bianka0 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zamówienie opłacone, do realizacji kompletu ogłoszeń potrzeba : zuzia_911@wp.pl poproszę teksty, zdjęcia itp. Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zdjęć więcej nie mamy, bo pan kierownik zabrania robić....raczej pan były kierownik szara gęś... Dałam Aronka na goldenline. Szukamy intensywnie domku. Quote
bianka0 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='bianka0']Zamówienie opłacone, do realizacji kompletu ogłoszeń potrzeba : zuzia_911@wp.pl poproszę teksty, zdjęcia itp. Proszę o odpowiedź czy wykorzystałyście te ogłoszenia, jeżeli nie są Wam potrzebne wytypuję innego pieska. Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tekst na szybko mogę zaproponować taki: Każdy, kto kiedykolwiek miał okazję poznać jamnika, wie, że schronisko dla takiego psa to okrutny los...Jak Aron trafił do tego przeklętego miejsca? Tego nie wiemy. Wiemy tylko, że musi stamtąd JAK NAJSZYBCIEJ wyjść. Jamnik to pies domowy, powinien spać na kanapie, jeść rarytasy i biegać ze swoim panem po łąkach węsząc lisy...Niestety, Aron najwyraźniej PRZESTAŁ być potrzebny... ARON ma około siedmiu lat. Jest przyjazny, bardzo kontaktowy. Schronisko jeszcze go nie zniszczyło, ale to wkrótce się zmieni. ARONEK z dnia na dzień staje się coraz bardziej obojętny. Wiadomo co dzieje się z psami, które obojętnieją w schronisku. Tracą siły, chęć do jedzenia, do życia i…umierają. Nie pozwólmy, aby ARONA spotkał taki los! PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY LUB STAŁY!!! Kontakt: gg:9976278 natiimar@gmail.com 661 155 635 Kontakt tez do Pietruchy może być podany. Jak ja nie odpowiem, to Pietrucha na pewno. Co do zjęć pisałam,że nie damy rady więcej. Jedyne co mamy to te z pierwszego postu. Więcej nam nie wolno zrobić. www.druga-szansa.fotolog.pl Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wysłałam to na podany adres e-mail razem ze zdjęciami. Quote
bianka0 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 NatiiMar napisał(a):Wysłałam to na podany adres e-mail razem ze zdjęciami. Dziękuję, niestety będzie trzeba troszkę poczekać. Poproszę , żeby dla obu piesków aktywacja przyszła na Twojego maila. Będę zamawiała allegra dla moich psiaków dzisiaj wieczór, to dla nich też zamówię. Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mam sentyment do jamniorow:((((( maluchu do cieplego domku i to juz...!!!!!!!! dziewczyny a czy platny tymczas wchodzi w gre dla Arona? Quote
pietrucha204 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 ja niestety nie mogę nic deklarować...a jakby byli chętni do opłacenia to na pewno dobrze by dla Arona było żeby wyszedl ze schronu jak najszybciej Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja też finansowo nie dam rady... Jedyne co mogę teraz zrobić, to ogłaszać gdzie się da. Poprosiłam o pomoc fundację pod psim aniołem...czekam... Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jamnisiem zainteresowali się ludzie z Goldenline.pl na grupie jamnków. Aron ma coraz większa popularność,czyli wieksze szanse na wydobycie go z tego piekła. Kiedy znajdzie się DT lub DS, to osobiście go stamtąd zabiorę z wielka satysfakcją. Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Może będzie miejsce w DT,ale to nic pewnego. Czy ewentualne deklaracje kto chciałby juz złożyć??? Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pietrucha, zmien może tytuł,że pilnie potrzebna kasa na DT. Coprawda jeszcze nie ma nic pewnego,ale może się coś uda zorganizować. Quote
NatiiMar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Słuchajcie kochani. Na Goldenline.pl zawrzało, kiedy podałam informacje o Aronie. Wszyscy, którzy posiadają jamniki rzucili się do pomocy. Jeden pan chciał go zabrać,ale wczesniej umówił się z inną panią, która przywiozła mu już jamnika z innego schroniska. Ma teraz trzy:) Ale jego siostra też chciałą adoptować jamnika i tez ma doświadczenie w rasie. Mają w domu psy, koty, dzieci i co jeszcze się da:) Nie wiem czy już się cieszyć,ale chyba Aronek będzie miał szczęście. Czekam na odpowiedź w sprawie jego adopcji. Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 NatiiMar napisał(a):Słuchajcie kochani. Na Goldenline.pl zawrzało, kiedy podałam informacje o Aronie. Wszyscy, którzy posiadają jamniki rzucili się do pomocy. Jeden pan chciał go zabrać,ale wczesniej umówił się z inną panią, która przywiozła mu już jamnika z innego schroniska. Ma teraz trzy:) Ale jego siostra też chciałą adoptować jamnika i tez ma doświadczenie w rasie. Mają w domu psy, koty, dzieci i co jeszcze się da:) Nie wiem czy już się cieszyć,ale chyba Aronek będzie miał szczęście. Czekam na odpowiedź w sprawie jego adopcji. pieknie:)))))))))) uda mu sie zobaczycie:)))))))) Quote
pietrucha204 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 no to czekamy:) szkoda malucha w schronie:( ja się dowiem czy jest nadal w schronisku bo a nóż ktos go adoptował ;) Quote
pietrucha204 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 jamnik wydany. niestety. sprawa nieaktualna. dowiem się więcej komu go dali to napisze. jakas niejasna sprawa... Quote
NatiiMar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kurteczka, czułam,że coś za dobrze idzie i musi się pochrzanić...eh... Oby tylko dobrze trafił. Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pietrucha204 napisał(a):jamnik wydany. niestety. sprawa nieaktualna. dowiem się więcej komu go dali to napisze. jakas niejasna sprawa... omg... koniecznie dowiedzcie sie gdzie jamnior trafil... oby mial jak paczek w masle:/ martwie sie:/ Quote
NatiiMar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 My też się martwimy...zrobimy wszystko,żeby go odnaleźć... Quote
Recommended Posts