Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OSCAR

Przeuroczy psiak, troszke przypomina corsiaka ale raczej w wersji "sport" ot chudzina z ogromnym temperamentem.
Oscar trafil do schroniska pod Warszawa, dzieki zaangazowaniu Kaski i Kaski udalo sie go wyciagnac i zawiezc do DT, niestety nie dogadal sie z psami rezydentami i musi szybko znalezc hotel w ktorym bedzie czekal na adopcje. DT zaoferowal sie zawiezc chlopaka gdzie bedzie trzeba.

Psisko jest przeurocze:loveu:
W podrozy spokojny, nie wariuje, spal cala droge.
Nie nadaje sie do mieszkania w domu, jest bardzo energiczny, kocha ludzi- taka przylepa z niego.

http://allegro.pl/show_item.php?item=974869933

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie chlopak jest adopcyjny ale nie jest swietoszkiem i wymagac bedzie doswiadczonego wlasciciela.
Strasznie sie ciesze ze do Marka trafi, bedziemy mieli dokladniejsze informacje o jego zachowaniu.
Na chwile obecna jest pozytywnie swirniety, ze tak powiem. Energia go rozpiera, jest zaborczy, nie slucha sie ( pewnie nigdy nie byl niczego konkretnego uczony) i raczej nie nadaje sie do mieszkaniu w domu. Kocha ludzi, jest bardzo kontaktowy i mysle ze to bardzo pomoze w nauce nowych zachowan. Zero agresji, dogaduje sie z innymi psami.
Dzisiaj powinnam dostac dobrej jakosci fotki:loveu:

Posted

ja? u mnie to sie nie liczy co ja chcę tylko co zostało mi pozwolone hihihi :-) a więc podstawowa zasada: nie ma gubić sierści, druga zasada: ma nie zjadać obcych bo u nas przewalają się gromady ludzi, trzecia zasada: ma nie zjadac dzieci z oczywistych powodów :-) koniec warunkó posiadania psa przeze mnie...a kiedys byłam wolna i mogłam robić co chciałam ehhh
:-)

Posted

Zdiecia byly ale zniknely hihi
Dzieiaj beda nowe, dobrej jakosci, typowo ogloszeniowe.

Oscar juz w hotelu, w autku aniolek:loveu: Zadnych problemow, spal cala droge.
Wiesci z hotelu pozniej albo jutro...ale penie diablatko jest:evil_lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Cioteczko, zbierz info w tekst, to Ci pomogę w ogłoszeniach.

Dziekuje, dziekuje:loveu:...ale juz kupilam pakiet ogloszen na bazarku dla benkow:loveu::evil_lol:
Ide teraz szukac kogos kto banerek ladny zrobi...

Chlopak w hotelu czuej sie dobrze, nie sprawia problemow, no super...nic tylko brac i kochac:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dziekuje, dziekuje:loveu:...ale juz kupilam pakiet ogloszen na bazarku dla benkow:loveu::evil_lol:
Ide teraz szukac kogos kto banerek ladny zrobi...

Chlopak w hotelu czuej sie dobrze, nie sprawia problemow, no super...nic tylko brac i kochac:loveu:

Eee, to szpadaj :evil_lol: