Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tayga']Cioteczki i wujkowie!
Potrzebujemy deklaracji dla Amisia!!!!!
I księgowego :)

ja ostatnio na babskim forum Wizaz.pl bralam udzial w konkursie. Miedzy innymi dzieki pomocy dogomaniakow udalo mi sie wygrac zestaw kosmetykow Vichy - deklarowalam, ze powedruja na bazarek - i tak tez sie stanie- przekaze je Amisiowi. Wysylka ma byc jeszcze w tym tygodniu -wiec jak tylko je dostane - natychmiast wystawie:)

Posted

carolinascotties napisał(a):
ja ostatnio na babskim forum Wizaz.pl bralam udzial w konkursie. Miedzy innymi dzieki pomocy dogomaniakow udalo mi sie wygrac zestaw kosmetykow Vichy - deklarowalam, ze powedruja na bazarek - i tak tez sie stanie- przekaze je Amisiowi. Wysylka ma byc jeszcze w tym tygodniu -wiec jak tylko je dostane - natychmiast wystawie:)

Super!
Ja po zakończeniu tego bazarku, który trwa (banerek) zrobię następny. Możemy połączyć siły :)

Magdalena - dzięki że się zgodziłaś :) Roześlij swoje dane na priv, do mnie i do zacharego. Chyba że się zgodzisz na udostępnienie danych w pierwszym poście (ja tak zrobiłam u Skrzata i wpływały niezdeklarowane kwoty nie wiadomo skąd :))

Posted

Na teraz wiem , że amiś powłoczy prawą nogą , ma być teraz jeszcze zrobione rtg , bo są specjalne odczynniki , może ukaże się miejsce ucisku dysku , lub więcej szczegółó w
poza tym jest wdobrej kondycjii i wesoły

Posted

jest jeszcze opcja że może prawą miał złamaną zle się zrosłą
poza tym -zagłodzony i przez to potworne miał problemy i z kupką , ale dostaje leki i już mu lepiej , jest kochany i wdzięczny

Posted

Podobno za przekleństwa grozi ban... więc nie powiem jak nazwałabym i jak potraktowałabym tego, który doprowadził psiaka do takiego stanu:mad:

Posted

tayga napisał(a):
Super!
Ja po zakończeniu tego bazarku, który trwa (banerek) zrobię następny. Możemy połączyć siły :)

mam kilka rzeczy, które nie sprzedały się na moich poprzednich bazarkach - mogą wspomóc Amisia

Posted

[quote name='zachary']Ja oprócz zadeklarowanej wpłaty też mogę podrzucić zdjęcia srebrnej i złotej biżuterii na bazarek Amisia.

opisy, ceny i fotki na tayga@op.pl
Chyba ze ktoś inny ma ochotę zrobić bazarek, wtedy ja podrzycę swoje fanty :)

Posted

[quote name='tayga']opisy, ceny i fotki na tayga@op.pl

w piątek rano postaram się przesłać
tylko trzeba będzie zaznaczyć, ze wysyłki przedmiotów będą z różnych miejsc, zeby nikt się nie zdziwił że kupił kilka rzeczy a nie idą w jednej przesylce

Posted

Hej Taygo, dopiero dotarłam na ten wątek, wspaniała akcja. Dorzucę coś dla malucha, niestety jednorazowo, bo troszke mi sie stałych deklaracji uzbierało. Ale będę na wątku i bedę pomagać jakby co :) Oby psiak doszedł do siebie jak najszybciej.

Posted

Cos Wam pokażę - tak w ramach "ludzkiego idiotyzmu". Ta kruszynka została wyłowiona z jeziora przez starszego Pana, który akurat wybrał się na ryby...
Już mam dla niej domek, pojedzie w sobotę lub we wtorek. Ale... jak tak można :( Czy to sie kiedys skończy???
Wkleiłam tutaj, bo gdzie? Wątku zakładać nie muszę :) Cudna, prawda??