Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O, super, że jesteś z kadry ;) Bo właśnie tak sie zastanawiam, bo na stronie napisane, że poznawanie przeszkód, a my wolałybyśmy bardziej bieganie po torze, doskonalenie stref itp. ;) A pytanie mam jeszcze. W pobliżu jest jakiś zbiornik wodny czy nie bardzo? I w ogóle zapisał się już ktoś? Oferta kusząca, szkoda tylko, że na drugim końcu Polski

Posted

Hm, to moze sie zdecyduje, bo napisałam e-mail na stronie obozu, to dostałam odpowiedź, że tylko poznawanie przeszkód. A w ogóle jaka kadra? Kto w czym się specjalizuje? Sory, że tak wypytuję, ale chcę poznać jak najwięcej szczegółów czy warto jechać. Ja ew. mogłabym pomóc w agility troche, bede mogła wziąć rozrysunki torów.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ja właśnie dzwoniłam odnośnie tego obozu i mam dość istotne informacje, których nie ma jeszcze na stronie- jest skrócony, trwa od 12 do 18lipca i kosztuje 699zł :)
Jakby to kogoś też interesowało, to przy własnym transporcie nie za bardzo jest możliwość odliczenia kosztów, bo to w zasadzie zaprzyjaźniony kierowca wiezie niemal darmo z Wrocławia.

Posted

Impresja a dobrze zapisałam nowy termin i cenę obozu? :) Bo na stronie ciągle widzę poprzednie dane.

I czy nic się nie stanie, jak psiak będzie bez klatki? Nie mamy takiej, bo nam nie jest potrzebna, a z tego co popatrzyłam, to dość droga sprawa.
Kurczę, też bym się pewnie lepiej czuła, jakbym była pewna, że nic nie nabroi (chociaż nie ma zapędów niszczycielskich), ale nie wiem, czy uda mi się wyciągnąć jeszcze tyle pieniędzy. Nie wyrzucą nas z obozu? :lol:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja byłam i jestem na dogo :) Mi się obóz podobał, bardzo fajny ogrodzony teren do ćwiczeń, jest nawet oczko wodne specjalnie dla psów :loveu: Baaardzo dobre jedzenie na stołówce ;) nie wiem w sumie, co by jeszcze więcej powiedzieć, ja jestem zadowolona, że pojechaliśmy, zwłaszcza że moja pokraka jest lękliwa, a tam poznała sporo przyjaznych psów ,i pod koniec turnusu był jak nowo narodzony- już nie chował się za moimi nogami, ale biegał razem z innymi :) (jak chodzi o suczki, to nawet aż za bardzo się ośmielił :evil_lol:)