Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka napisał(a):
Fur Ty się nie martw o Oskara....w tej Bogatyni tkwi jakiś nieznany nam dotąd potencjał......może i chłopak znajdzie tam domek :)
tylko musimy posterylizowac towarzystwo bo tfu tfu ....hodowla CC jeszcze tam zakwitnie....żart oczywiście, no głupi zresztą

Wlasnie, trzeba sie zastanowic co ze sterylka Bryzy i Eci, Oscara napewno tez bedziemy przed adopcja jeszcze ciachac.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsza porcja zdiec.
U oScara wszystko dobrze, zmeznial chlopak, dalej wariat z niego ale juz bardziej pilnuje sie czlowieka, na spacerach trzyma sie blisko, uwielbia rozdawac buziaczki:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

furciaczek napisał(a):
Nowy Dwor Mazowiecki :)

aha :p ....no ciekawe kto tam w tym Dworze zapragnął ancymona :evil_lol:...niestety nikogo stamtąd nie kojarzę

a ja będę miała fotki Bryzeldy:eviltong:

Posted

lolka napisał(a):
aha :p ....no ciekawe kto tam w tym Dworze zapragnął ancymona :evil_lol:...niestety nikogo stamtąd nie kojarzę

a ja będę miała fotki Bryzeldy:eviltong:

POKAZUJ!!!
Wlasnie z madzia na gg rozmawiamy ze tesknimy za widokiem jej fafelkow:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
POKAZUJ!!!
Wlasnie z madzia na gg rozmawiamy ze tesknimy za widokiem jej fafelkow:evil_lol:

noo, bo lolka musi gg sobie w końcu zamontować na tajne narady:diabloti:

a okolice domu się prezentują świetnie dla chłopaka, ktoś na dogo jest stamtąd, musze pomyślec....

Posted

furciaczek napisał(a):
POKAZUJ!!!

no jeszcze nie mam :)....też czekam z niecierpliwością

Posted

lolka napisał(a):
Fur mało masz tych swoich fafelkow :cool3:, a tak wogóle to ile masz tych faflowych stworów?

Mi ciagle malo:evil_lol:
Pytasz sie adopcyjnych fafelkow czy prywatnych??:diabloti: Bo ja je wszystkie jak moje traktuje:evil_lol:
To jak juz dostaniesz fote to niezwolecznie prosze wkleic!

Posted

magda z. napisał(a):
super, ale fajny czas, i Torcio i Oskar:)

Z Oscarem jeszcze nic pewnego, choc domek sprawdzony i zdecydowany...ale odleglosc jest spora, trzeba jeszcze go wykastrowac wiec pare rzeczy do zalatwienia ale mam nadzieje ze jednak sie uda!