Temida Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Kochani, ponieważ Chojnice totalny niewypał to moja decyzja na dzień dzisiejszy. Jutro Pan z Krakowa przyjedzie zobaczyć Frodo na żywo. Porozmawiam z nim na spokojnie i zobaczymy. Oczywiście skontruję odpowiednią umowę adopcyjną. Poproszę o numer do córki, która ma się nim opiekować i porozmawiam z nią szczegółowo. Pan zapewnił mnie, że gdyby coś było nie tak to piesek przecież ma gdzie wrócić. Rudzia będzie go odwiedzać. Jeśli Frodo i Pan sobie przypasują to będzie miał domek. Quote
oska1983 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Czyli Frodo prawdopodobnie jedzie do Krakowa? Żeby tylko miał dobrze:) Quote
Temida Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Prawdopodobnie tak. Będę Was informować na bieżąco. Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Mam nadzieje, ze domek ktory wybierzecie bedzie dobry. Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Na pewno będzie dobry, cioteczki o to zadbają :) Quote
Daga&Maks Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 trochę mnie nie było, a u Froda tyle się działo. No to trzymam kciuki, że Frodo w końcu będzie miał dom :) Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja jak zawsze trzymam kciuki za Frodo i domek. Quote
Tola^^ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Mam nadzieje że domek w Krakowie to będzie jego prawdziwy kochający domek! :loveu: Musimy dla Froda mieć idealny dom dla niego bo to cudowny i przekochany pies! Trzymam kciuki! Quote
Temida Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niestety Pan z Krakowa nie odebrał dzisiaj żadnego mojego telefonu. Szukamy więc dalej i to szybko, bo niestety mamy mało czasu i kasy też. Jutro jadę to jakoś finansowo ogarnąć, ale jestem podłamana. Quote
Temida Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Pan do mnie zadzwonił. Dzisiaj musiał pilnie jechać do Krakowa, więc jutro się nie zobaczymy. Jutro jednak Pan pojedzie do dzieci i przeprowadzi z nimi poważną romowę odnośnie późniejszych kontroli i da mi w pełni odpowiedzialną decyzję. Jeśli byłaby odpowiedź na tak, to Frodo musiałby być w hotelu jeszcze tydzień. kolejny tydzień kosztów :( Jeśli nie to musimy ruszyć od poniedziałku z ogłoszeniami radykalnie. Quote
Tola^^ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oby coś wyszło z tego!! Mam nadzieję że ten tydzień będzie ostatnim tygodniem pobytu w Hoteliku w schronie... Quote
Recommended Posts