traktuje:evil_lol: To jak juz dostaniesz fote to niezwolecznie prosze wkleic! Quote
furciaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No jesli wszystko uda sie dograc z transportem, kastracja itd to Oscar trafi do nowego domku pod Warszawa :) Quote
furciaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 magda z. napisał(a):super, ale fajny czas, i Torcio i Oskar:) Z Oscarem jeszcze nic pewnego, choc domek sprawdzony i zdecydowany...ale odleglosc jest spora, trzeba jeszcze go wykastrowac wiec pare rzeczy do zalatwienia ale mam nadzieje ze jednak sie uda! Quote
Recommended Posts