Impresja&Simarilion Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nowa oferta wygląda całkiem fajnie zwłaszcza dla początkujących psiarzy http://www.joytur.net/camp.php?id=25 Quote
Milka__ Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Trochę mało opisane. Nie ma nic o szkoleniowcach, jakie metody itp. Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A mi sie baardzo podoba... Szkoda tylko, że przez całą Polskę jechać trzeba -.- Quote
Impresja&Simarilion Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 myślę że można tam zadzwonić i się dopytać o szczegóły Quote
Impresja&Simarilion Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 http://www.dogssmile.pl/o_nas to strona pani które będzie prowadziła zajęcia z psami Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Impresja- wybierasz się? Ja sie spytałam, na jakim poziomie bedzie agility, bo my będziemy do tego czasu już dosyć zaawansowane. Ale być może pojadę Quote
Impresja&Simarilion Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 będę na tym obozie jako opiekun :) Jeśli chodzi o agility to myślę że podzielimy się na grupy mniej i bardziej zaawansowane, tak żeby nikt się nie nudził. Quote
MakeBelieve Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 O, super, że jesteś z kadry ;) Bo właśnie tak sie zastanawiam, bo na stronie napisane, że poznawanie przeszkód, a my wolałybyśmy bardziej bieganie po torze, doskonalenie stref itp. ;) A pytanie mam jeszcze. W pobliżu jest jakiś zbiornik wodny czy nie bardzo? I w ogóle zapisał się już ktoś? Oferta kusząca, szkoda tylko, że na drugim końcu Polski Quote
Impresja&Simarilion Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Oferta jest dopiero od tego tygodnia ale już są pierwsze telefony. dowiem się czy jest tam jakaś woda :) Quote
MakeBelieve Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ok, a mam jeszcze pytanie. Co z posłuszeństwem? Faktycznie tylko te podstawowe komendy czy cos wiecej? Quote
Impresja&Simarilion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Generalnie obóz jest przeznaczony dla osób początkujących, ale myśle że jeśli tylko będą chętni to zajmiemy się bardziej zaawansowanym treningiem. Quote
MakeBelieve Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Hm, to moze sie zdecyduje, bo napisałam e-mail na stronie obozu, to dostałam odpowiedź, że tylko poznawanie przeszkód. A w ogóle jaka kadra? Kto w czym się specjalizuje? Sory, że tak wypytuję, ale chcę poznać jak najwięcej szczegółów czy warto jechać. Ja ew. mogłabym pomóc w agility troche, bede mogła wziąć rozrysunki torów. Quote
Impresja&Simarilion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 podałam wyżej link do szkoły instruktorki tam jest więcej o niej. Ja jestem studentką I roku wet, zajmuję się dog handlingiem, będzie z nami również lekarz weterynarii Quote
MakeBelieve Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ok, spoko rozumiem ;) Będziesz brała na obóz swojego psa któregoś? ;) Ja być może na obóz się zdecyduje, mam nadzieję, że uda mi się namówić rodziców na ten dojazd. Quote
Impresja&Simarilion Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Oba moje psy będą na obozie. Quote
KlaudiaxD Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Mam spaniela (w typie) 3 lata. Jest grzeczny ale mało potrafi. Mogla bym z nim jechać jeśli prawie nic nie umie? Quote
Impresja&Simarilion Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 myślę że nie ma sprawy. Na pewno możesz z nim pojechać. Quote
ziarnochodek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ja właśnie dzwoniłam odnośnie tego obozu i mam dość istotne informacje, których nie ma jeszcze na stronie- jest skrócony, trwa od 12 do 18lipca i kosztuje 699zł :) Jakby to kogoś też interesowało, to przy własnym transporcie nie za bardzo jest możliwość odliczenia kosztów, bo to w zasadzie zaprzyjaźniony kierowca wiezie niemal darmo z Wrocławia. Quote
Impresja&Simarilion Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 zmiana planów wyjazd będzie autokarem , także będziemy mieć mnósto miejsca dla siebie i psiaków podczas podróży. W niedziele było spotkanie organizacyjna i przebiegło wspaniale, wszystkie pieski się dogadują! Quote
ziarnochodek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Impresja a dobrze zapisałam nowy termin i cenę obozu? :) Bo na stronie ciągle widzę poprzednie dane. I czy nic się nie stanie, jak psiak będzie bez klatki? Nie mamy takiej, bo nam nie jest potrzebna, a z tego co popatrzyłam, to dość droga sprawa. Kurczę, też bym się pewnie lepiej czuła, jakbym była pewna, że nic nie nabroi (chociaż nie ma zapędów niszczycielskich), ale nie wiem, czy uda mi się wyciągnąć jeszcze tyle pieniędzy. Nie wyrzucą nas z obozu? :lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Tak obóz jest od 12 do 18 lipca. Klatka jest zalecana i jak ktoś ma to lepiej żeby wziął ale nie jest to warunek konieczny. Quote
Fantowa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 i jak było na obozie? wypowie się chociaż jeden uczestnik? ;D Quote
Impresja&Simarilion Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 zdjęcia do obejrzenia w galerii na stronie joytur :) z tego co wiem uczestnicy nie bywają na dogo. Quote
Impresja&Simarilion Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 http://picasaweb.google.com/fotojoytur/ObozZPsemDuszniki2010# Zapraszam do oglądania zdjęć z obozu :) Quote
ziarnochodek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja byłam i jestem na dogo :) Mi się obóz podobał, bardzo fajny ogrodzony teren do ćwiczeń, jest nawet oczko wodne specjalnie dla psów :loveu: Baaardzo dobre jedzenie na stołówce ;) nie wiem w sumie, co by jeszcze więcej powiedzieć, ja jestem zadowolona, że pojechaliśmy, zwłaszcza że moja pokraka jest lękliwa, a tam poznała sporo przyjaznych psów ,i pod koniec turnusu był jak nowo narodzony- już nie chował się za moimi nogami, ale biegał razem z innymi :) (jak chodzi o suczki, to nawet aż za bardzo się ośmielił :evil_lol:) Quote
Recommended Posts