wetka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nie wiem czy w dobrym miejscu zaczelam watek...Najwyzej usmiechne sie do Admina o przesuniecie watku w odpowiednie miejsce. Dlugo sie zbieralam do napisania tych informacji.Mialam opory,a jednak to zrobie.Jakis czas temu (chyba w pazdzierniku) bylo ogloszenie o organizowanej zbiorce krwi, ktora miala zostac wyslana do Stanow do Optigenu.Zbiorke organizowala Ewa Lukasik (hodowca border collie)...Juz nigdy wiecej nie skorzystam.Probke krwi dostarczylam,pieniazki dalam (niemale) i co?Kontakt utrudniony (zeby nie napisac,ze zerowy).Po 5 (PIECIU) miesiacach kiedy zaczelam dopytywac sie w Stanach o wyniki swojego psa (ktore to mialy byc w ciagu 2-3 tygodni) dowiedzialam sie,ze krew i kasa nigdy nie dotarly...Po 5 miesiacach dowiedzialam sie,ze probki krwi ulegly zniszczeniu...Teraz czekam na zwrot kasy...Mam nadzieje,ze nie kolejne 5 miesiecy...Moze uda mi sie ostrzec pare innych osob,ktore beda chcialy skorzystac z takiej zbiorki...Pani Łukasik obiecala przelac pieniazki 16 marca.Do dzis pieniedzy brak.Kontak niemozliwy...Ostrzegam przed zbiorka krwi przez ta osobe Watek zalozylam rowniez na Forum Owczarka Collie http://collie.info.pl/viewtopic.php?t=5486&sid=16715dd61eeafae5b4ab75abe3270c4a Czy ktos jeszcze zostal oszukany przez ta osobe? Quote
CasidiMonika Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No a już myślałam, że to tylko ja zostałam "wyrolowana" ... Moja historia była podobna: na wystawie w Poznaniu 08.11.2009 dałam p. Ewie Łukasik próbkę krwi i pieniądze. Krew miała być wysłana do Optigenu (Clinic 20/20) na badania w kierunku CEA. W styczniu, kiedy zaczęłam dopytywać się, czemu jeszcze nie ma wyników, p. Ewa poinformowała mnie, że krew została wysłana ...z opóźnieniem ...:-o..kiedy naciskałam "tzn. dokładnie kiedy ?" powiedziała, że ...przed świętami :crazyeye:. No, nie tak się umawiałayśmy :shake:. Ale cóż , poczekałam kolejne 6 tyg. i napisałam bezpośrednio do Optigenu. Okazało się, że moja próbka ani pieniądze , w ogóle do nich nie dotarły :angryy:. Pieniądze, po długich naleganiach, odzyskałam. Ale nikomu nie polecam Clinicu w wykonaniu tej pani. Quote
Recommended Posts