Rudzia-Bianca Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 I jak , czy Frodzisław już w swoim domku doopkę grzeje ? Ściskam nadal kciuki :) Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Też jestem ciekawa czy Frodo już jest w swoim domku! :D Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Froduś już pojechał. Pan Stanisław go wycałował na wszystkie strony. Frodo był troszeczkę przestraszony, ale później dzwoniłam to miał postój po drodze i miał się dobrze. W domu będzie po 22. Dziękuję Wam za wszystko. Zrobiłam rozliczenie w 1 szym poście. Dzisiaj dopłaciłam 56zł. Zostało 301 zł., które będą zalążkiem na hotel jak przyjedzie Lonia z córką. Quote
judita Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No to Frodzio już oficjalnie jest chojniczaninem :razz: Quote
andegawenka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Allle momenty były!! cnie ? .....:multi::multi::loveu: Quote
Kar0la Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bardzo się cieszę, że pojechał. Tyle się biedak naczekał na dom. Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nareszcie Frodo jedzie do SWOJEGO domku! :loveu: Quote
elkate Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Frodo jest cudny, mam nadzieję, że to będzie dobry Pan i domek. Wysłałam za czerwiec 20,00 Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Momenty były. Chciałabym Wam podziękować za wsparcie i to finansowe i to duchowe. Fundusze przeznaczę na Lonię i jej córkę jak już wspominałam. Jadita będzie mieć nasze dziecko na oku. Dziękuję Wam za wszystko. To co będę wiedzieć oczywiście Wam przekażę. Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 TEMIDO w swoim imieniu bardzo serdecznie dziekuję Ci za to, że nie zostawiłas Frodo bez opeiki. Dzieki Tobie moglismy Mu pomóc i znaleźć wspaniały domek. Wiem, że miałaś wiele chwil zwątpienia w to wszystko, ale mam nadzieję, że teraz jesteś jeszcze silniejsza niz wcześniej! Bo własnie po to wszystko to robimy, aby psiaki machały zadowolone ogonem :loveu: TEMIDO DZIEKUJĘ :loveu::loveu::loveu: FRODO trzymam za Ciebie kciuki! Najwazniejsze sa pierwsze dni :loveu: Quote
judita Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Będę, będę mieć na niego oko :P Dam im do piątku czas na zaaklimatyzowanie się a w piątek dryndnę, bo Panu obiecałam pożyczyć linkę treningową, póki swojej nie kupi więc wymiziam Frodzika:evil_lol: A właśnie bo pisałaś Tamidko, że Fredzio przyjazny do innych psów.. chciałabym go zaprzyjaźnić z moją pomyLUNĄ , co by miał się z kim umawiać ale znając mojego "szajbusa" różnie może ta przyjaźń wyjść :mad: Quote
andegawenka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):TEMIDO w swoim imieniu bardzo serdecznie dziekuję Ci za to, że nie zostawiłas Frodo bez opeiki. Dzieki Tobie moglismy Mu pomóc i znaleźć wspaniały domek. Wiem, że miałaś wiele chwil zwątpienia w to wszystko, ale mam nadzieję, że teraz jesteś jeszcze silniejsza niz wcześniej! Bo własnie po to wszystko to robimy, aby psiaki machały zadowolone ogonem :loveu: TEMIDO DZIEKUJĘ :loveu::loveu::loveu: FRODO trzymam za Ciebie kciuki! Najwazniejsze sa pierwsze dni :loveu: Obraczus ja się podpisuje już po Twoim gotowym podziękowaniem....bo jeśli o mnie chodzi do brak słów. Dzięki Temido za wszystko i za to że nie fukałaś za zaśmiecanie wątku...:loveu: Quote
oska1983 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 po beznadziejnym dniu w pracy taka wiadomość:) aż chce się zyc Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Kochani jesteście. Dziękuję za miłe słowa. Dla zwierzaków trzeba być silnym. Myślę, że dobrze nam się razem pracuje. Juditko Froduś lubi inne psiaki, więc możesz spróbować. Byłoby super. Wyściskaj go proszę. Jakieś zdjęcia powinny się zorganizować. Przed nami jeszcze wiele pracy, wiele spraw. Mogliście mnie trochę poznać i myślę, że będziemy się jeszcze lepiej odkrywać na następnych wątkach. Quote
andegawenka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Temida']Przed nami jeszcze wiele pracy, wiele spraw. Mogliście mnie trochę poznać i myślę, że będziemy się jeszcze lepiej odkrywać na następnych wątkach. Ma się rozumieć Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bardzo sie ciesze, ze Frodzio juz w swoim watku, tym bradziej, ze jego finanse czasami nie byly najlepsze i sie martwilam co z nim dalej bedzie, a sama juz nie mialam mocy przerobowych. Quote
polubek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Szarotka napisał(a):Bardzo sie ciesze, ze Frodzio juz w swoim watku, tym bradziej, ze jego finanse czasami nie byly najlepsze i sie martwilam co z nim dalej bedzie, a sama juz nie mialam mocy przerobowych. szarotka nie miała mocy przerobowej :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: dobre sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 polubek napisał(a):szarotka nie miała mocy przerobowej :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: dobre sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Slowo harcerza. Byla u mnie corka z przyleglosciami i albo sie nimi zajmowalam, albo siedzieli na komputerze. Ucierpial na tym Henio i Tamarka, ktorym obiecalam dozbierac deklaracji. Jutro do tego przyjezdzaja znajomi z Polski, a ja zamias sprzatac i szykowac siedze na dogo ................. Quote
Livka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wszystkiego dobrego Frodo :loveu::loveu::loveu: niech ci będzie jak najlepiej w nowym domku!!! Temido - dziękuję !!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :modla::modla:Ja bardzo prosze Ciotki z watku Frodzia (szczesliwca) o przybycie na watek Maxa, ktory cudem uszedl z pozaru ( stracil w nim cala rodzine) i teraz mieszka na ulicy!!!! Mamy hotelik ale nie ma deklaracji, kazde wsparcie, typu podnoszenie watku, rozsylanie itp. ogromnie potrzebne. Blagam ciotki o pomoc.!!!!!!!!!!!!!! :modla::modla: http://www.dogomania.pl/threads/186127-Po%C5%BCar-zabra%C5%82-mu-wszystko-%28-Zbieramy-deklaracje-na-DT-Pilnie! Quote
kamilawa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Przyleciałam po tytule, jak sie cieszę! POWODZENIA FRODO!!! Quote
lika1771 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wchodze i patrze a tu tytuł juz zmieniony jak fajnie go czytac Quote
Recommended Posts