czerda Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 niestety wieści o Amisiu nie są zbyt wesołe , ale myślę że może on sobie spokojnie żyć , powolutko , tylko żeby ktoś się nim opiekował ma krąg Th Lzmiażdżony , ale to sprawa sprzed dawna , a starość dodała swoje i wystąpił < zespół końskiego ogona> , aprawa noga coraz bardziej niesprawna tak , że zanikają mięśnie i przez to mimo sprawnych zwieraczy -często nie zdąża dojść i podnieść nogi , mógłby nosić pampersa na noc to będzie czysty poza tym ogólnie jest słaby i bardzo stary biedny , porzucony staruszek , nikomu nie potrzebny , ale my przecież po to jesteśmy , żeby stał się potrzebny , żeby ktoś się nim zaopiekował musimy zebrać deklaracje i zawiesć go w spokojne bezpieczne miejsce musimy prosić kikou , żeby dała mu szanse pomóżmy mu poczuć , że ktoś go jeszcze kocha-my go kochamy Quote
tayga Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Biedny Amiś :-( Tak pieknie napisałaś...:placz: Cioteczki, wujkowie!! Pełna mobilizacja - wydaję rozkaz ( ;) ) rozsyłania wątku i żebrania o wpłaty... No!!! Do roboty!! Quote
tayga Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Magdalenko... bazarek zrobię albo jutro w nocy, albo w sobotę. Mam jeszcze obiecane fanty od rodzinki i znajomych, w tym od Dorotki, która adoptowała... Taygę (imię nadane po adopcji :)) Quote
zachary Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 To lepiej w sobotę, bo ja muszę prosić córcię o pomoc w przesłaniu Ci zdjęć, sama jestem .....nietechniczna... Quote
Merenwen Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ludzie, więcej takich jak Wy potrzeba na świecie! Więcej, znacznie więcej! Biedny Amiś już nie musi czuć się niekochany! To jest przecież już nasz piesek, nasz, tutejszy, forumowy! Niesamowite, jak grupa pozornie zupełnie obcych osób potrafi się zgrać dla psa, którego ktoś potraktował jak wrzód na tyłku, za przeproszeniem. Swoją drogą jak można tak potraktować swojego najlepszego przyjaciela, no jak?! Kurde, toż to jest nieludzkie! A może aż za ludzkie, niestety... :( Wierzę, że Amisiowi się uda, że jeszcze będzie najukochańszym pieskiem swojej Najukochańszej Pańci (może Pańcia? ;)). Chętnie bym pomogła, ale niebardzo mam jak (jako że pieniędzmi domowymi jeszcze rozporządzają rodzice, jakby nie było ;/), więc chwilowo tylko kradnę banner i zaraz poleci daleko w sieć. Poza tym gdybyście chcieli zorganizować jakąś aukcję, akcję, czy coś, w czym mogłabym pomóc, to ja zawsze i wszędzie! Powodzenia i mnóstwo szczęścia Amisiowi życzę I Wam też, kochani :) Jesteście Aniołami! Quote
tayga Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 zachary napisał(a):To lepiej w sobotę, bo ja muszę prosić córcię o pomoc w przesłaniu Ci zdjęć, sama jestem .....nietechniczna... Poczekam spokojnie na fotki :) Quote
tayga Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Merenwen napisał(a): Niesamowite, jak grupa pozornie zupełnie obcych osób potrafi się zgrać dla psa Już za podobne słowa mi się "oberwało"!! :) RODZINA... dogomaniakowa... wszyscy to jedna wielka Rodzinka :) Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tayga napisał(a):Już za podobne słowa mi się "oberwało"!! :) RODZINA... dogomaniakowa... wszyscy to jedna wielka Rodzinka :) Mi też się oberwało za "obcych ludzi" :) Same ciotki i wujkowie. Nawet awantury rodzinne mamy. I kto człowieka zrozumie, jak nie inny dogomaniak? ;) Cieszę się, że chłopina bezpieczny:) Quote
papryka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Biedactwo Kochane... oby mu sie poszczescilo z domkiem:) Quote
Magdalena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ależ oczywiście ze mu się poszczęści, postaramy się o to Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dostałam wątek od czerdy, przeleję jednorazowo 30zł, narazie tylko tyle mogę przepraszam :-( zapchałam się bidami, deklaracjami...ale nie mogę na takie bidy patrzeć i przejść obojętnie. Wieczorem zrobię przelew. Quote
Plicha Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Biedny maluszek :( ja też dziś przeleję pieniązki na niego. Quote
Igiełka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wiatjcie ja też coś dorzucę-poradzimy sobie -prawda?:lol: Quote
tayga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Igiełka napisał(a):Wiatjcie ja też coś dorzucę-poradzimy sobie -prawda?:lol: A jest inne wyjście!!! Pewnie, że sobie poradzimy!! Quote
Plicha Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Przelałam 30zł na Amisia, więcej na razie nie dam rady. Mizianko dla piesia :) Quote
Magdalena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dla Amisia wpłynęło: 100zł - od Zacharego (25.03.2010r.) 5, 72zł - od Picolo (25.03.2010r.) 20zł - Anna R. z Legnicy (25.03.2010r.) i ja się już dopiszę: 50zł - Magdalena(25.03.2010r.) a więc na koncie Amisia w chwili obecnej jest 175 zł 72 gr. :multi::multi: bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Taygunia wpiszesz do pierwszego postu? Quote
Igiełka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tayga i tak trzymać. Moja niewielka wpłata będzie jednorazowa inaczej nie mogę. Quote
Magdalena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Igiełka napisał(a):Tayga i tak trzymać. Moja niewielka wpłata będzie jednorazowa inaczej nie mogę. Nie ma "niewielkich" wpłat. Wszystkie przyczynią się do pomocy Amisiowi Quote
tayga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Magdalena napisał(a):Dla Amisia wpłynęło: 100zł - od Zacharego (25.03.2010r.) 5, 72zł - od Picolo (25.03.2010r.) 20zł - Anna R. z Legnicy (25.03.2010r.) i ja się już dopiszę: 50zł - Magdalena(25.03.2010r.) a więc na koncie Amisia w chwili obecnej jest 175 zł 72 gr. :multi::multi: bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Taygunia wpiszesz do pierwszego postu? Takie informacje!! Juz wpisuję :) Quote
zachary Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zrobiłam dzisiaj zdjęcia 14 przedmiotów biżuteryjnych, jutro postaram się wysłać. Quote
fergilka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wpłaciłam swoją deklarację na Amisia. Ratujcie go dziewczyny! Quote
Recommended Posts