Temida Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Słyszałam o ewakuacji, żeby tylko wszystko jakoś się zorganizowało. Dziękuję za wpłaty. Quote
Cajus JB Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Frodo. Zaglądam w tych ciężkich dla wielu zwierząt chwilach. Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tak, już po wizycie. Wypadło ,,średnio''. Pan z kórym rozmawiałam to super człowiek, bardzo odpowiedzialny, ale syn mniej rozgarnięty. Powiedział, że jeśli mam wątpliwości to nie będzie miał pretensji, a wręcz szacunek, że tak dbam o dobro psa. Tylko że ten pan jest tam w weekendy. Do jutra muszę podjąć decyzję, bo sprawdzamy domek na Pomorzu. Jeśli wypali to będę prosić o pomoc w transporcie bo to kawał drogi. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dotarłam , Temida już napisała , Frodo miałby mieszkać z "dorosłymi" dziećmi sam , Pan przyjeżdża tylko na weekendy , gdyby był cały czas w domu nie było by żadnego ale, a tak to ja osobiście mam wątpliwości :( . Wszystko opowiedziałam Temidzie nie będę się tu rozpisywać , oczywiście jeśli Frodo pojedzie do Lubnia będę miała na niego oko :) Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Jeszcze raz dziękuję Rudzi za wizytę. Po wizycie rozmawiałam z p. Andrzejem z Krakowa i tak jak mówię jest to bardzo elokwentny człowiek, bardzo odpowiedzialny i miły, ale ze względu na to, że nie jest tam na co dzień w pełni rozumie moje obawy. Rudziu to co nas najbardziej zaskoczyło to Pana też. Powiedział, że syn wiedział o Twojej wizycie i był zdziwiony jego zachowaniem, powiedział, że z nim porozmawia. Jutro mam mu dać ostateczną odpowiedź. Beatka jutro robi wizytę na Pomorzu. Kochani żeby to było to bo nie wiem. Quote
Kar0la Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Oj a już się cieszyłam, ale dobrze, że jest drugi chętny domek. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Temida napisał(a):Jeszcze raz dziękuję Rudzi za wizytę. Po wizycie rozmawiałam z p. Andrzejem z Krakowa i tak jak mówię jest to bardzo elokwentny człowiek, bardzo odpowiedzialny i miły, ale ze względu na to, że nie jest tam na co dzień w pełni rozumie moje obawy. Rudziu to co nas najbardziej zaskoczyło to Pana też. Powiedział, że syn wiedział o Twojej wizycie i był zdziwiony jego zachowaniem, powiedział, że z nim porozmawia. Jutro mam mu dać ostateczną odpowiedź. Beatka jutro robi wizytę na Pomorzu. Kochani żeby to było to bo nie wiem. Potwierdzam pan Andrzej zrobił bardzo dobre wrażenie w rozmowie telefonicznej , ale syn już nie do końca zwłaszcza że jak pan Andrzej sam zauważył wiedział że przyjadę , nie zaskoczyłam go stąd moje obawy , jak pisałam jeżeli pan Andrzej byłby tam na miejscu a nie przyjeżdżał tylko w weekendy to nie byłoby problemu , ale tak ja mam wątpliwości że to nie będzie dla Frodo najlepszy dom na świecie :( Cieszę się że pan Andrzej to rozumie co potwierdza jeszcze nasze spostrzeżenia z Temidą że to bardzo fajny człowiek , no ale nie ma go na miejscu :( A i jeszcze jedno to nie jest tak że dom jest całkiem niefajny i nie nadaje się , ja sprawdziłam pod kątem czy ja wydałabym tam psa i mogłabym spać spokojnie a potem podzieliłam się z Temidą moimi spostrzeżeniami i wątpliwościami jakie mi się nasunęły po rozmowie z tym chłopakiem . Trzymam kciuki za Frodo, jak już pisałam jeśli trafi do Lubnia to będę mieć go na oku :) . Quote
Kar0la Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Temida napisał(a):A jak my tą podróż zorganizujemy :( Jakoś damy radę. Będziemy kombinować. Najważniejsze, żeby domek był dobry. Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tak Rudzia ma rację. Pan Andrzej to wspaniały człowiek, ale nie może wszystkiego na miejscu dopilnować :( Dziękuję Rudziu za Twoje spostrzeżenia i za to, że pomimo choroby tak mi pomogłaś. Chciałabym jeszcze podziękować mojej kochanej p. Teresce, która tak mnie dzisiaj wspierała i tyle radziła, no i Wam wszystkim rzecz jasna za trzymanie kciuków. Tak bym chciała żeby ten psiak znalazł cudowny domek. Tak Karolinko będziemy myśleć, razem może coś zdziałamy. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 E tam, jak już mogłam wsiąść do samochodu nie było tak źle ;) szkoda tylko że nie mogłam zadzwonić i powiedzieć że Frodo będzie tam najszczęśliwszy na świecie , może i byłby ale ja tak mam że jak coś mi nie pasi to mówię o tym ... Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 To tak Rudziu jak ja. Lepiej powiedzieć szczerze co jest nie halo jak później zwierzak miałby mieć jakieś problemy. Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 JA trzymam kciuki za jutrzejasz wizyte :) Transportem nie nalezy sie przejmowac!!! Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 A ja już się przejmuję :( Jadę teraz odebrać sunię ze sterylizacji od tej ,,pani'' co ma tą 11 psów. Później będzie wątek. Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Temida transportem przejmowac sie bedziemy jak domek bedzie ok. Quote
Temida Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Wiem, tylko się troszeczkę denerwuję. Ale trzeba zachować spokój i brać się do pracy, bo jej nie ubywa. Quote
Cajus JB Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nie mam czasu przeczytać. Trzymam kciuki. Coś ważnego mnie ominęło? Quote
andegawenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tylko to że pierwszy domek odpadł, ale jest ewentulanie drugi daleko... Quote
Recommended Posts