LadyS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pietrucha204 napisał(a):to fajnie:) no my mamy bliżej hotel, 40 km od nas. ale co zrobimy bez deklaracji? :( ech... A jest wolne miejsce w tym hotelu? Ile za dobę? Do jamora też nie pójdzie bez deklaracji, wiec i tak trzeba zbierać - jeśli jest wolne miejsce, to nie ma co się zastanawiać, trzeba się dowiedzieć, ile za miesiąc i działać... Quote
pietrucha204 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 zadzwonię do Agi-czarkowianki wieczorem bo w dzien różnie z odbieraniem telefonu. mamy u niej jednego psa z przytuliska i jeden już z naszego schr tam poejchał ale to byly duże psy i za nie 15 zl na dobę z wyżywieniem. dowiem sie jak z małymi. tu jest link z hotelu http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki Quote
NatiiMar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Z tego co wiem jest miejce...może od razu wypchniemy Plebana? Tylko kasę trzeba zebrać... Quote
Goś Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Do góry, smutny biedak. On naprawdę potrzebuje pomocy... Quote
NatiiMar Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Co robimy Aga? Zbieramy deklarację na DT? Dzwoniłaś do Agi? Quote
carolinascotties Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 o rany.... dajcie chlopaka na terierkowo ... :( ILE ON MA LAT? robmy akcje - zbierajmy deklaracje..u Aliny zwalnia sie miejsce po Foksiku - moze sie zgodzi na nowego terierowatego :) Na terierkowie / fora.pl Foskik szybko uzbieral deklaracje - minely dwea tygodnie i jedzie do domu...moze teraz temu chlopakowi terierowcy pomogliby... --------------- ja na pewno wplace pieniadze- jak juz zapadnie decyzja, ze zbieramy... Quote
carolinascotties Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Pietrucha - prosze-zalozcie watek na terierkowie...w pierwszym poscie podajcie jakis kontakt - do kogo dzwonoic w sprawie adopcji. Przzydalby sie rowniez tekst do ogloszen. trzeba wystartowac - bo nam sie chlopak zmarnuje :( Quote
pietrucha204 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 cześć. podaj linka do terierkowa. jutro będę w schronie to porobię nowe foty. ma z tego co pamiętam ok 3 lat, jest wykastrowany Quote
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 dogo mi wykropkuje - ale sprobuje - usun spacje :) www. terierkowo. fora.pl/inne,17/ jak nie da rady to w google wpisz forum terierkowo teriery w potrzebie :) czekamy na wiesci! im wiecej informacji, tym lepiej :) Quote
pietrucha204 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 dobra zabiorę się jutro od rana za terierkowo:):) dzięki za pomoc. jutro również nowe zdjęcia popołudniu zorbie, zobaczymy jak teraz wygląda i co u chłopaka słychać. dzięki za pomoc :* Quote
pietrucha204 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 straciłam mozliwość założenia konta na terierkowie po 5 nieudanych próbach zalogowania się ;] kod do wpisania jest dla mnie nieczytelny hehe, może carolinascotties założyłabyś mu tam wątek? ja będe próbować się zarejestrować nadal ;p Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 OK zaraz zaloze watek - ale prosze - zagladajcie tam - niestety w okresie swiatecznym nie bedzie mnie na dogo :( z kim kontaktowac sie z sprawie pieska? jaki podac kontakt??? Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 JESZCZE JEDNO na jakie konto maja isc ewentualne wplaty i z jakim dopiskiem? jaki jest plan wyciagniecia psa? rozumiem, ze najpierw zbiorka? a potem? link do watku-usuncie spacje - www.terierkowo. fora.pl/ teriery-w-potrzebie,17/ dudek-mix-foksa-zaniedbany-lysiejacy-w-depresji-pomocy,2905.html#296641 potrzenujemy uzupelnic watek o to - z kim nalezy kontaktowac sie w sprawie pieska - gdzie wplacac pieniadze? Pietrucha - odswiezaj ten kod - az stanie sie czytelny :) I jeszcze jedno... czy nie bedzie problemem wyciagniecie go ze schronu - jak juz bedzie DT? Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie ma mnie od jutra - zycze wszystkim Zdrowych i wesolych Świat! Pietrucha - probuj zalogowac sia na terierkowo - i prosze dopisz wszystkie informacje, o ktore prosilam wyzej. Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 no ja bym wolała najpierw zbiórkę, jeśli jest ktos chętny do przeprowadzenia jej to wolałabym żeby ktoś się tego podjął. Ze względu na mój błogosławiony stan - prawie 6 miesiąc w każdej chwili mogę trafić do szpitala (już raz byłam) i boję się, że nie mogłabym sprawy do końca poprowadzić:/ mogą byc moje dane, telefon, e-mail. Z wyciągnięciem psa nie będzie problemu:) widziałam go wczoraj - nic lepiej nie jest a wg pracownicy bardziej wyłysiał...:( zdjęcia same niewyraźne i pod słońce mi wyszły :/ to nie wiem czy jest sens wstawiać. po świętach odwiedze go ponownie to sie bardziej postaram Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 udało się:) czekam na aktywację konta ;) Quote
carolinascotties Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 zagladam na chwile - pamietam o Tobie piesku... Quote
carolinascotties Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ja deklaruję 20 zl miesiecznie - od przyszlego tygodnia. poza tym trzeba bedzie wystawic bazarki, zeby nazbierac wiecej pieniedzy - pobuszuje po domu w poszukwianiu "skarbow" i Was o to prosze :) Quote
pietrucha204 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 no to mamy pewne 80 zł. ja 20 Ty 20 i z terierkowa 40 jak na razie:) Quote
pietrucha204 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 w góre dudku... w schronisku psy nie dostały nic jeść przez święta, byłam dzisiaj chwilę tam to w odchodach sama słoma................... niestety dudek nie jest na szpitalu tylko w boksie zewnętrznym więc tez w tej głodówce uczestniczył :(:( :( Quote
carolinascotties Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/148872-1-wolne-miejsce-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-RA-wnieA-chwilowe-interwencyjne-przechowanie?p=14433619#post14433619 u Aliny wolne miejsce!!!!!! tam, gdzie byl Foskik Quote
carolinascotties Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pieetrucha - zajrzyj na terierkowo - wyglada na to, ze na pierwsyz miesiac bylaby cala kwota - bo zostalo 175 zl za Foksika, ktore migdalena przekazuje na Dudka, poza tym jkest jeszcze deklaracja - Quote
pietrucha204 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Carolina - ja zajrzałam a TY wyczysć sobie skrzynkę ;) od wczoraj próbuje ci wysłać PW ;):) Quote
Recommended Posts