Żmija Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Negra dziś została wysterylizowana. Poszło bez żadnych komplikacji. W lecznicy przegrzeczna, jak zwykle. Teraz dochodzi do seibie. Quote
martik b Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Byłam dziś na wizycie przedadopcyjnej...osoby decyzyjne proszę o kontakt 502098388 lub nr tel do kogo ja mam zadzwonić, bo furciaczek która się ze mną kontaktowała dzwoniła ze stacjonarnego i nie wiem teraz czy to nr do pracy czy dom więc bym wolała kontakt na kom ;) Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Juz do Ciebie dzwonie :) A masz moze domowy?? Bo wtedy mam za free:evil_lol: Quote
martik b Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 furciaczek napisał(a):Juz do Ciebie dzwonie :) A masz moze domowy?? Bo wtedy mam za free:evil_lol: mam! ale niestety dopiero przeczytałam ;) Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 martik b napisał(a):mam! ale niestety dopiero przeczytałam ;) To podeslij na PW, bede miec na nastepny raz:evil_lol: I pokaz tymczasa swojego, ciekawa jestem jak szkodnik wyglada:lol::diabloti: Sie nie wyrobilam ze wszystkim wiec do Madzi zadzwonie jutro i przekaze wrazenia z wizyty:p Quote
Iza i Avanti Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cudna ta wasza Negrunia! Zaintrygował mnie tatuaż... Dałyście radę go odczytać? Cokolwiek? Gdzie jest wytatuowana- ucho, pachwina? Może się Wam na coś ciotka boskiowa przyda ;-) Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Sprawa z tatuazem juz wyjasniona :) Bedzie wiyta przedadopcyjna w Pile wiec kciuki potrzebne!! Quote
Iza i Avanti Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 furciaczek napisał(a):Sprawa z tatuazem juz wyjasniona :) Bedzie wiyta przedadopcyjna w Pile wiec kciuki potrzebne!! No to kciukasy zaciśnięte! Quote
aida27 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Taghar napisał(a):Na co te pieniądze??? n nowy telewizor??? Kto prowadzi (Magda) ten hotelik i na jakich zasadach prawnych... bo zbieranie datków również jest opodatkowane... Za czyjeś pieniądze można być świętym na forum? A skarbówka się nie zainteresuje święta Pani Magdo? P.S pies fajny, ale szkoda,że jest metodą na zarabianie pieniędzy... Po pierwsze skarbówka to powinna trzymać rączki z dala od datków charytatywnie przekazywanych w ramach wsparcia, bo jeśli daję 10 zł na potrzebującego człowieka czy zwierzaka to te 10 zł ma do niego trafić W CAŁOŚCI:x, a nie zasilać.... instytucję:mad: A po drugie, jeśli ktoś pomaga psiakowi, to wiadomo, że ponosi koszty. Dlaczego więc mamy go nie wspierać?:???: Chyba wzajemnemu wsparciu w celu ratowania zwierzaków, ma służyć to forum:angryy: Quote
invictus hilaritas Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kopiuje z bull bazarka: [quote name='"Edyta Nowacka"']troche Negry na zyczenie ;-) Bardzo sympatyczna dama :mrgreen: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Quote
furciaczek Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Negra pojechala dzisiaj do nowego domku :) Quote
agaga21 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 furciaczek napisał(a):Negra pojechala dzisiaj do nowego domku :) powodzenia psinko!:multi: Quote
doddy Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Wszystkiego dobrego dla rodzinki. Strasznie się cieszę, że rodzinka dołożyła tyle trudu by ją adoptować. :) Quote
Alicja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 furciaczek napisał(a):Negra pojechala dzisiaj do nowego domku :) powodzenia Negruniu :kciuki: Quote
hankasanok Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W niedziele jak byłam na porannym spacerze nad nasza rzeka z Bellunia spotkałam Panstwa z Negra!!!! Sa w niej zakochani po uszy, nie mogli sie jej nachwalić, a Negrunia - jest po prostu piekna, grzeczna spokojna. Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Cudownie, oby wiecej takich spotkan :) Quote
hankasanok Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Co tu taka cisza? Furciaczek, jak tam Negrunia? Nie widze zadnych zdjec z nowego domku!! Quote
Alicja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='hankasanok']Co tu taka cisza? Furciaczek, jak tam Negrunia? Nie widze zadnych zdjec z nowego domku!![/QUOTE] Furciaczek jest w UK , a to nie wy spotykaliście sie z Negrą :hmmmm: Quote
furciaczek Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ok pomolestuje nowy dom o fotki...tez chetnie zobacze Negrulca:loveu: Quote
Recommended Posts