Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I na dodatek Makomaska sędziuje...

Wszystkie dziobate pelikany na długich nogach...

Nawet nie będę pisać.

Nie zdążę Małego przygotować... :(

Gosia

Posted

Ale kaszana. Ciekawe, kto będzie tym drugim sędzią?

Imprezę zawsze. :drinking:

Nie pisz tak głośno, co myślisz. Internet nie jest taki anonimowy, jak nam się wydaje. :D

Hie hie.

Gosia

Posted

Któregos dnia któraś z Pań R. podeszłaby do Ciebie na którejś wystawie i wylała wiadro pomyj :roll:

Wszystko to prawda, tylko ważą się jeszcze losy sędziów, bo:

Niemcy mają zebranie VDH- takie przed sezonem wystawowym i na pewno nikt z Niemiec nie przyjedzie.

Madame Maryla też nie jest zaklepana (swoją drogą Sławek wykonał nade mną dużą pracę, żeby mnie przekonać co do znajomości rzeczy przez Madame- że wie, że nie powinny być dziobate i walczy z tym w swojej hodowli). No dobra- zobaczymy.

Wszystko narzucił odgórnie klub i koniec.

Jak Madame Maryla się nie zgodzi, to pozostanie tylko polski sędzia, bo za krótki termin i nie da się zaprosić nikogo z zewnątrz.

Zaproponowałam Podlaskiego i Sońtę. Zobaczymy.

Gosia

• 2 weeks later...
Posted

No więc klubówka będzie tak jak myslałam, czyli na terenie Międzynarodowych Targów Gdańskich. Mieliśmy tam kiedyś pokaz szkolenia, nie wiem, czy jest to najlepsza lokalizacja :-? Lepsze chyba byłyby korty.

Aga&Co

Posted

Zgłoszenia trzeba przesyłać w terminie do 10 stycznia, za pierwszego psa - 60 zł (z katalogiem), za następne (bez katalogu) 50 zł, baby, szczenięta - 20 zł. W sobotę odbędzie się przegląd hodowlany.

Aga&Co

Posted

Jessssssssst, jessssssssssssssst, ale ja dla odmiany mówię przez zaciśnięte zęby, bo wcale nie jest fajna.

PS. Ale w razie jak nie uda mi się załatwić "wjazdówek" na parking, bo wszystkie zabierze Poznań czy Kwidzyn :wink: , to niedaleko jest przychodnia mamy, a tam miejsca na samochód pod dostatkiem :D

Aga&Co

• 1 month later...