zachary Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No to ja też jednorazowo wrzucę Amisiowi stówkę. Quote
tayga Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dziękujemy :) Tylko coś chętnego do księgowania brak :( Quote
Magdalena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jeśli nie ma nikogo chętnego to mogę udostępnić swoje konto Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='tayga']Cioteczki i wujkowie! Potrzebujemy deklaracji dla Amisia!!!!! I księgowego :) ja ostatnio na babskim forum Wizaz.pl bralam udzial w konkursie. Miedzy innymi dzieki pomocy dogomaniakow udalo mi sie wygrac zestaw kosmetykow Vichy - deklarowalam, ze powedruja na bazarek - i tak tez sie stanie- przekaze je Amisiowi. Wysylka ma byc jeszcze w tym tygodniu -wiec jak tylko je dostane - natychmiast wystawie:) Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a):ja ostatnio na babskim forum Wizaz.pl bralam udzial w konkursie. Miedzy innymi dzieki pomocy dogomaniakow udalo mi sie wygrac zestaw kosmetykow Vichy - deklarowalam, ze powedruja na bazarek - i tak tez sie stanie- przekaze je Amisiowi. Wysylka ma byc jeszcze w tym tygodniu -wiec jak tylko je dostane - natychmiast wystawie:) Super! Ja po zakończeniu tego bazarku, który trwa (banerek) zrobię następny. Możemy połączyć siły :) Magdalena - dzięki że się zgodziłaś :) Roześlij swoje dane na priv, do mnie i do zacharego. Chyba że się zgodzisz na udostępnienie danych w pierwszym poście (ja tak zrobiłam u Skrzata i wpływały niezdeklarowane kwoty nie wiadomo skąd :)) Quote
czerda Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Na teraz wiem , że amiś powłoczy prawą nogą , ma być teraz jeszcze zrobione rtg , bo są specjalne odczynniki , może ukaże się miejsce ucisku dysku , lub więcej szczegółó w poza tym jest wdobrej kondycjii i wesoły Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Biedny Amiś :( Jednak dobrze mi się wydawało, że na lewej nodze próbuje stawać... Może jeszcze będzie biegał. Quote
czerda Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jest jeszcze opcja że może prawą miał złamaną zle się zrosłą poza tym -zagłodzony i przez to potworne miał problemy i z kupką , ale dostaje leki i już mu lepiej , jest kochany i wdzięczny Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Podobno za przekleństwa grozi ban... więc nie powiem jak nazwałabym i jak potraktowałabym tego, który doprowadził psiaka do takiego stanu:mad: Quote
Magdalena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (....) oczywiście postaram się aktualizować wszystkie wpłaty na bieżąco. Do Taygi wyślę jeszcze na pw inne możliwości skontaktowania się ze mną na wszelki wypadek. Quote
Magdalena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 tayga napisał(a):Super! Ja po zakończeniu tego bazarku, który trwa (banerek) zrobię następny. Możemy połączyć siły :) mam kilka rzeczy, które nie sprzedały się na moich poprzednich bazarkach - mogą wspomóc Amisia Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Magdalenko, chyba skrzynke masz zapchaną :( To co? po 25 marca robimy wspólny bazarek na Amisia? Quote
zachary Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja oprócz zadeklarowanej wpłaty też mogę podrzucić zdjęcia srebrnej i złotej biżuterii na bazarek Amisia. Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='zachary']Ja oprócz zadeklarowanej wpłaty też mogę podrzucić zdjęcia srebrnej i złotej biżuterii na bazarek Amisia. opisy, ceny i fotki na tayga@op.pl Chyba ze ktoś inny ma ochotę zrobić bazarek, wtedy ja podrzycę swoje fanty :) Quote
Magdalena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='tayga']opisy, ceny i fotki na tayga@op.pl w piątek rano postaram się przesłać tylko trzeba będzie zaznaczyć, ze wysyłki przedmiotów będą z różnych miejsc, zeby nikt się nie zdziwił że kupił kilka rzeczy a nie idą w jednej przesylce Quote
tayga Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Oczywiście, zrobię jak trzeba - nawet w osobnych postach fanty od różnych osób z zaznaczeniem kto co wysyła. Quote
Plicha Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hej Taygo, dopiero dotarłam na ten wątek, wspaniała akcja. Dorzucę coś dla malucha, niestety jednorazowo, bo troszke mi sie stałych deklaracji uzbierało. Ale będę na wątku i bedę pomagać jakby co :) Oby psiak doszedł do siebie jak najszybciej. Quote
tayga Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Cos Wam pokażę - tak w ramach "ludzkiego idiotyzmu". Ta kruszynka została wyłowiona z jeziora przez starszego Pana, który akurat wybrał się na ryby... Już mam dla niej domek, pojedzie w sobotę lub we wtorek. Ale... jak tak można :( Czy to sie kiedys skończy??? Wkleiłam tutaj, bo gdzie? Wątku zakładać nie muszę :) Cudna, prawda?? Quote
madcat1981 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Śliczna :) Ale słów na to wszystko brak :( Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 piekna sunieczka... miala wielkie szczescie!!! Quote
Recommended Posts