furciaczek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie sadzilam ze tak szybko bede musiala zalozyc kolejny "rodzinny" watek Historia jakich wiele na dogo, ktos postanowil zarobic na hodowli psiakow, no ale cos nie wyszlo...i psiaki szukaja nowych domow. Mamuska, to czarna 2 letnia suczka, prawdopodobnie rodzila zaraz po pierwszej cieczce:angryy: Corka juz mniej do CC podobna ale dalej w typie, ma niezwykle uroczy wyraz pyszczka:loveu: W chwili obecnej w DT u mars.ka , napewno wymagac bedzie pracy, jest bardzo zywiolowa, energiczna, uwielbia pieszczoty, potrafi byc zaborcza- trzeba jej to wybic z glowki bo zaborczy corso to zly corso:diabloti: Suki sa na NK, allegro, allegratce i stronie adopcyjnej CC Quote
andzia69 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 no i tu jestem:) Fur - wstaw może ich wszystkie zdjęcia:) Quote
furciaczek Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Wstawie i foty i dokladniejsze info za chwile :) Quote
furciaczek Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Cholera zalatana jak dziki osiol dzisiaj jestem... Podeslalam Kaire rodzince pewnej ktora szuka mlodej suczki corsiakowatej, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Andzia zajzyj tutaj...moze cos Ci wpadnie do glowy? http://www.dogomania.pl/threads/182140-CANE-CORSO-Oscar-ze-schroniska-musi-opuscic-DT-szukamy-hotelu Quote
furciaczek Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Trzeba mi zdiec mamuski, sa ludzie ktorzy sa wstepnie zainteresowania le chcieliby jednak zobaczyc troche wiecej zdiec. Mozna to jakos zalatwic?? Quote
Alicja Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 magda z. napisał(a):podniosę tymczasem i ja też ................ Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Kaira prawdopodobnie pojedzie na DT do Torunia :) Quote
andzia69 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Kaira prawdopodobnie pojedzie na DT do Torunia :) no to fajni by było:) a Mrs.ka sobie weźmie na tymczas mamusię:):) Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 No musimy jeszcze tylko dograc kilka rzeczy, transport itd. Mysle jak zrobic z umowa...czy na Mrs.ka ma byc czy lepiej na mnie? W kwietniu bede w Pl to podjade do dziewczynki, to bedzie jakies 20km odemnie wiec bede mogla sprawdzic jak sie dziewcze chowa:loveu: Tylko cholercia zatsnawiam sie jak ona w miescie bedzie sie zachowywac, bidula miala raczej kiepska socjalizacje tam ehh Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 I mamy pierwszych zainteresowanych adopcja Kairy, wywiad w toku dam znac czy zaakceptowani i jak cos to wizyte bedzie trzeba zrobic:diabloti: Quote
andzia69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ooo - no to super!:) gdyby kaira poszła to calineczka może by mogła skorzystać z tego tymczasowego domku:) Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 andzia69 napisał(a):ooo - no to super!:) gdyby kaira poszła to calineczka może by mogła skorzystać z tego tymczasowego domku:) O Calineczke to sie zabijaja ludziska:evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 "furciaczek napisał(a):O Calineczke to sie zabijaja ludziska:evil_lol:" A skąd w ogóle takie cudo się wzięło?Ktoś oddał? Quote
magda z. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ale fajne wieści, oby szybko domek znalazła:) Quote
Recommended Posts