__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 temida napisał(a):kocham takie relacje. Froduś zjadł dwa razy, był parę razy na spacerku. Na początku speszony, ale później się rozluźnił. Teraz odpoczywa. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Temida Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 pucka69 dzięki za wpłatę. Będzie na Lonie i Lenke. Quote
wojtuś Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Froduś w końcu w swoim domku:) Cieszę się razem z Wami, to piękny Psiak, i życzę mu tylko szczęśliwych dni:) Z pozdrowieniami:) Quote
judita Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Umówiłam się dziś z Panem Frodzia na "przekazanie" linki treningowej co by chłopak się troszkę swobodniej wylatał więc jakieś zdjęcia pstryknę i wymyziam od cioteczek :P Quote
andegawenka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wymiziaj porzadnie i powiedz że mu będzie lepiej ze swoim własnym ludziem niż z nami:loveu: Quote
judita Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Frodzio kazał pozdrowić wszystkie cioteczki :eviltong: Większej przylepy niż Frodzisław nie widziałam jak żyje :cool3: Pchał się na kolana wtulał łepek i nic tylko czekał na głaskanko.. widać, że psiak kocha dzieci aż żal w sumie, że nie trafił do domu z dziećmi..miałby z niego pozytek :loveu: Frodzio czuje się dobrze, jeszcze widać jest troszke skołowaciały ale co się dziwić dopiero 2 dni w nowym domku. Byliśmy na spacerku, Frodzio trzymał się blisko cały czas nie odchodził nigdzie dalej, mimi iż był na lince no ale może się jeszcze rozbryka bo przecież to młody pies...ale oczka ma piękne...aż się zakochałam :loveu: Tylko moja psica dała plamę no ale też trochę moja wina, bo bałam się że wystraszy ten szogun Fredziula i trzymałam ją na smyczy a wtedy szatan w nią wstępuje..może jeszcze się uda ich zaprzyjaźnić jak Frodo się pewniej poczuje.. dobra kilka zdjątek ze spaceru: Z moją siostrą i nowym Panem Zwiedzam nowe tereny Czas na mizianko Taki jestem śliczny :loveu: Quote
judita Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 a tu widać jak Frodzio kocha dzieci nawet mój synek <postrach wszystkich futrzastych :diabloti: > został wylizany i poproszony o mizianko :loveu: Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Frodzio jaki on piękny i nareszcie szczęśliwy! :loveu: A ja poszukuje osoby do przeprowadzenia wizyt przed-adopcyjnej w Kazimierzu Wielkim, żeby może nstępna bieda miałą domek! Wątek (chodzi o Marcelka - terrierkowatego): http://www.dogomania.pl/threads/184919-BOLERO-i-MARCEL-od-nowa-ucz%C4%85-si%C4%99-ufa%C4%87-ludziom!-jest-DS-dla-Bolero-%29 Quote
Temida Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 JUDITKO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję Ci za zdjęcia. Moje dziecko kochane. On jest taki cudowny. Jak dobrze widzieć go szczęśliwego. Quote
andegawenka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Temida napisał(a):JUDITKO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję Ci za zdjęcia. Moje dziecko kochane. On jest taki cudowny. Jak dobrze widzieć go szczęśliwego. Bedzie szczęśliwy,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudności nasze Quote
Rudzia-Bianca Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jaka minka zadowolona :) cudownie go takiego widzieć :) Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wspaniale jest patrzeć na tą uśmiechniętą mordkę :loveu: Quote
kameralna Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Serce się raduje patrząc na ten uśmiechnięty pyszczek :) Quote
Nikita89 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 nie było mnie na weekend a tu proszę, Frodo się już klimatyzuje spokojnie u nowego Pana! Mam nadzieję że Pan zadowolony, Frodek na pewno się uspokoi i będzie super pieskiem, w niego nie wątpię :) Kochana psina Quote
Recommended Posts