aga 2 Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Klubowa rottweilerów odbędzie się w... lutym 2004, w Sopocie. Aga&Co Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 He, he, nic z tych rzeczy, anwet na alegrandzie jest... :D Jutro będę w związku to dopytam się o szczegóły. Aga&Co Quote
Gosia Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 I na dodatek Makomaska sędziuje... Wszystkie dziobate pelikany na długich nogach... Nawet nie będę pisać. Nie zdążę Małego przygotować... :( Gosia Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 To M mają szansę :D No, chyba że Małemu szczudła dorobimy. Gosia, robimy imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aga&Co Quote
Gosia Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Ale kaszana. Ciekawe, kto będzie tym drugim sędzią? Imprezę zawsze. :drinking: Nie pisz tak głośno, co myślisz. Internet nie jest taki anonimowy, jak nam się wydaje. :D Hie hie. Gosia Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 Bez urazy oczywiście i z całym szacunkiem :D Aga&Co Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 Bez urazy oczywiści i z całym szacunkiem :D Aga&Co Quote
aga 2 Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 No i dlaczego dwa razy mi się wysłało? :( :confused: Aga itd Quote
Gosia Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Któregos dnia któraś z Pań R. podeszłaby do Ciebie na którejś wystawie i wylała wiadro pomyj :roll: Wszystko to prawda, tylko ważą się jeszcze losy sędziów, bo: Niemcy mają zebranie VDH- takie przed sezonem wystawowym i na pewno nikt z Niemiec nie przyjedzie. Madame Maryla też nie jest zaklepana (swoją drogą Sławek wykonał nade mną dużą pracę, żeby mnie przekonać co do znajomości rzeczy przez Madame- że wie, że nie powinny być dziobate i walczy z tym w swojej hodowli). No dobra- zobaczymy. Wszystko narzucił odgórnie klub i koniec. Jak Madame Maryla się nie zgodzi, to pozostanie tylko polski sędzia, bo za krótki termin i nie da się zaprosić nikogo z zewnątrz. Zaproponowałam Podlaskiego i Sońtę. Zobaczymy. Gosia Quote
sobol Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 gdzie dokladnie bedzie ta wystawa w sopocie? chcialbym przyjechac jako widz :) Quote
aga 2 Posted November 1, 2003 Author Posted November 1, 2003 No więc odpadła chyba również pani sędzia M. Ciekawe, czy ta klubówka w ogóle dojdzie do skutku? :( Aga&Co Quote
aga 2 Posted November 4, 2003 Author Posted November 4, 2003 Pani sędzia M. wisi z powrotem , drugim sędzią ma być Matuszewska. Aga&Co Quote
Gosia Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Nie jest najgorzej. Ale zobacz, jak się boją wszyscy tej dwójki. :lol: Sobol- na jakimś stadionie, gdzie jest jakaś hala. :roll: Gosia Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Author Posted November 13, 2003 No więc klubówka będzie tak jak myslałam, czyli na terenie Międzynarodowych Targów Gdańskich. Mieliśmy tam kiedyś pokaz szkolenia, nie wiem, czy jest to najlepsza lokalizacja :-? Lepsze chyba byłyby korty. Aga&Co Quote
aga 2 Posted November 17, 2003 Author Posted November 17, 2003 Zgłoszenia trzeba przesyłać w terminie do 10 stycznia, za pierwszego psa - 60 zł (z katalogiem), za następne (bez katalogu) 50 zł, baby, szczenięta - 20 zł. W sobotę odbędzie się przegląd hodowlany. Aga&Co Quote
Gosia Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 Aaaa jjjjesssttt ttammm jjjakkkaśś hhhalllaaa? Zęby mi szczękają na samą myśl o lutym. Gosia Quote
aga 2 Posted November 17, 2003 Author Posted November 17, 2003 Jessssssssst, jessssssssssssssst, ale ja dla odmiany mówię przez zaciśnięte zęby, bo wcale nie jest fajna. PS. Ale w razie jak nie uda mi się załatwić "wjazdówek" na parking, bo wszystkie zabierze Poznań czy Kwidzyn :wink: , to niedaleko jest przychodnia mamy, a tam miejsca na samochód pod dostatkiem :D Aga&Co Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 i jak tam kluboweczka ? 8) Jakies zmiany kadrowe nastapily ? 8) Quote
aga 2 Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 Niet, wszystko po staremu :D No, chyba tylko pewny Młodzieżowy Zwycięzca Klubu nie wystapi :cry: Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 wystapi wystapi :fadein: .A wogule to jak tam z nim ? Cos sie powazniejszego stalo ? Quote
Recommended Posts