Asiaczek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Wstawiam informacje dot. wystawy CAC-Ukmerge/LT, 30.05.2010 r. I termin (do 01-04-2010 r.) - 25 Euro II termin (do 10-05-2010 r.) - 35 Euro Na wystawie - 40 Euro. Jezeli dobrze zrozumiałam, za każdego następnego psa - zniżka w wys. 2 Euro. Pary hodowlane, Grupy hodowlane, Reproduktor - 10 Euro MP - 5 Euro. Weterani, baby i puppy - 50 % znizki. Sędziowie: Marie Hamell/Irlandia - 3,5, (9 gr.), EB, AP, ZS, S Sean Carroll/Irlandia - 9 gr. Olga Morozova/Rosja - 3 i 2 gr. Ramune Kazlauskaite/Litwa - Natalija Nekrosienie/Litwa - 10 i 1 gr. 1. [FONT="]Rūta Merkevičienė Lithuania 4gr.[/FONT] 2. [FONT="]Aleksandras Kulėša Li[/FONT][FONT="]thuania 6gr.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT] Dane spisane z ulotki, jaką dostałam w Wilnie w marcu br. Ja się wybieram na tę wystawę; sędzina z Irlandii nie do pogardzenia...:) Ktoś chetny? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 My juz po wystawie. Byliśmy i się pochwalimy, ale to ppłd. Bo teraz to musze wyłączyc kompa na czas pracy fachowców:) Warto było jechac. Może jeszcze w tym roku lub w następnym ktoś się zdecyduje... Jak ktoś chce stawki - proszę pisać. Pzdr. Quote
shirkan Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Asiu czekamy na radosne wieści z litewskiego podboju. Ja poproszę oczywiście stawkę amstaffów:-) Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 No to podaję wyniki basków: PSY Kanibaru FROMAJE FRAIS, kl.mł. - dosk.1, CAJC, Best Junior, na BIS Juniorów - pierwsza szóstka. Rozpoczęty Mł.CH.LT JAZZY BOY Asiaczek FCI, championy - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3! SUKI MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - otwarta,dosk.1, CAC, BOS LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (championy) - dosk.1, CAC, rozpoczęty Championat Litwy FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI, weterany - dosk.1, Best Weteran, BIS Veteran3!!! Abotere's WAHZIRI + Urte TAMESEVICIUTE z Litwy, w konkurencji Młody Prezenter, gr. starsza zajęli II miejsce:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 shirkan napisał(a):Asiu czekamy na radosne wieści z litewskiego podboju. Ja poproszę oczywiście stawkę amstaffów:-) Voila! PSY kl.ch UNIX LAIMES VEJAS suki KL.BABY kiss red rising star saules aleja KL.MŁ. cecilia red amber baltic dzakonda saules aleja ksena haga zanavykas Tak patrzę na stawkę i myslę, że mogłaś pojechać:) pZDR. Quote
shirkan Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gratulacje dla Ciebie Asiaczku i Twoich niezrównanych basków!!! Piękny wynik! Ano mogłam,mądry Polak po szkodzie:-(. Ale co się odwlecze....hi,hi,hi. Quote
Tecia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Gratulacje Asiaczku:) moze repley w sierpniu:) Ja juz zglosilam i mam miejsce w aucie :) A stawke rudych bym ladnie poprosila:) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Tecia napisał(a):Gratulacje Asiaczku:) moze repley w sierpniu:) Ja juz zglosilam i mam miejsce w aucie :) A stawke rudych bym ladnie poprosila:) Co do sierpnia, to zajrzę i zorientuję się. A jechalibyscie przez W-wę? No i klatka na baski. Lub na 1 baska... Zmieściłaby się? Edit:Ale w sierpniu sa tylko Druskienniki. O tych wystawach myslałaś...? To nie, ja nie jadę... Ja przymierzam się do wrzesniowego 2xCAC Wilno. Irish Red Setter SUka, kl. mł. SARMANDO DREAM GRAND PRIX KARMINO Hohoho, to juz basków było więcej;) Pzdr. Quote
AnkaW Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Asiaczku gratulacje :multi::multi: a znalazłabyś czas na wpisanie stawki grzywaczy? /chinese crested dog/ Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 AnkaW napisał(a):Asiaczku gratulacje :multi::multi: a znalazłabyś czas na wpisanie stawki grzywaczy? /chinese crested dog/ Pewnie, jaki problem? PSY Kl.o HIPPY GENTLE JUST BELIEVE ME EPOCHA KEY TO MY HEART EPOCHA ORERO LOVELY AMORO iv kl.ch SZMER NEXT GERMANIKA SUKI kl.mł. GOLDEN DIAMOND CRESTEDS HURRICANY kl.o KETMARIS ZHOSEFINE IMPERIJA Pzdr. Quote
Recommended Posts