Jump to content
Dogomania

ARON 7 letni jamnik szuka domu !!! schronisko K-Koźle!!!prosimy o DEKLARACJE NA DT!

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bianka0']Zamówienie opłacone, do realizacji kompletu ogłoszeń potrzeba :

zuzia_911@wp.pl poproszę teksty, zdjęcia itp.

Proszę o odpowiedź czy wykorzystałyście te ogłoszenia, jeżeli nie są Wam potrzebne wytypuję innego pieska.

Posted

Tekst na szybko mogę zaproponować taki:

Każdy, kto kiedykolwiek miał okazję poznać jamnika, wie, że schronisko dla takiego psa to okrutny los...Jak Aron trafił do tego przeklętego miejsca? Tego nie wiemy. Wiemy tylko, że musi stamtąd JAK NAJSZYBCIEJ wyjść.
Jamnik to pies domowy, powinien spać na kanapie, jeść rarytasy i biegać ze swoim panem po łąkach węsząc lisy...Niestety, Aron najwyraźniej PRZESTAŁ być potrzebny...

ARON ma około siedmiu lat. Jest przyjazny, bardzo kontaktowy. Schronisko jeszcze go nie zniszczyło, ale to wkrótce się zmieni. ARONEK z dnia na dzień staje się coraz bardziej obojętny. Wiadomo co dzieje się z psami, które obojętnieją w schronisku. Tracą siły, chęć do jedzenia, do życia i…umierają.

Nie pozwólmy, aby ARONA spotkał taki los! PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY LUB STAŁY!!!

Kontakt:
gg:9976278
natiimar@gmail.com
661 155 635
Kontakt tez do Pietruchy może być podany. Jak ja nie odpowiem, to Pietrucha na pewno.

Co do zjęć pisałam,że nie damy rady więcej. Jedyne co mamy to te z pierwszego postu. Więcej nam nie wolno zrobić.

www.druga-szansa.fotolog.pl

Posted

NatiiMar napisał(a):
Wysłałam to na podany adres e-mail razem ze zdjęciami.

Dziękuję, niestety będzie trzeba troszkę poczekać. Poproszę , żeby dla obu piesków aktywacja przyszła na Twojego maila. Będę zamawiała allegra dla moich psiaków dzisiaj wieczór, to dla nich też zamówię.

Posted

Jamnisiem zainteresowali się ludzie z Goldenline.pl na grupie jamnków. Aron ma coraz większa popularność,czyli wieksze szanse na wydobycie go z tego piekła.

Kiedy znajdzie się DT lub DS, to osobiście go stamtąd zabiorę z wielka satysfakcją.

Posted

Słuchajcie kochani. Na Goldenline.pl zawrzało, kiedy podałam informacje o Aronie. Wszyscy, którzy posiadają jamniki rzucili się do pomocy. Jeden pan chciał go zabrać,ale wczesniej umówił się z inną panią, która przywiozła mu już jamnika z innego schroniska. Ma teraz trzy:)
Ale jego siostra też chciałą adoptować jamnika i tez ma doświadczenie w rasie. Mają w domu psy, koty, dzieci i co jeszcze się da:)

Nie wiem czy już się cieszyć,ale chyba Aronek będzie miał szczęście. Czekam na odpowiedź w sprawie jego adopcji.

Posted

NatiiMar napisał(a):
Słuchajcie kochani. Na Goldenline.pl zawrzało, kiedy podałam informacje o Aronie. Wszyscy, którzy posiadają jamniki rzucili się do pomocy. Jeden pan chciał go zabrać,ale wczesniej umówił się z inną panią, która przywiozła mu już jamnika z innego schroniska. Ma teraz trzy:)
Ale jego siostra też chciałą adoptować jamnika i tez ma doświadczenie w rasie. Mają w domu psy, koty, dzieci i co jeszcze się da:)

Nie wiem czy już się cieszyć,ale chyba Aronek będzie miał szczęście. Czekam na odpowiedź w sprawie jego adopcji.

pieknie:)))))))))) uda mu sie zobaczycie:))))))))

Posted

pietrucha204 napisał(a):
jamnik wydany. niestety. sprawa nieaktualna. dowiem się więcej komu go dali to napisze. jakas niejasna sprawa...

omg... koniecznie dowiedzcie sie gdzie jamnior trafil... oby mial jak paczek w masle:/ martwie sie:/