Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pietrucha204 napisał(a):
to fajnie:)

no my mamy bliżej hotel, 40 km od nas. ale co zrobimy bez deklaracji? :( ech...

A jest wolne miejsce w tym hotelu? Ile za dobę? Do jamora też nie pójdzie bez deklaracji, wiec i tak trzeba zbierać - jeśli jest wolne miejsce, to nie ma co się zastanawiać, trzeba się dowiedzieć, ile za miesiąc i działać...

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany.... dajcie chlopaka na terierkowo ... :( ILE ON MA LAT?

robmy akcje - zbierajmy deklaracje..u Aliny zwalnia sie miejsce po Foksiku - moze sie zgodzi na nowego terierowatego :)

Na terierkowie / fora.pl Foskik szybko uzbieral deklaracje - minely dwea tygodnie i jedzie do domu...moze teraz temu chlopakowi terierowcy pomogliby...

---------------
ja na pewno wplace pieniadze- jak juz zapadnie decyzja, ze zbieramy...

Posted

dobra zabiorę się jutro od rana za terierkowo:):) dzięki za pomoc. jutro również nowe zdjęcia popołudniu zorbie, zobaczymy jak teraz wygląda i co u chłopaka słychać. dzięki za pomoc :*

Posted

straciłam mozliwość założenia konta na terierkowie po 5 nieudanych próbach zalogowania się ;] kod do wpisania jest dla mnie nieczytelny hehe, może carolinascotties założyłabyś mu tam wątek? ja będe próbować się zarejestrować nadal ;p

Posted

JESZCZE JEDNO na jakie konto maja isc ewentualne wplaty i z jakim dopiskiem? jaki jest plan wyciagniecia psa?

rozumiem, ze najpierw zbiorka? a potem?

link do watku-usuncie spacje - www.terierkowo. fora.pl/ teriery-w-potrzebie,17/ dudek-mix-foksa-zaniedbany-lysiejacy-w-depresji-pomocy,2905.html#296641

potrzenujemy uzupelnic watek o to - z kim nalezy kontaktowac sie w sprawie pieska - gdzie wplacac pieniadze?

Pietrucha - odswiezaj ten kod - az stanie sie czytelny :)

I jeszcze jedno... czy nie bedzie problemem wyciagniecie go ze schronu - jak juz bedzie DT?

Posted

no ja bym wolała najpierw zbiórkę, jeśli jest ktos chętny do przeprowadzenia jej to wolałabym żeby ktoś się tego podjął. Ze względu na mój błogosławiony stan - prawie 6 miesiąc w każdej chwili mogę trafić do szpitala (już raz byłam) i boję się, że nie mogłabym sprawy do końca poprowadzić:/ mogą byc moje dane, telefon, e-mail. Z wyciągnięciem psa nie będzie problemu:) widziałam go wczoraj - nic lepiej nie jest a wg pracownicy bardziej wyłysiał...:( zdjęcia same niewyraźne i pod słońce mi wyszły :/ to nie wiem czy jest sens wstawiać. po świętach odwiedze go ponownie to sie bardziej postaram

Posted

w góre dudku...

w schronisku psy nie dostały nic jeść przez święta, byłam dzisiaj chwilę tam to w odchodach sama słoma...................

niestety dudek nie jest na szpitalu tylko w boksie zewnętrznym więc tez w tej głodówce uczestniczył :(:( :(