Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies w typie fox teriera albo raczej ktos bardzo chciał z niego zrobić psa w tym typie. Pies ma kopiowany ogon, łyse miejsca na skórze, gdzieniegdzie rany, jest wychudzony...Jego stan znacznie się pogorszył w schronisku. Został wykastrowany bo byl agresywny w stosunku do innych psów, w tej chwili przebywa z innymi psami i problem zniknął.

Proszę o pomoc!!! nie zostawiajmy go tak samego. W takim stanie nie ma szans na adopcje!!!

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba by było deklaracje zebrać...w hotleu na pewno spędziłby więcej niz miesiąc, bo tak szybko nowy dom się nie znajdzie...więc kasy trzeba by dużo.
Ile tam kosztuje miesiąc?

Posted

15 zł za dobę z wyżywieniem ale to za dużego psa jak Szarik, Golin (wyżłowaty) które tam wiozłam a za malucha nie wiem szczerze mówiąc. ja mogę deklarować 10 zł na miesiąc więcej tez nie dam rady:(

Posted

Pietrucha,a nie wydaje Ci sie,że Pleban ma większa potzrebę na DT? Może spróbujmy najpierw jego umieścić w DT,a potem Dudka? Bo dwóch naraz nie damy rady...:(

Posted

nie wiem:( obydwa by były na juz do wyciągnięcia. ten jest w gorszy stanie fizycznym...chociaż psychicznie z dudkiem tez nie najlepiej. Większość czasu spędza stojąc tak jak na pierwszym zdjęciu :placz: