Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, już po wizycie. Wypadło ,,średnio''. Pan z kórym rozmawiałam to super człowiek, bardzo odpowiedzialny, ale syn mniej rozgarnięty. Powiedział, że jeśli mam wątpliwości to nie będzie miał pretensji, a wręcz szacunek, że tak dbam o dobro psa. Tylko że ten pan jest tam w weekendy. Do jutra muszę podjąć decyzję, bo sprawdzamy domek na Pomorzu. Jeśli wypali to będę prosić o pomoc w transporcie bo to kawał drogi.

Posted

Dotarłam , Temida już napisała , Frodo miałby mieszkać z "dorosłymi" dziećmi sam , Pan przyjeżdża tylko na weekendy , gdyby był cały czas w domu nie było by żadnego ale, a tak to ja osobiście mam wątpliwości :( . Wszystko opowiedziałam Temidzie nie będę się tu rozpisywać , oczywiście jeśli Frodo pojedzie do Lubnia będę miała na niego oko :)

Posted

Jeszcze raz dziękuję Rudzi za wizytę.
Po wizycie rozmawiałam z p. Andrzejem z Krakowa i tak jak mówię jest to bardzo elokwentny człowiek, bardzo odpowiedzialny i miły, ale ze względu na to, że nie jest tam na co dzień w pełni rozumie moje obawy. Rudziu to co nas najbardziej zaskoczyło to Pana też. Powiedział, że syn wiedział o Twojej wizycie i był zdziwiony jego zachowaniem, powiedział, że z nim porozmawia. Jutro mam mu dać ostateczną odpowiedź. Beatka jutro robi wizytę na Pomorzu. Kochani żeby to było to bo nie wiem.

Posted

Temida napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję Rudzi za wizytę.
Po wizycie rozmawiałam z p. Andrzejem z Krakowa i tak jak mówię jest to bardzo elokwentny człowiek, bardzo odpowiedzialny i miły, ale ze względu na to, że nie jest tam na co dzień w pełni rozumie moje obawy. Rudziu to co nas najbardziej zaskoczyło to Pana też. Powiedział, że syn wiedział o Twojej wizycie i był zdziwiony jego zachowaniem, powiedział, że z nim porozmawia. Jutro mam mu dać ostateczną odpowiedź. Beatka jutro robi wizytę na Pomorzu. Kochani żeby to było to bo nie wiem.

Potwierdzam pan Andrzej zrobił bardzo dobre wrażenie w rozmowie telefonicznej , ale syn już nie do końca zwłaszcza że jak pan Andrzej sam zauważył wiedział że przyjadę , nie zaskoczyłam go stąd moje obawy , jak pisałam jeżeli pan Andrzej byłby tam na miejscu a nie przyjeżdżał tylko w weekendy to nie byłoby problemu , ale tak ja mam wątpliwości że to nie będzie dla Frodo najlepszy dom na świecie :( Cieszę się że pan Andrzej to rozumie co potwierdza jeszcze nasze spostrzeżenia z Temidą że to bardzo fajny człowiek , no ale nie ma go na miejscu :(

A i jeszcze jedno to nie jest tak że dom jest całkiem niefajny i nie nadaje się , ja sprawdziłam pod kątem czy ja wydałabym tam psa i mogłabym spać spokojnie a potem podzieliłam się z Temidą moimi spostrzeżeniami i wątpliwościami jakie mi się nasunęły po rozmowie z tym chłopakiem .

Trzymam kciuki za Frodo, jak już pisałam jeśli trafi do Lubnia to będę mieć go na oku :) .

Posted

Tak Rudzia ma rację. Pan Andrzej to wspaniały człowiek, ale nie może wszystkiego na miejscu dopilnować :( Dziękuję Rudziu za Twoje spostrzeżenia i za to, że pomimo choroby tak mi pomogłaś. Chciałabym jeszcze podziękować mojej kochanej p. Teresce, która tak mnie dzisiaj wspierała i tyle radziła, no i Wam wszystkim rzecz jasna za trzymanie kciuków.
Tak bym chciała żeby ten psiak znalazł cudowny domek.
Tak Karolinko będziemy myśleć, razem może coś zdziałamy.

Posted

E tam, jak już mogłam wsiąść do samochodu nie było tak źle ;) szkoda tylko że nie mogłam zadzwonić i powiedzieć że Frodo będzie tam najszczęśliwszy na świecie , może i byłby ale ja tak mam że jak coś mi nie pasi to mówię o tym ...