AlfaLS Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 No nie :mad: Kolejny szczekacz tyski :evil_lol: Quote
Plicha Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zadziorka z naszej Abruni :) mam do niej słabość :) chyba dlatego że taki z niej strachulek i z pysia taka kochana :) Quote
Leyla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dobranoc dziewczynki spijcie na wykladzinkach...rano znowu wywietrzycie poslanko Quote
kameralna Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Leyla napisał(a):dobranoc dziewczynki spijcie na wykladzinkach...rano znowu wywietrzycie poslanko Wywietrzą na pewno, bo to są panny porządnickie :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 kameralna napisał(a):Wywietrzą na pewno, bo to są panny porządnickie :evil_lol: Tylko ciekawe czy Zuzia z tego jest zadowolona :evil_lol: Na konto Weteranek wpłynęło: - od Plichy 10 zł., - od Polubek 10 zł., - od Nikusa 15 zł., - od Livki 10 zł., - od Leyli 100 zł., - od UBOCZA 20 zł. - za 2 miesiące, - od Magdy222 20 zł., - od Tymotei 25 zł. Razem: 210 zł. Bardzo dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!!! Dziś nasze Weteranki mają na swoim koncie 743 zł. Ciekawe czy już je Zuzia rozdzieliła czy jeszcze mieszkają razem? Quote
agata51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No, panienki, która pierwsza do domku? Quote
kameralna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 agata51 napisał(a):No, panienki, która pierwsza do domku? A może od razu dwie dziewczynki spakują walizki? Poszukiwane dwa domy albo jeden dla dwóch :) Quote
magda222 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dawno nie zaglądałam do naszych Weteranek. Ciekawe co u nich... Quote
agata51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='kameralna']A może od razu dwie dziewczynki spakują walizki? Poszukiwane dwa domy albo jeden dla dwóch :) Jestem za! Quote
zuziaM Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Juz postanowione, ze beda rozdzielone. Czekam tylko zeby piewrwszy jakis psiak do domu wyjechal. Przedwczoraj Abra mnie wieczorem zlapala zebami za lydke. Siedzenie ich we dwie nie jest dobre......... Magnatka jest lagodna i szybko sie oswoi, ale bez Abry. A z Abra moze byc gorzej .... Quote
kameralna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zuziu, wierzymy w Twoje słuszne decyzje. Co z łydką? Boli? Quote
kameralna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zuzia ma kontuzję "hobbystyczną" zwaną także urazem misyjnym ;) Trzymaj się Zuzieńko! I kochaj nasze pieski dalej :) Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Proszę, zajrzyjcie...:-(:-(:-( Mamy na Podkarpaciu nową psią smalcownię...:-( Każda rada, co robić, przyda się... http://www.dogomania.pl/threads/197530-Pomocy!!-Podkarpaci******-giną-w-quot-smalcowni-quot-cała-wieś-kupuje-smalec-psi!!! Quote
agata51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Abra, jak jeszcze raz capniesz Zuzię, wycofuję deklarację :mad: Quote
AlfaLS Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='agata51']Abra, jak jeszcze raz capniesz Zuzię, wycofuję deklarację :mad:[/QUOTE] Abruniu tylko nie cap już Zuzi - w deklaracjach jesteśmy "na styk" :roll: Quote
UBOCZE Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='AlfaLS']Abruniu tylko nie cap już Zuzi - w deklaracjach jesteśmy "na styk" :roll:[/QUOTE] Droga Abro, nie cap Zuzi,:mad: Bo się Zuzia na Cię wkurzy...:angryy: My tu Tobie deklaracje,;) A Ty w zamian masz wariacje...:shake: Quote
zuziaM Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Przepraszam, ale zima mam tak malo czasu na siedzenie w necie ... kupa roboty z psiakami ... trzepanie i suszenie kocy, pojenie ciepla woda 2 x dziennie, bo zamarza, a jedza tez chrupki, wiec musza pic. Odsniezanie w kojcach ... no i moja starowinka Gabi ... 2 - 3 x dziennie wymiana podkladow, bo sie zalatwia pod siebie i sie boje, ze mi sie przeziebi. Musialam jechac wczoraj do pani doktor po antybiotyki dla niej, bo cos jej z noska leci. Ale o dziewuszki badzcie spokojni. Maja sie doskonale, grubaski, wiec nie marzna. Dostaly jednak do budek slome, bo koce i wykladziny nadal laduja na sniegu przed budami. Moze dzis lub jutro przeflancuje Magnatke do innego kojczyka. Juz najwyzszy czas dla niej. Abra juz moje lydki zostawila w spokoju, ale jak przez siatke je dotykam, to mnie za rece chce lapac.... co za zlosnica !!! Magi chetnie podchodzi i bierze smakolyki z reki.... Abra sie boi bardziej i nie podchodzi , jak jestem w kojcu, ale przez siatke bierze z reki. Quote
AlfaLS Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ciekawe jak będą się zachowywały po rozdzieleniu....... Quote
AlfaLS Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Kochani, przepraszam na dniach zrobię rozliczenie finansów ale teraz walczę o życie mojej kici....... Wybaczcie, zrobię najszybciej jak tylko się da.......ale teraz spędzam po 6 godzin dziennie na kroplówkach i brak mi dnia......Przepraszam..... Quote
zuziaM Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dziewczynki jeszcze sa razem, ale dzisiaj probowalam je rozdzielic. Nie udalo sie, bo sie chowaly do budek. Sprobuje podczas obiadu. wtedy sa odwazniejsze i chetne do podchodzenia do mnie. Zabiore Magnatke do innego kojca i nie bedzie obok Abry. One obie sa bardzo wredne. Dzisiaj podczas spacerowania z Posterkiem, Poster wszedl do kojca obok nich i wyobrazcie sobie, ze Magnatka zlapala Posterka za ogon przez siatke i go gryzla !!! Zreszta Abra tez go chciala szczypac przez siatke !!!! Ja nie wiem, jak to z nimi bedzie. Takich wrednych psic to jeszcze nie mialam .... i to dwie na raz !!!! Mam nadzieje, ze te ich charaktery sie utemperuja, kiedy kazda bedzie juz osobno. Poki co mala sznsa, zeby sie jakos daly przekonac do czlowieka. Abra juz mnie przeciez probowala gryzc w noge, mimo ze je karmie i daje codziennie na dobranoc jakiegos smaczka ..... Ciezki orzech do zgryzienia , zeby samej nie byc pogryziona ...... Quote
kameralna Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Oj, rzeczywiście trudny orzech do zgryzienia. Trochę boję się tego rozdzielania... Ze względu na suczki i w obawie o Ciebie Zuzziu. Te nasze złośniczki potrafią, jak pisałaś capnąć nawet przez siatkę. Szkoda mi Abry i Magnatki, nadal bardzo boją się zaufać człowiekowi, nadal pamiętają o swojej krzywdzie. Quote
AlfaLS Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 To ja mam nadzieję, ze to rozdzielenie im pomoże. Może ona się wzajemnie "podkręcają" a jak będą oddzielnie to będą brały przykład ze spokojniejszych psiaków? Bardzo bym chciała, żeby tak było....... Raport finansowy :lol:. Na konto naszych suczek od ostatniego rozliczenia wpłynęło: - od Agaty51 40 zł., - od Rudej Suzi 10 zł., - od Ninki1 60 zł., - od Figi33 10 zł., - od Malibo57 60 zł., - od Plichy 10 zł., - od Li1 20 zł. / za dwa miesiące/, - od Taks 300 zł./ za trzy miesiące/, - od Randy 30 zł., - od Nikusia 15 zł., - od Livki 10 zł., - od Diany79 10 zł. Razem: 575 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!. Po opłaceniu Hoteliku za okres od 9.12. do 8.01.2011r. na koncie Weteranek jest 678 zł. Bardzo prosimy majku33kraków o zaległe wpłaty ;) Quote
kameralna Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja też pamiętam o wpłacie. Zrobię ją jeszcze przed świętami. Quote
Recommended Posts