Jump to content
Dogomania

ARON 7 letni jamnik szuka domu !!! schronisko K-Koźle!!!prosimy o DEKLARACJE NA DT!

Recommended Posts

Posted

w schronisku przebywa jamnik znaleziony na ulicy. pies jest w schronisku od ponad miesiąca i nikt go nie szukał przez ten czas, ma ok 5-6 lat. nie ma chipa więc nie ma jak namierzyć ewentualnego właściciela.Jest przyjazny, zgadza się z innymi psami, doskwiera mu jedynie zamknięcie w ciasnym boksie...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pietrucha204 napisał(a):
wydaje mi się, że ma pysk spuchnięty trochę :(?

Tak jakby miał...może coś mu jest...cholender ,nie zasne przez niego dzisiaj. Trzeba go natychmiast wyciągnąć z tego obozu zagłady...

Posted

piekny jamniczek i nikt go jeszcze nie zabral ze schroniska? wyjątkowe umaszczenie jest poprostu sliczny...... .. czekamy na ładne zdjęcia nie za kratami...

Posted

u nas jest baaardzo cięzko z adopcjami psów powyżej 3-4 lat. sami pracownicy uważają, że to już stare psy ...

a że jamnik to najwidoczniej na nikim nie robi wrażenia bo ma ok 7 lat, jakby miał ze 4 mniej to na pewno by go nie było już. niestety najgorzej w schronie mają starsze psy ich szanse sa niewielkie na adopcje :(:(:(

Posted

na zdjęcia nie za kratami niestety się nie doczekamy... nie ma takiej możliwości w naszym schronie. psy siedzą 24/24 w boksach...

postaram się zrobić więcej lepszych za kratami ale to dopiero pod koniec tygodnia. wcześniej nie będę w schrnisku

Posted

Nasz kochany, wspaniały, cudowny pan pożal się Boże kierownik zabrania nie tylko robić zdjęcia (Pietrucha, Ty zmoro kierownicza,ty :) ),ale też wyprowadzać psy. Nie wiem jak tam teraz z wolontariatem,ale tez był zabroniony przez pewien czas. Typek szaleje,cholera jasna...

A jamniśka juz ogłaszam.

Posted

ta, były kierownik, kurteczka. A wtrynia się w nie swoje jakby kurde on był najważniejszy na całej ziemi. Skonczy mu się, jak słowo daje. Cholera, zawsze jak o nim myślę, to mi się rece trzęsą i pisac nie umiem......