Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, ponieważ Chojnice totalny niewypał to moja decyzja na dzień dzisiejszy. Jutro Pan z Krakowa przyjedzie zobaczyć Frodo na żywo. Porozmawiam z nim na spokojnie i zobaczymy. Oczywiście skontruję odpowiednią umowę adopcyjną. Poproszę o numer do córki, która ma się nim opiekować i porozmawiam z nią szczegółowo. Pan zapewnił mnie, że gdyby coś było nie tak to piesek przecież ma gdzie wrócić.
Rudzia będzie go odwiedzać. Jeśli Frodo i Pan sobie przypasują to będzie miał domek.

Posted

Mam nadzieje że domek w Krakowie to będzie jego prawdziwy kochający domek! :loveu:
Musimy dla Froda mieć idealny dom dla niego bo to cudowny i przekochany pies!
Trzymam kciuki!

Posted

Niestety Pan z Krakowa nie odebrał dzisiaj żadnego mojego telefonu.
Szukamy więc dalej i to szybko, bo niestety mamy mało czasu i kasy też. Jutro jadę to jakoś finansowo ogarnąć, ale jestem podłamana.

Posted

Pan do mnie zadzwonił. Dzisiaj musiał pilnie jechać do Krakowa, więc jutro się nie zobaczymy. Jutro jednak Pan pojedzie do dzieci i przeprowadzi z nimi poważną romowę odnośnie późniejszych kontroli i da mi w pełni odpowiedzialną decyzję.
Jeśli byłaby odpowiedź na tak, to Frodo musiałby być w hotelu jeszcze tydzień. kolejny tydzień kosztów :(
Jeśli nie to musimy ruszyć od poniedziałku z ogłoszeniami radykalnie.