Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida napisał(a):
Dziękuję Laruś. To także Twoja zasługa.

:multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w grupie siła :loveu::loveu::loveu:

Posted

Froduś zaraz powinien być w domu. Rozmawiałam z Panem Stanisławem i wiem że Froduś świetnie znosi podróż. Jutro pewnie będzie odpoczywał.

Posted

Cudowna wiadomość :) czekam na wieści od Froda, przyznam szczerze że miałam wyrzuty sumienia po tej wizycie w Lubniu że może zbyt upierdliwa jestem i czepiam się rzeczy mało istotnych, że może to była jedyna szansa na dom dla Frodo , ale teraz bardzo się cieszę i życzę Frodkowi żeby to był najwspanialszy dom na jaki mógł trafić :)

Posted

Cudowna wiadomość. Gratulacje Temido. Nareszcie się udało pięknocie. Oby był szczęśliwy!!!!

Rudziu niepotrzebne wyrzuty, zawsze gdy jest cień watpliwożci, należy być cierpliwym i nie narażać psa na nieudaną adpcję!!

Posted

Dzwoniłam rano to p. Stanisław powiedział, że ,,jeszcze odpoczywamy po podróży''. Froduś spał obok łóżka na dywaniku. Jedzenie miał już naszykowane. Dzisiaj to będzie spał, bo to taka daleka podróż.

Posted

monika55 napisał(a):
Jakze się ciesze.

i ja bardzo się cieszę!!!!:multi::multi::multi:
Życzę Frodusiowi ślicznemu szczęścia w nowym domu!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo sie ciesze, bo goraco kibicowałam Frodusiowi. Mam nadzieje, że bedzie to dom marzeń, z którego Frodo nigdy nie bedzie musiał wracać.
Wybaczcie to moje rozgoryczenie, ale wlasnie, z niby-wspaniałego domu ma wrócic pewna cudna ONka.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Cudowna wiadomość. Gratulacje Temido. Nareszcie się udało pięknocie. Oby był szczęśliwy!!!!

Rudziu niepotrzebne wyrzuty, zawsze gdy jest cień watpliwożci, należy być cierpliwym i nie narażać psa na nieudaną adpcję!!

No niby tak , ale zawsze mam takie mieszane uczucia , czy aby na pewno coś jest nie tak czy to nie jest tylko moja upierdliwość .
Ale najważniejsze że Frodo ma dom, swój dom i mam nadzieję że będzie w nim szczęśliwy :)

Posted

Temida napisał(a):
Dzwoniłam rano to p. Stanisław powiedział, że ,,jeszcze odpoczywamy po podróży''. Froduś spał obok łóżka na dywaniku. Jedzenie miał już naszykowane. Dzisiaj to będzie spał, bo to taka daleka podróż.
niech się wyśpi porządnie psisko :lol: i dobrze wychrapie jak każdy przyzwoity pies. Na zdjęcia poczekamy :lol:

Posted

Kocham takie relacje. Froduś zjadł dwa razy, był parę razy na spacerku. Na początku speszony, ale później się rozluźnił. Teraz odpoczywa.

Posted

Temida napisał(a):
Kocham takie relacje. Froduś zjadł dwa razy, był parę razy na spacerku. Na początku speszony, ale później się rozluźnił. Teraz odpoczywa.

Normalnie zatyka - brak słów:loveu: