Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Dzwoniła Pani, dom do SPRAWDZENIA!!!!!!! Kto pomoże w Słaboszowie koło Miechowa. Doradźcie kogo na tą wizytę wysłać. Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No Wojtuś z pisze że z Krakowa jest. Mam jeszcze Ciotki na innym wątku które mają na dzisiaj wizytę przedadopcyjną... Quote
Cajus JB Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Asior, Ada-jeje chyba są z Krakowa. A na pewno znają osoby, które mogą pomóc. Oby tym razem Frodo. Quote
ilon_n Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No, ruszyło się w końcu wokół Frodo!! bardzo się cieszę!! Quote
Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Z Krakowa o wiem, że jest Asia (Asior), Karusiap, wojtuś nasz wspaniały, Foksia i Dzekuś. Jest to jednak kawałek od Krakowa i przydałby się ktoś kto jeździ w te rejony. Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Z Krakowa o wiem, że jest Asia (Asior), Karusiap, wojtuś nasz wspaniały, Foksia i Dzekuś. Jest to jednak kawałek od Krakowa i przydałby się ktoś kto jeździ w te rejony.[/QUOTE] Na innym wątku zaproponowano mi żeby wejść na krakowski, tam prędzej się znajdzie.... Quote
bela51 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Temido, co sie dzieje u białej suczki Zosi. to była Twoja protegowana. Na wątku brak informacji. Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Dzwoniła Pani, dom do SPRAWDZENIA!!!!!!! Kto pomoże w Słaboszowie koło Miechowa. Temidko, ja też szukam kogoąś z tych stron na wizytę, do Kaliny Wielkiej, to jest ten sam powiat!!! Jak kogoś znajdziesz to daj znać, ja też dam Ci znać jakby co. Quote
Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Tak, Kalina Wielka tak mam przy numerze domu. Wojtus też szuka i Pani Tereska nasza też. Jeśli chodzi o Zosię to oczywiście skontaktuję się z Magdą i dowiem się jak sprawy się układają. Quote
ilon_n Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Marysia55 też jest chyba z tamtych okolic .. może ona kogoś poleci. Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Tak, Kalina Wielka tak mam przy numerze domu. Wojtus też szuka i Pani Tereska nasza też. Jeśli chodzi o Zosię to oczywiście skontaktuję się z Magdą i dowiem się jak sprawy się układają.[/QUOTE] Temido, a możesz podać mi na Pw dokładny adres? Quote
Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Tak, Marysia też jest z tamtych okolic, ale z dziewczynami do których napisałam wiem że się zna. Oczywiście, już Ci wysyłam adres. Quote
wojtuś Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To rozumiem że trzeba by sprawdzić 2 domki: jeden w Kalinie Wielkiej - wg mapy to ok.10 km od Miechowa w kier. wschodnim drugi dla Froda w Słaboszowie - to wg mapy ok. 20 km od Miechowa w kier. wschodnim i 6 km od Działoszyc (na granicy powiatu miechowskiego i pińczowskiego), Dobrze żeby ktos miał samochód:) Szukam dalej kogoś z tamtych rejonów:) Z pozdrowieniami:) Quote
Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Wojtuś skarbie, nie, jeden domek. Adres mam taki: Kalina Wielka i nr domu 32-218 Słaboszów Nie wiem jak to logistycznie. Kochany jesteś i wyjątkowy. Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie znalazłam na drugim forum, ludziki nie wpisują gdzie mieszkają:angryy: Quote
wojtuś Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Wojtuś skarbie, nie, jeden domek. Adres mam taki: Kalina Wielka i nr domu 32-218 Słaboszów Po adresie to jest to rzeczywiście domek w Kalinie Wielkiej 10 km ok Miechowa w kier. wschodnim, jest to już Gmina Słaboszów tuż za granicą Gminy Miechowskiej ale w powiecie miechowskim.. ufff... .........te nasze granice administr. :):) Buziaki:););) Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Temida ja się gubię: drugi domek z innego watku nie będzie sprawdzony? Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Temida']Wojtuś skarbie, nie, jeden domek. Adres mam taki: Kalina Wielka i nr domu 32-218 Słaboszów Nie wiem jak to logistycznie. Kochany jesteś i wyjątkowy. Temida, ale to jest ten sam! Ta Pani mi powiedziała, że chce adoptować Negri.... co teraz??? Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Przecież to różne psy, co się narobiło. Pani nie odróżnia czy co? Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='andegawenka']Przecież to różne psy, co się narobiło. Pani nie odróżnia czy co? Ja sama nie wiem...! Ona dzwoniła z mojego allegro, podawała imię, to ta sunia: http://www.dogomania.pl/threads/185575-Negri-pi%C4%99kna-sunia-mieszanka-colie-i-ON-potrzebna-wizyta-Kalina-Wielka!!! Trzeba się od niej dowiedzieć co jest grane, po co robi nadzieję niepotrzebnie jednemu psu??? Quote
andegawenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='__Lara']Ja sama nie wiem...! Ona dzwoniła z mojego allegro, podawała imię, to ta sunia: http://www.dogomania.pl/threads/185575-Negri-pi%C4%99kna-sunia-mieszanka-colie-i-ON-potrzebna-wizyta-Kalina-Wielka!!! Trzeba się od niej dowiedzieć co jest grane, po co robi nadzieję niepotrzebnie jednemu psu??? Trzeba zacząc od poczatku czyli od tej Pani.... Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='andegawenka']Trzeba zacząc od poczatku czyli od tej Pani....[/QUOTE] Tym bardziej, że dzwoniła też do misieeek. misieek już była zdecydowana zawieźć jej psa na dniach... Quote
Recommended Posts